-
žádnej film co znám nemá 30fps... nýbrž nějakejch cca 24fps. -
Já ho dostával ale tak záleží na okolnostech a zdali stihly uzávěrku. /když jsem měl předplatné.
-
Zamyšlení nad ("perfektní") hrou... (nejlépe válečnou).
Dnešní hry konkrétně mp (MMO) jsou defakto o tom samém, tím myslím že na chvíly super na delší dobu už mne nebaví hrát a mluvím o FPS/thps - prostě nic vážného. Vždycky mám radší hru s příběhem a to mi žádné MMO nenahradí bohužel. Vždy a skoro vždy je to určitý typ grindu nebo PVP. ( což je zas o zužitkování toho grindu, tedy většinou jen kdo má větší péro).
Delší dobu už přemýšlím o hře která by mne bavila i delší dobu. Ne něco na chvíly... je to super atp... ale pak se vždy dostaví nuda.
Mám na mysli něco zcela utopického, asi nereálného a těžko proveditelného... reálného a aby to bylo i zábavné. Např by nevadila permanentní smrt... naopak ta by byla ok. Protože jsem fanoušek válečných her a filmů - všeho s tím spojeném nejlépe moderním ( z dnešní doby nebo 80léta)
MMO kterí by se tedy opíralo o konflikty, s prvky rpg ... grafika by nebyla nejnutnější ale hlavní by bylo že zkušebnosti by se nezískávali levelem ale postupem, tedy dali by se i ztratit a hráč by byl obezřetnější. Klidně placenou hru, nic drahého... takovou armu open world ale né tak náročného, na způsob Dayz ale více interaktivnějšího, drsného ale né nehratelného. Něco co by vás přikovalo k monitoru a hned tak nepustilo... byly by tam i vozidla velká rozloha mapy, žádný kemping nebo respkt by byl zbytečný.
žádný grind, farm nic, vše co najdete je vaše žádné levelové omezení... prostě jednotka vojáků co prochází mapou jak v reálu a čistí pomalým taktickým postupem jeden roh za druhým. No museli by být asi sehraní ,žádní noobové. Bez zombíků pokud možno bugů/glitchů. Space citizen ale z reálných podmínek a něco víc. Nejlépe ty reálné konflikty nebo taková alternativní trochu realita 80-90léta minulého století. Hehe, utopická myšlenka... výplod mysli... já nevím jsem už unavený z těch namachrovaných COD co frag to exp, fraguješ bla bla... Hlavně aby to bylo reálné, aby člověk byl aby se cítil že tam je a že tam opravdu je dýchá. Že může umřít... (systém Dayz,State of decay) Aby tam byl třeba i vítr který určoval směr letu kulek ... a smrt aby člvěka neodradila s tím že nikdy neví odkud výjde nepřítel. Mám rád všechny ty moderní fps (teda krom BF) ale to je furt dokola o tom samém. Třeba nevím půl dne by v té hře člověk ani nevystřelil, nebo by našel tank a musel ho natankovat a doplnit munici ... opravoval různé stanice atp. Žádné class prostě by se učil za pochodu. Žádnej frag sem frag tam... ale opatrné taktické přemýšlivé jednání ale zase nic frustrujícího a nepřekonatelného. Kdyby hrál např člověk sám., tak by to nebylo tak zábavné ale v týmu by to byla pravá pecka = hehe sem asi popsal perfektní hru no. Tohle se asi nikdy nestane. KDo by hrál hru která mu nic nepřináší žádné body, expy žádný růst hodnosti... já tedy jo. Snažil jsem se psát srozumitelně. Číst to samozřejmě nikoho nenutím. At netvrdí nikdo že by nikdy po takové akci - rpg open world (NE sandbox!!!) netoužil byt na malý moment. *3* *3* Nemohu už udělat více odstavců sry. I tak je to celkem dlouhé... -
This War of Mine - Press Preview Gameplay
https://www.youtube.com/watch?v=d8-LWKQtiFk -
Filmový zážitek je 30fps, toto je automatické přecházení do fotomódu, aby se hráči mohli pokochat grafikou a udělat pár krásných screenshotů...
-
zítra vychází nový číslo tak sem právě myslel, že ho davaj den předem a nic....
-
Hráči Assassin's Creed Unity si stěžují na otřesný počet snímků za sekundu, kdy není neobvyklý občasný pád pod 15 fps
Kdyby to psalo PR Ubisoftu bylo to nějak takto:
Hráči Assassin's Creed Unity si pochvaluji pravý filmový zážitek, na který jsme se v Unity ještě více zaměřili a poskytli hráčům úžasných 15FPS. -
Prdaljz... náhodou to je konečně hra kde je důležitá taktika. Mne se to líbí, co že umřu protože nekempuji nebo umíram z neznalosti mapy.
Navíc to není AA -americas army kde to není otevřené pro nikoho jiného než lidi co sou blázni do amerického patriotismu. Je to i zábavnější než red orchestry ted bude volno + víkend dám tomu pár hodin. -
Den před, takže pokud nedorazí zrovna do obchodů ty ho dostaneš.
-
level predplatne
Ahoj, kdy normlane chodi level? v den vydani?
díky -
Díky
-
insurgency
https://www.humblebundle.com/?gift=Mx6vwbahpNdbZfFx
Vyměnit to za skin v csgo je téměř nemožné, každý to ma za scam, virus, hack... -
Ja treba jako jednoznacny pozitivum videl to ze jsem nevedel nic o tom ze existuji Babovresky 2 nebo ze se dokonce chystaj Babovresky 3...
-
A hrajes to na konzoli *1*
-
Ten trailer je spíše trapný než vtipný :)
-
neřekl bych, že byl WD fail. však mrkni na prodeje a průměrná hodnocení. jo, hra má nějaký nedostatky, ale propadák to není. a že prezentovali hru s jinou grafikou? a co takový dark souls 2, ten taky vypadal při prezentacích mnohem líp. a jaký hra sklidila hodnocení?
pokud hra padá na 15 fps, je to problém, ale celkem důležitý je, jestli se tak děje každýmu a jestli si dotyčný nastavil detaily úměrně svému stroji (pokud není řeč o konzolových verzích).
a těm PR řečičkám o filmovosti se snad každý rozumný člověk musí smát. -
Procti si Steam a fora.
-
Jenže ona to není jedna hra. UŽ WD byl celkem dost Fail. Což je v řadě druhá hra. Jo kdyby tam byli usměvné bugy jako ve Skyrimu kdy tě Obr odpálkuje přez půl mapy nebo že drak lítá naopak tak neřeknu. Ale chvástat se grafickým zpracováním, které nakonec ani není pavdivé a dávat hře 30 FPS s tím že je to lepší ( nemám problém) a konečnej výsledek je že to padá až na 15 fps, které se dle videí projevují hlavně ve stealth hraní je celkem neúsměvné.
-
nedal. myslím to vážně. pustil jsem si to dokonce 3x po sobě :) (ten trailer je tak blbej, až mě pobavil)
stejně jako myslím vážně, že někteří lidé řadu věcí příliš prožívají a neumí v ničem hledat pozitiva... -
už i ucho se dal na trolling