Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • alespon AAA prumysl brzy krachne spolu s ms a sony *3* když konkurence bude delat lepší hry a bez fps locku (treba steam box, projekty z ks, nebo treba nvidia by se mohla začít víc angažovat jako že by treba zainvestovala nejakou pc only pecku pro sve graficke čipy)
  • ucho
    http://digital.gamefly.co.uk/#!/download-call-of-duty-advanced-warfare/5008203

předprodej 40 liber, dostupné i pro CZ region, prakticky nonstop 15% slevový kupon. a jde o legitmní shop.
  • ucho
    no téma na nějaký takový článek to je, ale otázka je, co si představuješ, že by se s tím mělo dělat. možností moc není. má se kvůli tomu ten vydavatel bojkotovat? nebo jen ta hra? a to i za cenu toho, že je ta hra dobrá a že to ve finále ten zážitek opravdu tolik nekazí? ano, zamykat snímky na PC je nesmysl, ale těžko můžeš ignorovat hru, která má i přes tento nedostatek slušnou hratelnost. jaké konkrétní řešení tohoto přístupu si představuješ?
  • Jednoduše nemají dohodu s Activision. Neprodávají od nich žádné CoD a asi ani jinou hru. Activision zřejmě nevoní, že by snižovali cenu jejich her. Nikdy nedali ani na Steam slevu větší než 50% na CoD a drží je stále cenově vysoko. GMG je mladý shop a to, že ostatní ještě mladší hry od Activision prodávají znamená jen to, že jsou to neofiko. Vždyť i takový Amazon se až donedávan nebyl schopen dohodnout s Bethesdou na prodeji digi verzí jejich her.
  • Keyz
    *15* Klasika, když již nevědí jak si nahrabat další ovečky vlastní kvalitou, tak cpou svoje hovadiny i na další platformy.

Jo, když to ale recenzentům ani hráčům tolik nevadí. Budou v tom vesele pokračovat. Kdyby se to promítlo do hodnocení a tedy i do veřejného mínění. Pak by to mělo smysl. Nečinností to vlastně schvalují. *11*
  • Morraw
    Info i s odkazem na originální post

http://www.guru3d.com/news-story/ubisoft-engineer-says-microsoft-sony-pressuring-them-to-force-30fps-on-pc.html
  • http://diit.cz/clanek/sony-microsoft-30-fps-na-pc
  • Zdroj? Tohle by me docela zajimalo. Dik
  • ucho
    nekromant33: v p*čovinách se vrtáš ty, já řeším celkem normální věc. ta bleskovka v současnosti nemá příliš velkou informační hodnotu. pokud je hra na Steamu, není moc logických důvodů pro to, aby ji nějaký normální prodejce a herní distributor neprodával taky...

edit: tak přeci jen se o tom dá vygooglovat nějaké info.
  • nekromant33
    příklad toho, proč by někoho ta bleskovka mohla zajímat... důležitý bylo, že víc informací není a že ta informace pro někoho, kdo plánoval počkat s nákupem až se hra objeví na GMG, může být prospěšná, nevrtej se v p*čovinách prosím a nechytej mě za slovo, díky
  • ucho
    vím já? tys to vytáhl jako argument...
  • nekromant33
    co to s tím má společnýho
  • ucho
    GMG není jediný shop s kupóny.
  • Je to tak, respektive ty bezdrátové ani není jak připojit, neexistuje receiver.
  • Aby ti tohle šlo, tak potřebuješ ten receiver a bezdrátový ovladač. Já mám jen drátový, v čemž asi budu nadále pokračovat, když XONE Controller bezdrátově do PC nejde, nebo si počkám, třeba ten receiver s oficiálním prodejem "PC verze" ovladače taky udělají...
  • nekromant33
    No vzhledem k tomu že je postavená na tweetu, kde je řečeno právě jen to, že ho v prodeji mít nebudou, tak by si bleskař cucal z prstu. Informace je to hodnotá pro ty, co twitter nesledují a zároveň čekali že třeba na preorder CoD použijí nějakej kupón.
  • nekromant33
    Jo já minule taky hlasoval a dostal Civilizaci a tam mě to přišlo právě ještě ten den. Ale jestli to může trvat i týden, tak budu trpělivej.

Jinak díky všem za odpovědi.
  • no, Sony a MS tlacia na vydavatelov AAA hier, aby zamkli limit fps na 30 aj pre pc
    ...takze DIKIII
  • Lukyz
    Mě přišel cca po týdnu *3*
  • Johnny
    Někde sem slyšel, že nové bezdrátové xone ovladače na PC nefungují. Kabelové ano

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit