-
Nejvíc mi cesta ubíhala s K-Rose. Teď mi napadlo si ty písničky pustit, díky.
Edit: Ty jo, pustil jsem si první písničku a hned se mi to všechno vrátilo *14* Hned bych SA nainstaloval, sednul do tahače a vyjel na dálnici. -
Ucho, tohle bude generacni problem :D Puboši se v to mchtěj stourat a prijdou si strasne mazany a chytry, vyzralej clovek vidi hru a bud ho bavi nebo ne, nebude cely dny resit jaka mohla byt...
-
Jednoznačne K-ROSE není nad to masakrovat ostatní při zvuku country *1*
-
pokud někdo předobjednává hru, měl by vědět, proč ji předobjednává. osobně nevidím jiný smysl v předobjednávkách než ten, že chce někdo maximálně podpořit autory a tímto způsobem jim to dává najevo. každý je snad svéprávný, aby se dokázal rozhodnout, zda do nich ty peníze vrazí. viz kickstarter a třeba kingdom come (ano, kickstarter není předobjednávka, ale tak princip podobný). taky lidi netuší, jak bude vypadat finální produkt. taky to prezentovaný "akční" video je nafejkovaný, aby vypadalo akčně, aniž by ty části hry měli hotové... taky dan vávra lže? a nebo je to prostě prezentace nehotového produktu? ;)
-
Co to tu vykrikujes? Ja se te na nic takovyho neptal, jen poukazuju na to ze jsi hloupej pokrytec
-
Ahaaaa, zajímavé, že to vždycky změní těsně před vydáním a zajímavé, že když do tebe hustí s předobjednávkama, takl to podle tebe taky nevadí, že to vypadá jinak ?
-
je to divný, ale já vždy poslouchal vlastní výběr hudby z disku, takže ty rádia pořádně neznám :)
-
Já měl nejraději tuhle https://www.youtube.com/watch?v=5isDvrsBAPI
-
Máte pěknou logiku pánové... Nelíbí se vam z moralniho hlediska že nekdo lže, tak mu to ukradnete *1* Hrozny vidlaci
-
Jo, Vladivostok je dobrej. Ještě jsem k tomu poslouchal dobový pop na Vibe.
U SA, zase K-Jah West.
Btw jedna ruská kapela co tam hrála má v reálu hit na typicky ruské téma. Zima
*15* -
Na to jsi přišel jak???
-
Teď když se řeší patch, který odstraňuje 17 skladeb z GTA SA, tak bych se mohl vlezle zeptat, jaká rádio stanice je podle vás nejlepší v celé sérii GTA?
Já to mám jasný. Pro mě je to rozhodně Vladivostok FM. Co vy? -
Ani díry které si udělám na placce nejsou můj majetek ? Víte co ? Se.. na to a jdu domů ....
-
Ale kdepak. Velké firmy prostě umí dělat kvalitní a zajímavé hry. Když se podíváš do databází, tak opravdu mnoho AAA her mělo 8+. *3*
Hlavně jsem zvědav na "Amazing, immersive story" Podle toho popisu se o tom bude psát v učebnicích literatury jak to je Amazing! -
a nic jsem si jistej ze to par hracu zajima
-
jinak celkově nechápu ten brekot na některých diskuzích. já rád hraju hry a baví mě. víceméně jsem přestal řešit, co vývojáři slibují. prostě když je nějaká hra, rád si ji zahraju. ještě abych se něčím stresoval... :)
-
Není ta holka chlap ?
-
Morraw: o tom, jak to vypadá, by se mělo rozhodovat až na základě nějakých normálních materiálů. to odkazované porovnání je například celkem fail, protože u těch starých záběrů bylo jasný, že to bylo renderovaný video (sice v enginu, ale namaxovaný o efekty). to musí vidět každý s očima a mozkem... jo, většina firem to dělá. retušují se screenshoty, záběry ze hry jsou vlastně jen z enginu hry, kdy to tak nikdy vypadat nebude a podobně. to se s herní branží setkáváte poprvé? rozhodující je vždy až finální verze a skutečný gameplay videa...
-
Koukám že voucher na GMG s 23% slevou platil jen do pátku ... nu což , musí stačit PS3 a PSP verze .
-
a Jan čte diskuze na Ona.Idnes.