Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :) No třeba na kosmických lodích v budoucnu budou dopravní kužele naprosto běžné (čekám že by mohl tahat ceduli "Pozor neuklouzněte- vlhká podlaha" a po hodině pozorování zahrát i maňáskové představení .....
  • Asi ze uz ho prestalo bavit jist lidi a tak se ted zivi logistikou dopravniho znaceni.
  • ucho
    aha, no a proč to dělá?
  • Mě to co tahá spíš prvně přišlo jako hubenější verze yody :/
  • No u některých bych na rozdíl od plnotučných verzí hnedle dostal chuť ;)
  • GOG klient .... Veskoslav 13:05
  • no že táhne na ocásku ten dopravní kužel :P
  • Podívejte se co mi předhodila zpravodajská konkurence už na hlavní stránce ....

GOG na scestí aneb - Herní klasika Aliens vs Predator je (skoro) zdarma. Akce poběží 48 hodin ...
    Galaxy
  • Brumla

Můžu tě ujistit , že nejen tvoje ....
  • C-BEAM
    "nějak nechápu, co je tam tak k smíchu"

to budeš zase asi jediný. A to na podlahe je fakeovaný odraz aliena.
  • Tak promin no....
  • ucho
    nějak nechápu, co je tam tak k smíchu, každopádně mě zaujalo, jak ten vetřelec vrhá stín do té chodby, když ještě ani není u toho průchodu.
  • Vrook
    http://www.funnyjunk.com/channel/videogames/Psx+versions+of+modern+games/RlpMLEy
    Možná už to tu někde bylo, ale je to fakt nejlepší. *15*
  • :D

https://www.youtube.com/watch?v=RkHY2ksJqNQ#t=28
  • Pethulla
    Tak podle mně to je opravdu povedená hra. Příběh byl fajn, systém perků byl fajn, dialogy povedené a díky systému voleb by se dalo říct, že každá hra byla trošku jiná, morální volby které nebyly pouze ve stylu dobré/špatné. A i ten RPG systém, který se viditelně inspiroval v Mass Effectu nebyl k zahození. Se stealth složkou jsem taky nikdy problém neměl - spíš naopak - když jsi do krytí vrážel bodíky, stávala se ta hra až trapně jednoduchou.
    Ikdyž by se určitě nějaký ten patch šiknul, tak žádný hru ničící bug tam nebyl a v podstatě jediný problém mohl nastat, pokud si někdo po úvodní části vybral jako první pokračovat v Rusku - tam ten cyp s tím nožem ( Brajko?) mohl nadělat sakra velké problémy.
    Největší problém AP vidím v nepochopení u části hráčské populace, kdy viděli postavu, viděli zbraně, tudiž to začali hrát jako akční hru - v tomhle pak (zcela logicky) AP selhává na plné čáře. To pak může dopadnout jako u moji nejoblíbenější hry Vampire the Masquerade Bloodlines, kdy to jeden známý šmahem odsoudil, protože on měl automat, před ním enemák, tak do ňho vysřílí celý zásobník a guvno trefí a že na taku cypovinu jebe - po čase zjistil, že musel do toho střílení investovat nějaký bodíky.
  • davidBray
    neví jestli ta hra byla dobrá nebo ne, tak si to potřebuje ujasnit
  • Vrook
    Asi se nemůže dočkat, až to natře recenzentovi za tu nepochybně dopředu zmrvenou recenzi v komentáři pod ní. *15*
  • Radioaktivni_surikata
    To je dobrej začátek. Teď ještě prosadit nějakej rozumnej kompromis na správnejch místech a jsme doma. Mě to fakt upřímně mrzí, protože od dob poslední redakce Games urazily hezkej kus cesty kupředu, ale tak jak to je s reklamou teď, to prostě moje nervy nedávaj.
  • Chápu co píšeš, ale nerozumím proč ti tak záleží na recenzi jednoho člověka, když jsi tu hru už dohrál, co se tím jako změní?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit