Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Je to dobrý. Pěkně to plyne.

Ale jako jednu z nejlepší her "ever" bych to neviděl. Sotva na to budu po letech pamatovat jako na jiné hry které něco nového přinesli anebo jsem se prostě hrál hodně. Zde máš stejné souboje jeden vs 1 jako v AC/ batman. Lezení po stěnách jako v AC (nohu přes nohu v jednu ruce chlast a druhou mačkáš myš vesele bojuješ). A body za různé akce jako skoro všude. Dobře to daly dohromady ale nic nového ani extra. Wastlenad 2 si cením více. I když mě to již několikrát vytočilo a je to hnusné. Není to samé jako tohle, kde je kombinace úspěšných prvků z jiných her.
    Ale jasně. Na produkt pro masy lidí to je dobrý. Ale nic o čem by jsi měl vyprávěl.
  • https://www.youtube.com/watch?v=akX3Is3qBpw
  • Veskoslav

JInak

Když už jste zmínili Windows 10(9), tak majitelé Win 8 budou mít upgrade zdarma, pokud jej budou chtít využít a Windows 7 za zvýhodněnou cenu.
  • Veskoslav
    WIn 8 64 bit a 15,6 GB.
  • Veskoslav
    Mám i5 (3470) a 280X OC a při ultra mi to lítá 50-60 fps. A můžu říct, že sice mám hodinu odehranou, ale pokud takto bude i zbytek hry, tak podle mě jedna z nejlepších her.
  • Edie

Na Steamu jsme založili novou skupinu pro čtenáře Games.cz a začali vytvářet i náš vlastní kurátorský seznam (thx Edie). Přijdete se!

Na steamu by teď měly být všechny hry, které na na games dostali hodnocení 10 nebo 9 (samozřejmě jen ty které tam vyšly). Z celkového počtu 326 jich na steamu najdete 181. Uvidíme jestli se budou další přidávat. *3*
  • Mam z toho naprosto stejny dojem. Nasel jsem o tom vzasade jen nejaky upravy UI, kde jsem zcela spokojen se 7. Jedine jak by to mohli procpat je masovejsi pouzivani budoucich verzi dx ve hrach a jejich release jen na posledni win.
  • Edie

kec

v seznamu je jen dvojka a black flag
  • Benchmark: GeForce GTX 970 nabízí ve hře Middle-earth: Shadow of Mordor v kombinaci s Intel i5 2500K (4.4GHz) průměrně 73fps.

Jojo 970tka je dnes rozhodně nejlepší koupě, kdo chce parádní kartu a je ochotný dát 10tis. Jinak pohoda, u slabších karet 760/280 apod. stačí místo ultra dát high si myslím nebo tradičně vypnout nějakou náročnou blbinku kterou člověk ani nevidí a těch 60fps tam bude taky. Potěšilo :)
  • Mě prostě děsně irituje to vynechání devítky, jinak co jsem zběžně četl, tak je to takový "meh", sedmičky mi asi ještě nějakej pátek vydrží.
  • Moje 7-64 mají asi 13GB, je to jen o tom umět si vyčistit systém od plevele. A to tam mám toho opravdu dost.
  • omg k čemu ti je OS? ja potrebuju jen steam a to je vše
  • To je protože si to všechny aktualizace co si to nainstalovalo nechává a nemaže to. Dá se toho částečně zbavit. Hlavně nemazat ručně to by si mohl pos*at spoušetí winů, protože to je kreténsky řešený.
    Spusť si příkazový řádek jako admin a hoď tam tohle.(bez uvozovek) "dism /online /cleanup-image /spsuperseded"
    Pokud máš SSD nebo menší disk tak to celkem pomůže. Mě to třeba smazalo cca 12 giga balastu. A samozřejmě čas od času uklidit disk a klasicky se starat o disk. Vždy po pár aktualizacích tohle opakuj.
    Jinak pro upřesnění tenhle krok ti tam nechá jen poslední aktualizace (pro případ obnovy systému) a ty staré smaže.
  • Draken69CZ
    Jestli to bude pořád bobtnat tak za chvilku bude 120 giga ssd jen na win, moje sedmičky maj 30+ giga a to to v podstatě nic neumí, naběhne win a spouštím hru nebo chrome.
  • Ironií je, že M$ pro jistotu Windows 9 přeskočil, aby ten trend mohl ještě v nějaké podobě platit. *15*
  • Tilwaen

Windows 10

Jaké z toho zatím máte dojmy? Bude-li Microsoft následovat svůj trend střídavého úspěchu OS, máme se opět na co těšit? :-)
  • MrSanta
    šajze *15*
  • Miserius
    Nic, to ti tatínek rovnou vyhlásí válku!
  • MrSanta
    Huh, jsem netušil, že něco takového je. To se může někdy v budoucnu hodit. Dík.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit