Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho

Green Man Gaming k prodeji Call of Duty: Advanced Warfare nenabídne.

no zajímavější bleskovka by byla spíš o tom, proč...
  • Loni to bylo lepší Mafie a civilizace, musím se kouknout do mailu jestli to už nepřišlo
  • Tento víkend se můžete ve STEAMu těšit rovnou na deset plných her, jenž si budete moci vyzkoušet zcela zdarma.

Kdyby to bylo na pořád, tak neřeknu, ale jen tenhle víkend? Pche. Než se mi ty hry stáhnou, tak už ta "akce" končí. *6*
  • Miserius
    Mě přišel předevčírem, možná už na tebe nebyl, já hlasoval asi před 2 týdnama
  • nekromant33

XCOM za hlasování na CVG

Zdravím, jen jsem se chtěl zeptat, jak dlouho trvá než přijde klíč na XCOM za hlasování do Golden Joystick ankety? Už je to dva dny co jsem dal Submit votes spolu s emailem, protože zaregistrován už jsem z loňského roku.
  • Epic Games vydalo Unreal Engine 4.5, který nabízí mnohá vylepšení.

Mě by zajímalo, kdy konečně uvidím pod UE4 nějakou graficky nabušenou hru. A ideálně nejen graficky.
  • new asi znamena, ze tam uz nejaky byly predtim? (dal jsem necet, snad tam neni pocet, ze 10 ) *5*
  • victor
    :/ Nějak málo aut ne ?
  • Kozy

AC

http://steamcommunity.com/games/assettocorsa/announcements/detail/137683548353212625

Je to tady. *14*
  • cba *6*
  • Veskoslav
    Nemusíš. Jsou i programy, které ti umožní (narozdíl od drátu) vypnout Xbox Xontroller jinak než povolení/zakázání či vypojení USB.
  • A jak je to vůbec u toho X360 ovladače? Leží mi tu shodou okolností na stole a já si nechci zničit klávesnici u Super Meat Boye. To radši zničím ten X360 ovladač. *15*

Trochu se v tom ztrácím. Musím to mít spojené drátem?
  • Draken69CZ
    Ani jedno.
  • faitheater

Hlavní kampaň Far Cry 4 vás zaměstná na 15 až 60 hodin.

Hlavní kampaň Far Cry 4 vás zaměstná na 15 až 60 hodin.

Dokončit úplně celé Far Cry 4 zabere 35 hodin.

Tak co z toho je pravda? :)
  • Dual Shock mě úplně neláká, to už bych si radši sehnal starý X360 ovladač, i když DS4 používám k PS4 a nepřipadá mi tragický, to jen ten k xboxu je tak moc dobrý.
  • proč to nedaš do čtenarskych recenzi
  • kennyB
    Sám se tím označil za nebezpečí *1*
  • Nemůžu sloužit , já mám k PC DS4 , ale to je zklamání - jak z oficiální podpory , tak provedením ovladače (výdrž baterie (i s vypnutím podsvícením) ,odfláknuté hříbky , změna designu k horšímu + to že mi teď po aktualizaci probouzí PS3 , ale home stále nefunguje :( )
  • ucho
    aha, a já myslel, že by třeba chtěl naznačit blokování nějaké cesty a přimět tak hráče jít k němu.
  • Ovladače od xboxu na PC

Ahoj,

dlouho používám ovladač od X360 na PC, podle toho už taky vypadá. Jak je na tom ten z Xboxu One? Máte někdo zkušenosti, jestli wireless šlape na PC v pohodě a jestli se to za ty prachy vyplatí? :-)

Dá se dobíjet při hraní normálním microusb konektorem strčeným do PC, nebo do zásuvky?

Jak se připojuje k PC? Díky moc, doteď jsem měl jen drátový a popisy v eshopech jsou dost na nic.
    Update: Tak prý funguje, ale ne wireless, není pro to žádný dongle, toho jsem se bál, rád bych se při upgradu oprostil i od kabelu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit