Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rekl bych ze ultra detaily budou nastaveny na ultra.
    https://www.youtube.com/watch?v=NvcNZmABRZE&feature=player_detailpage#t=13
  • Keyz
    Hrozná hovadina. Nějaký frantík to tam prostě vytáhl...
  • Inquisitor
    Vydělanej tak to bych zase nepřeháněl, ale tam je to jako pěst na oko.
  • Nepochopím, že za dobu existence téhle hry je z toho ještě nějakej šašek tak vydělanej. Na pohled (a tenhle ovzvlášť) sice divný, ale jen jasná obyčejná herní featura jako značka série, která se dát pořešit máchnutím ruky. Dokážu si představit, že kdyby to tam nebylo, tak to bude zase čůrování o tom, jak je na nervózní lejna to slejzat po každé synchronizaci zase zpátky po svých dolů.
  • Inquisitor
    Ten vozík se senem na tý katedrále :D
  • Draken69CZ
    Jj chyba byla u mě *9*
  • Keyz
    žádné nevidím. Je to 60 FPS a na to musíš mít HTML5 a snad i chrome prohlížeč. Jestli to tedy sleduješ v těch 60.
  • Jack1947
    Nevím o čem mluvíš. *7*
  • Jack1947
    Jop, takto je brý... celkem sem si nevšiml sry.
  • Keyz
    V názvu videa píše Ultra a na začátku ukazuje nastavení hry. Vše je na max.
  • Draken69CZ
    Ty artefakty to dělá jen mě nebo to blbne jemu?
  • Jack1947
    To není zlý 60fps s poklesy na 42... to bych si mohl na té 770 i celkem zahrát no nemám sice 4,4ghz procák ale to by nemusel bejt až takovej kámen urazu. Nepíše na jaké detaily hraje jestli high/ultra takže takhle těžko soudit. Grafika není marná ale není to asi to jak to prezenetovali (což bylo od začátku nereálné).

game is hitting 2.9 gb vram Ultra Textures tohle je horší tak snad výjde nějaký ten neofiko patch nebo tak aby si ty užily i méně majetní, nebo mám vzít 4gb verzi ale ta je safra drahá.
  • Keyz

Assassin's Creed Unity 60FPS ULTRA FXAA 1080p...

https://www.youtube.com/watch?v=lAajDNUj4v0

Sestava toho hráče: GTX 780 & i74770k@4.4ghz
  • Jack1947
    Možná že u edic můžou... vlastně co by nemohli v našem státě se už může snad šecko no.
  • MrSanta
    No, když tomu IGN dalo 78 %, tak to asi bude hodně špatné. U nich stupnice pro AAA hry začíná snad až osmičkou *1*
  • Kozy
    Insurgency teda nic moc, na to jakou jsem na to četl chválu.
  • Draken69CZ
    Mě docela překvapilo že můžou změnit cenu, to u toho bylo upozornění že není konečná nebo jak že najednou zvednou cenu a ne o zanedbatelnou část.
  • Draken69CZ
    Já to zahraničí nesleduji, ale čekal bych že Polygon - 65%, Joystiq - 50% nebudou nějak zaujatý nebo se mílím?
  • Miserius
    Průměr těhle hodnoceni je 75... Upřímně neverim ani desítkam ani pětkám... Jak má web v názvu Playstation tak nemá ani smysl to číst, to je jasný že tomu plácnou 10 stejne jako kazdy PS4 AAA hře... A 5tky to se zase nekdo snazi zviditelnit nebo tam je malo cernochu ci feministek
  • Humble

Insurgency za dolar *14*

https://www.humblebundle.com/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit