Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Ono je nejlepší si rozkliknout ty, co dávají 0/10 a 10/10. Většinou mají jenom jedno hodnocení. A myslím, že přenádhernou grafiku to mělo na prezentacích, stejně tak WD.
  • oktavius66

Komu věřit ?

Opravdu netuším... Když se podíváš na MetaCritic, tak každý píše něco jiného. Jedni říkají, že to má přenádhernou grafiku a hratelnost. Druhý ti řekne, že je to strašný a práskne tomu 0 nebo 4/10. Ale většinou převládá u vlastníků hry kladné hodnocení. Tedy 8 až 10. Tak uvidíme jak to dopadne, ale 100 lidí = 100 chutí. Osobně se více, ale těším na ROGUE než na UNITY. Čistě věc názoru.
  • Veskoslav
    Playstation LifeStyle je jeden z nejhorších braků, co se na netu vyskytuje a Trusted je poslední dva roky v rukou nějakých šílených dvojčat, co známkují podle sluneční erupce.
  • Kozy
    Všechny z Vice City ,electro choc z gta IV, playback fm ze san andreas.
  • Draken69CZ
    No teď komu věřit.
  • Jack1947
    Takže suma-sumrům horší než BF.
  • oktavius66

První recenze na Assassins Creed Unity

Tak tady posílám přehled všech dosavadních známek na nového Assassina. Když to zprůměrujeme, tak to vychází na +-7,5/10 (75%).

Eurogamer UK - 7/10, Eurogamer IT - 7/10, Eurogamer PT - 8/10, GameSpot - 7/10, IGN - 78%,
    Polygon - 65%, Joystiq - 50%, VideoGamer - 8/10, Kotaku - nedoporučuje, GameInformer - 8/10, GamesRadar - 8/10, Destructoid - 7/10, CVG - 8/10, DigitalSpy - 8/10, PC Gamer - nehodnoceno
    Shacknews - 7/10, TIME - 6/10, TotalXbox - 8/10, USGamer - 7/10, Game Informer - 8/10, Softpedia - 75%, VentureBeat - 91%, GodisaGeek - 8/10, Pure Xbox - 6/10, Games.it - 9/10, Trusted Reviews - 9/10, PlayStation LifeStyle - 10/10

Je to maličko nepřehledné, ale musel jsem to udělat takhle protože to píše, že to má moc odstavců. Takže aspoň, tak abyste věděli jak na tom ta hra je.
  • Jo, nejdřív jsem si říkal že koupě AC:U vyhraje nad Dragon Age, ale co jsem četl na Twitteru tak se raději vydám do Thedasu.
  • Jack1947
    Jen hlupák je bere vážně ale když pirát co má pc naouchané a napíše že by si asi tu hru stejnak nekoupil tak to je myslím hodně k smíchu. Aha hmm takže si pořídím 770 kartu a vvidím že mi to beztak nepojede ale pojede mi spousty jiných a lepších nových her.

Takže mne to trápit tolik nemusí nebo ano? Unity bude zas jen AC a to nic nezmění ani rozmazanost bluru 1:5000000000 ne. Ani fov ani trakaře ani deště a větry atp...
  • nekromant33
    Independence FM
  • Keyz
    http://bit.ly/1GLZACT *15*

Strašná firma. Viz ten slavný výrok, že na PC není potřeba optimalizace, protože je možné ho vylepšovat... Tedy jejich hry jsou pěkné ale o mnoho náročnější, než kdyby to udělal někdo pořádně. A rozmazané xichty NPC nejsou tak super efekt...
  • ringmancz
    ty předchozí si moc nevybavuju, kromě San Andreas (tam Los Santos a Radio X), ale v pětce jsem poslouchal všechno, hlavně Los Santos Rock, The Lowdown, Mirror Park, Los Santos, Space a West Coast Classics
  • wave 103 ;)
  • Veskoslav
    Tak jsem zrušil Unity předobjednávku. Nejenom, že JRC zdvihlo cenu z 1350 (objednávka v květnu) na 1990 (jednalo se o edici, ne klasickou hru), ale po shlédnutí videí atd. počkám a pak koupím v akci, jestli vůbec koupím. Pomalu to dopadá jako WD a jejich grafika na pc.....Ještě pod*lat Division a jediné, co mě od Ubisoftu bude zajímat, tak bude nový Rayman a pokud udělají pokračování FC3: Blood Dragon.

Chápe tak pitomý automat na slova, že slovo poddělat není pouze o tom, že se člověk zesere, ale i o tom, že něco pokazí? Ten, kdo toho robota na tyhle slova stvořil, tak měl dost omezenou slovní zásobu.
  • Draken69CZ
    Asi nemáš páru co nějaké AA/TXAA znamená jinak by jsi tohle napsat nemohl.
  • davskal
    K-dst a K-ROSE.
  • Tilwaen
    Někteří si zkrátka potřebují před světem obhájit návštěvu zátoky. Praxe těchto firem sice bezpochyby není dobrá, ale to nedělá pirátění o nic lepší praktikou.
  • Jack1947
    Napamatuji si ty názvy ale rozhodně Rock a občas nějakej rap a ty elektronické hudby taky nebyly zlé vždycky podle nálady a situace ve které jsem se nacházel.
  • Vrook
    Bůhví co dalšího je v panelech a na liště, když jsou tak umě skrytý. *15*
  • WhySoSad
    Vzpoměl jsem si na jeden díl, kde trefně jeden člověk v diskuzi poznamenal že Drdovi kouká p*del a má si přesednout ! *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit