Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kozy
    Pěkný. No mě stačilo že jsem před pár lety spal v jedný ostravský nemocnici krátce před zbouráním, skvělej zážitek ale taky jsem měl nahnáno.
  • Aha, špatně pochopeno. Jak je v diskuzích móda nadávat na jakoukoliv velkou hru, tak jsem predpokladal, ze i toto je takový příspěvek.
  • Popírám to snad?
  • A co? Tyhle všechny hry jsou, vyjma 1. dilu, bezpochyby vcelku kvalitní, tak proč by v seznamu nebyly?
  • Na Steamu jsme založili novou skupinu pro čtenáře Games.cz a začali vytvářet i náš vlastní kurátorský seznam (thx Edie). Přijdete se!

Kurátorský seznam her Games.cz:
    Assassin's Creed
    Assassin's Creed II
    Assassin's Creed: Brotherhood
    Assassins Creed: Revelations
    Assassin's Creed III
    Assassins Creed: Liberation HD
    Assassin's Creed IV: Black Flag

Do konce roku ještě přibude hra roku na Games.cz - Assassin's Creed: Unity a nejinovativnější hra roku na Games.cz - Assassin's Creed: Rogue
  • MickeyMutant
    Takhle nějak se musela ráno cítit hraběnka poté, co jí v noci navštívil Arsene Lupin.
  • Ten bubák ve tmě s komentářem "Nic zajímavého" ? ... Satanistické grafity na dveřích ;)
  • v jednu chvili na tom videu jsi zachytil neco divneho... jakoby jsi tam nebyl sám
  • Ta skříň na požární hadici , ani TV na chodbě není z roku 48 a ta výzdoba s rudoarmějci ... 50 snad zažila , takže to nebude od 48 opuštěné .... spíš opuštěné a zdevastované až po 89 ...a i od té doby tam pár lidí bylo : / ... Vypadá to jako zdevastovaný zámeček nebo tvrz ...
  • ucho
    dobrej trolling. s těma rajčatama. rajčata jsou přeci ovoce :)
  • WhySoSad

Vězení

S hraním to nijak nesouvisí, ale měl jsem možnost prozkoumat si starý vězení, který je od roku 1948 zavřený a nikdo do něj nemůže, rozloha přes 8000 metrů čtverečních, nekonečný chodby s celama, nemocnice, tělocvična, vězeňský dvory, kaple, divadelní místnost. No můžu říct, že tak sevřený půlky, jako když jsem to tam úplně sám zamčenej zvenku procházel jsem snad nikdy neměl.

http://youtu.be/Ob8qRYHbi0Q
  • WhySoSad
    Hledej, hledej, všechny jsou prakticky stejný, spíš bych zkusil zadat do filtru CZ ať můžeš hrát s našincama :)
  • Vybílený účet ...

Tak nakonec bance žádná škoda nevznikla . protože kreditka vedená na Originu nesouhlasí s žádnou z vydaných karet pod mými účty (přítelkyně měla disponibilní práva) , ...tedy zatím to tak vypadá . Jediným napadeným byl Origin a můj účet na něm, kde z nějakého důvodu někdo registroval cizí kartu a protočil cizí kvanta peněz ( pochybuju , že by to byl normální nákup ) ... zvláštní . Připadám si jako bílý kůň . Kdyby nic jiného , tak jsem alespoň nastavil silnější hesla , zablokoval nepotřebné karty a všude , kde to šlo zavedl ověřování .
  • Vybílený účet ...

Ještě to tak ... v PC telefonu či tabletu ? Vše se synchronizuje :(
  • Čaw, poradí někdo dobrý server na DayZ (Standalone)
  • Inquisitor
    To je ta dnešní mládež :D
    https://twitter.com/ScienceAllDay/status/516650644774858752
  • WhySoSad
    Po tobě to luštit, to by se jeden pos*al... *7*
  • Keyz
    Není mrtvej.

Zde se používá jinak by nepadal :)
  • je tu moc reklam co zpomalují server, jeho prohlížení

Hlavni je rozumet tomu, o cem mluvis. *15*
  • Jack1947

AD-block - bez adblocku... (TEST)

Takže je to jasné, je tu moc reklam co zpomalují server, jeho prohlížení... Ad-block on je výrazně rychlejší prohlížení... jak už se tu psalo. Takže opět je zde omezení, v rychlosti prohlížení webu a trpělivosti uživatelů/čtenářů. Tak nevím no, v diskuzích mi to vadí nejvíc tak asi zde zapnu a na games celkově nechám vyplý.

To je tak vše, co jsem chtěl říct.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit