Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    Ehm, já jsem nehrál žádnou AC hru... *8*. To netuším co budeš svolávat teď Helmute *1*
  • Miserius
    To bude nějaká šifra mistra bleskaře
  • Draken69CZ
    Njn to není hraní to je tvrdá práce :D
  • Kozy

Bloodborne nabídne delší pracovní dobu než Demon's Souls.

?
  • kennyB
    To ale není recenze, jen číselné ohodnocení...
  • ucho
    to budou klíče z Ruska, tam hru dávají o 70 % levněji. ale zjevně tam nedali žádný region lock.
  • Draken69CZ
    Mám ji 14 dní :) A i kdyby nic jiného tak kvůli Demon's Souls se vyplatí, ale mám k tomu cca 20 PS only her a to ještě není vše co bych chtěl zahrát. Namátko Uncharted, GoW, ICO, Shadow of The Colossus, Killzone, Heavy Rain, inFamous, GT6 atd..
  • Morraw
    A Ranger Edice za 380,- zde
    http://www.kinguin.cz/category/10014/wasteland-2-ranger-edition-steam-key/
  • 10/10 staci ti to ? *15*
  • Wasteland 2 za 330 CZK

https://www.g2a.com/psfcpromo
  • Miserius

Dotaz

Budete dělat recenzi na dlc trilogii k Dark Souls 2?
  • WhySoSad
    Teď už jedine takzvaný next gen *3* PS3 mě láká jen kvůli Demon Souls a to se mi nezdá jako dostatečnej důvod *1* Je snad ještě něco jinýho kvůli čemu by stálo koupit PS3 ?
  • WhySoSad
    *1* Hrál jsem 1, která mě moc nebavila, řekl jsi si dvojka, "meh"... To bude to stejný, pak se to ale vychvalovalo, přišly další díly, který jsem už hrál a tak nějak jsem se ještě nestihl vrátit kde dvojce *4*
  • Miserius
    Počkat počkat počkat... Ty jsi nikdy nehrál Assassins Creed 2? *8* Svolávám krizový štáb!
  • Draken69CZ
    Tak jediné o čem bych uvažoval je Beyond Good and Evil HD, ale co si pamatuju na demo tak mě to ňák nebralo. No jestli si jednou pořídíš i PS3 tak nevim nevim kde na to budeš brát peníze :D
  • WhySoSad
    AC 2, protože jsem ji nehrál
    Beyond Good and Evil HD, protože to je prostě herní klenot a klasika, kterou musím mít
    Rainbow Six Vegas 2, protože s tou jsem před léty a léty strávil hrozně moc času a vím jak mě bavila
    Skate 2, protože u něj už jsem čekal na nějakej impuls ke koupi a s tou slevou už neodolám...
  • ucho
    asi tě zklamu, ale já tohle věděl od začátku. proto jsem za tu větu dával smajlíka ;) jinými slovy jsem obeznámen soudním sporem, který se o to vedl, a o tom, jak tohle Amíci ve velkým řeší... proto to od toho pisatele chápu jako trolling (tím pádem i to předtím).
  • ještě přihodím Cave Story+, jak plošinovky moc nehraju, tohle mě totálně dostalo... z klasik pak určitě vyzkoušej Another World, sérii Oddworld, unEpic (taková kombinace plošinovky a rpg, super) a třeba ještě Dust: An Elysian Tail...
  • Draken69CZ
    Proboha co?
  • WhySoSad

Seznam zlevněných titulů, které tento týden (30.9. - 6.10. 2014) naleznete na XBLM.

Do háje, pro mě 4 must buy :D Už bych měl tu 360 prodat nebo mě zrujnuje :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit