-
Já měl takhle jeden čas násosku. Dělal malý platby, kterých jsem si nevšimnul (500-1000) a přišel jsem na to až zpětně a to to trvalo skoro dva roky. Od té doby jsem se naučil značit si platby a průběžně kontroluju účet přes Appku. Jsou to zmetci. U tebe to je ale horší no. Držím palce ;) -
To je mi jasný ze to jde ztratit, ale nechápu jak se někdo může bat že by ji nekdy ztratil... To by se celej zivot jen neceho bal
-
Ano už to blokují a co jde navrací ... Za to jim děkuji .
-
To mne také prvně napadlo (díky tomu jak vnímá gmail aliasy) , ale řekni mi kdo protočí takové peníze za tolik objednávek na cizím účtu (kua a zrovna na mém :( ) ?
-
No občanku ztratíš jedna dvě ... už se mi také poštěstilo , když jsem jel na kole , tak prostě vypadla s ostatními dokumenty na železničním přejezdu . Díky bohu tehdy to dobře dopadlo a byla doma dřív než já z výletu ....
-
- platba byla provedena z karty kterou nepoužívám a ani na ní neměly být dostatečné finance k dispozici (limit jsem si nevymyslel , ale některé banky jej tak idiotsky nastaví samy )
- objednávka byla provedena z Origin účtu , který mám jen kvůli tomu , že jej některé hry vyžadovaly (tj ověřování na mail jsem neřešil a nebylo zapnuté )
- prvně odříznu zdroj pak řeším nahlašování policii (zásadně)
- Dle podpory EA se k Originu dostal právě přes napadení svázaného emailového účtu (což je divné , když si POP3 přeposílám zprávy jinam a na starém mailu rovnou mažu )
Jo je to zvláštní pocit koukat se na svůj Origin a vidět objednávky na 89 stránkách plných Goldů a Fifa pointů za cca 40 CAD jeden *10* . -
No právě že mám několk karet , ale tuhle na internetové platby běžně nepoužívám (ležela mi doma s minimálním vkladem , takže jsem limity neměnil ...) No uvidíme .
-
Jak se můžeš bát že ztratíš občanku? Jsi mentál? ... No, asi jo, ale stejně... To je jako se bát že zítra zakopneš
-
Nic proti, ale pokud máš uložené čísla kreditní karty pro platbu a nemáš ji chráněnou sms kódem či něčím obdobným, tak je to slušná debilita, obzvlášť pokud máš takový nesmyslný limit na kartě. Jinak by mě zajímalo, jak se dá nabořit do Originu, pokud je nastaveno mail+heslo+ověření při přihlášení z jiného pc, kdy ti přijde na mail kód. Nebo chceš říct, že nejenom zjistil všechno o tvém Originu, ale bouhnul jsem na tvůj osobní mail, co máš na Originu? Navíc kdyby ti někdo ukradl 150 000 Kč, tak už jsi dávno na policii, kde to hlásíš jako krádež (trestný čin od 5000 Kč) a nechodíš prvně do banky (všechny banky navíc mají blokaci karet přes jejich linku (musíš znát svůj bezpečnostní kód).
A tedy pokud nekecáš, tak příště už snad budeš natolik chytrý, že když máš někde uložené číslo své kreditky že ho buď zabezpečíš sms kódem nebo budeš mít účet, kde si finance přeposíláš před nákupem....Ale limit 150k nemá na kartě snad nikdo normální. -
Strnad? A není to spíš straka zlodějka?!?
-
kdo ti dal to minus, to by me opravdu zajimalo, diky za upozorneni a at to dobre dopadne..
-
Co takhle DOOM Lego
https://www.flickr.com/photos/ochre_jelly/15374213411/in/set-72157647706131447/ -
tak to by ti snad mohlo ea vratit...
-
Jo to mi jednou psali na GMAIL, že jsem provedl pár nákupů přes svůj učet na XBOXlive, docela sranda no. Když kartu nevlastním a žádné fyzické udaje tam nemám no snad měl ten dotyčný radost... že si něco koupil za svoje peníze ale z cizího učtu. *4*
Ted se zase můžu obávat abych neztratil novou občanku, měnil jsem si kvůli změně bydliště a mám si vymyslet aspon 4-5místný kod. Sice jsem (musím zaklepat) nikdy neztratil ale pak co když se jednou stane. Pak tyhle bezpečnostní udaje pomalu ztrpčují život, pasy už mají mezikontinentální otisky prstů (nutné pro USA atp...) co bude dál všechno nanochipy a aby se rovnou četlo všechno ve skenu "mysli".
Jinak nezávenihodná situace, taky nezvratný důkaz že anonymita udajů na internetu (hlavně kreditních) je hodně snadno ohrožeitelná. Co naplat že tu je spousta fíglů, no ono když může přes 20let působit na Windows vir o ktereém neměl nikdo až do ted (pár dnů) ponětí tak co by si nedokázali poradit s takovou prkotinou jako hesly. Na to je třeba říct kdo nic nemá, tak se nemusí bát. *3* -
To existuje? Já si vzpomínám jen na mazlení ve spodním prádle.
Mně osobně náznak stačí, tobě ne? -
Tak to ti teda nezávidim, good luck
Šel jsem si hned pro jistotu podívat kolik mam denní limit na kartě, ale napadlo mě, proč ty jsi limit neměl? Jo počkat, ty jsi měl denní limit 150 tisic? *8* Tak bych si taky chtěl žít *1* -
Pánové pozor na hesla ! .... Právě jsem zjistil , že mi nějaké ucho z kanady nabouralo účet Origin (respektive patrně mail na Tiscali) a nakoupilo Fifu15 a herní body cca za 150 000 Kč (default limit) .
Takže žádné já jsem v bezpečí mám silné heslo .... už dokáží bruteforce prolomit číselné kombinace na 8 míst :( .
Děkují tímhle české podpoře EA . Snad se podaří zablokovat co nejvíc . Já teď letím do banky blokovat kartu ...
(Ještě se vrhnout na PSN a smazat veškeré karty - Tam je to s bezpečností a ověřováním dlouhodobě na štíru :((( ) -
Myslím si, že skoro každý komentář se tu dá považovat za věcný. Jen to trollení a psaní komentářů jen aby dotyčný nějak urazil, nebo zesměšnil je svinstvo. Takže považuju všechny komentáře, které se nějak týkají článku/hry, ke kterým se píšou za kvalitní *3*
-
Ještě jednou na tebe trotlíku zareaguji. Do bitvy na Bílé hoře byly naše země, tedy země koruny české převážně protestantské. Násilná katolizace po roce 1621 způsobila nejenom odliv vzdělaného protestanského obyvatelstva, ale nechuť k církvi jako takové, protože ta získala povětšinou majetek protestantských pánů, šlechticů a církevních hodnostářů. Zbylý majetek pak lidé z katolické aliance. Chápu, že tvůj trolí pidimozeček nechápe psaný text, ale doporučuji si například zjistit, kdo brojil proti církvi, ačkoliv byl katolík a císař R-U. Byl to Josef II, který zavřel většinu klášterů, zakázal Jezuity a zabavil veškerý jejich majetek. A s Husity to nemělo nic společného. Navíc u nás se dařilo Klasicismu a jiným osvíceným směrům, které dávaly přednost vědění a umění před vírou. Proto u nás Baroko jako styl nemá až tak silné zastoupení jako například v Rakousku. Baroko ukazovalo moc a sílu církve, která byla reprezentována katolickou církví a lid český se od ní odvracel. Už v 18. století bylo v tehdejších zemí nejvíce "ateistů", kteří nevěřili v učení katolické církve. Další "úpadek" nastal v 1. republice a dokonali to komunisti. Doufám, že teď už dáš trolí debílku aspoň na chviličku pokoj.
-
Tak na základě týhle logiky by mě zajímalo, pro koho je uhlazená mluva a sex přes oblečení v Dragon Age.