Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    No mládež už moc nejsem, po pravdě jsem to nikdy nevyužil, tak nebyl důvod to vědět:)A ano, moje chyba, měl bych to jako hráč vědět.
  • jj, blik i tobě.
  • ucho
    blik :)
  • Tilwaen
    Ne, byl to určitě někdo jiný. Není tak aktivní, ale zapamatovala jsem si ho právě díky jeho rozumným názorům.
  • Johnny
    *1* *1* *1* *1* *1* Och ta dnešní mládež.
  • victor
    No však taky jo , dokud tě taková rostlinka nechytne pod chřtánem a nezamává s tebou , tak se jí bude dařit dobře ... ;)
    Představa atomové pustiny se ujala po ukázkách výbuchů v arizonské poušti , ale jak víme především z Japonska vysoké dávky radiace v ovzduší zvýší riziko poškozerní DNA především u zvířat a lidí , ovšem rostliny z něj mohou paradoxně prospívat .
  • Tak beru zpět. Ani jeden nemáme úplnou pravdu. Je to podstatně složitější. Viz wiki.
  • Rajče není ovoce. Lilek taky není ovoce.
  • Nesmí se zapomenout na nejlepší, nejnávykovější a nejvícepohlcující plošinovku, jaká kdy byla vytvořena: Super Meat Boy
  • victor
    Nejhezčí plošinovky jsou jednoznačně Trine a Trine 2 ....;)
  • WhySoSad
    Tak záleží co chceš, pokud chceš hledat gear tak prázdnější servery, pokud interakci, akci tak plný
  • Mě moc nenadchla, čekal jsem víc. Takové nemastné, neslané.
  • ok, díky oběma
  • Veskoslav
    Děkuji. O tom jsem vůbec nevěděl.
  • Start -> hledat -> joy.cpl ?
  • Urcite Limbo a Braid. Trine prej taky neni uplne zlej. Jestli jsi nehral tak urcite Another World.
  • Veskoslav
    Zrovna teď mě zlobí ovládání střelby na Xbox ovladači...
  • Veskoslav
    Určitě Rayman Legends, Rayman Origin, Trine 2, Mark of the Ninja, Giana Sister: Twisted Dreams, Eats Munchies.
  • Inquisitor
    Jo není špatná, jenom občas dost frustrující pasáže, kdy s tim člověk sekne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit