-
Jo, proto já dávám přednost a vždy a za všech okolností, aktivní ochraně. Popř. Suspenzoru. *3* -
Nemám rád Skyrim
-
Netflix ho potřebuje
-
Měl bys kleknout na klávesnici a strčit prsty do CD-ROMky, já tě budu bít atárkem po hlavě.
-
A ses si jistej, ze sis do PC nezatahnul nejakej keylogger?
-
Silverlight se fakt k necemu jeste pouziva? Ja myslel ze je mrtvejsi nez Flash...
-
popravdě jsem ještě nenarazil na nic co by mi nefungovalo a mě to chybělo, ale je možné že některé weby na tom mají postaveno i důležitější věci než je reklama.
-
Ale je lepší, když to opraví ten kdo to podělal. Některé weby ho používají tak to nebudu zakazovat.
-
Stačí si ho zakázat a máš klid.
-
Tak to fakt ne. *15*
-
Ano a proto Sony čelilo útokům a krádežím nejenom účtů, ale i vybílení kont. Když je někdo hlupák jako ty, tak na pc svede všechno zlo planety a slepě ignoruje, že nezáleží, jestli máš pc, konzoli či mobilní telefon. Vybílit ti bez ochrany můžou prakticky cokoliv.
-
to je tím, že PC je teď samá DRM, milion nesmyslných prográmku, skorou na každou hru, to se pak nedivím, že některý ten účet se vybrakuje.. Zlatá svobodná konzole...
-
Silverlight
To je problém opravit nějakou část webu (asi reklamu) aby ten plugin pouze zde nepadal? Již to je několik dní a pořád to je na h*vno. -
Sice moc se v ptácích jako takových nevyznám ale mám zato že to byl náš milý konzole hejtr Keyz (nemůžeš ho dohledat proto že už tento obrázek nemá) nevím třeba se mýlím.
-
Ale i pevné nervy, mě by zajímalo nakolik to vůbec tu banku zajímá že někomu vybílí učet vždyt není to pro ně jen zátěž to řešit otravovat se a pak se nakonec příjde na to, že si to ten nebožák způsobil svým neuváženým jednáním sám. (což nebude určitě tvůj případ)
Já pokud někdy bych měl mít nějaký vyšší obnost tak nevím ale kartu bych nechtěl, nevím ale asi bych to měl tak že bych si poslal peníze na učet jen tolik kolik bych potřeboval než to mít stále kdyspozici na kartě ale chápu někdo to rád jinak no. -
Prvně bych to dal na polici a pak je šance, že to ten nákup bude zrušen. Tedy jestli je EA slušná firma a uvidí záznam od policie (anglicky). Tak to lze technicky lehce vrátit atd... Navíc lehce vidí z jaké IP se prováděl případný bruteforce. A jestli to nebylo tvoje je to lehké dokázat :)
Každopádně k heslu. Měl jsi s 8 písmeny a čísly.
Zadej ho sem: https://www.grc.com/haystack.htm a uvidíš kolik trvá Bruteforece útok. Málo :)
Ale to asi není tvůj případ. Není jen tak možné zkoušet kombinace na email / účet. Tam se to po 3 sekne a musíš dát potvrzení atd. Tedy u mého emailu to tak je. Spíše to udělali jinak. (EA to vidí, jak se kdo přihlašovat atd.)
Jinak heslo musíš mít něco jako ".T5aZc'#=8W9:xc". To pak nelze prolomit. A jak to řešit když máš více takových hesel? Zahesluješ si soubor s hesly a budeš k tomu přistupovat přes jednu takové heslo. To se dá zapamatovat. Případně si to někam napiš, jestli ti to nevadí... No tam budeš mí další hesla a pak to jen budeš kopírovat atd. Lehké.
Lze mít zaheslovanou zálohu na flaskdisku atd. To je super, když si nepamatuješ.
Tedy jestli se ti to vrátí bude záležet na EA, důkazy lze sehnat zcela lehce. Musí ale EA spolupracovat :) -
Na Steamu jsme založili novou skupinu pro čtenáře Games.cz a začali vytvářet i náš vlastní kurátorský seznam (thx Edie). Přijdete se!
Moc díky pánové, už delší dobu některé hraju hry na vaše doporučení, zvláště ty které občas vychválíte do nebes v podcastu. Takhle jste mi ulehčili práci. PS: Měl bych děkovat i STEAMu za poskytnutí prostor a za nakopnutí vás -
Jestli fakt nekecáš, tak kamarád měl podobnou věc, takže udělej toto:
1. Podpora EA+důkaz, že jsi neprováděl transakce v dané době (práce, škola atd.)
2. Banka blokace a zrušení dané karty.
3. Okamžitě na policiie (potřebují číslo účtu, kreditní kartu, kdy došlo k transakcím atd.)
Na Originu mám 13 her, na Uplay 4 hry a na Blizzardu mám 6 her (Steam 226 her), ale všechno je zabezpečené právě z těchto důvodů. Doporučuji všude nastavit nejenom bezpečnostní otázky, ale změnit hesla+ bezpečnostní kódy na mail a případě Blizzardu doporučuji mít aplikace, kde ti zasílají 10 místný kód (pokud nemáš smart, lze to zakoupit za cca 250 Kč jako příspěvěk na klíče). Ale v dnešní době nestačí mít jenom silné heslo. -
Misero, psal jsem že můžu bát ne že se bojím *15* , už jsem te tak dostal. Že my vymýslíš slovíčka co bys chtěl tak moc abych řekl, *4* .
Tyvle ty reklamy jsou otravné zpomalují vyhledávání a prostě mě už seerou, proč mám vždycky protrpět to ppodělané zaseknutí na hlavní stránce... ještě chvíly a házím Ad-block sry ale je toho moc.
Když už jsme u policie, tak jednou mi našly nový (SE P1i) mobil který mi na hlavním sebral nějaký cigoš... sic to byl krám potěšilo a mohla se po vánocích zaplácnout ta nová N95ka (kterou mám doted) byla to fůra let a i když vím že se tady asi šábli a byla to nějaká ta výpomoc. Změnilo to trochu pohled na policii...Aspon tu klasickou... -
Se mi taky stalo, Amazon mě účtoval 16 stovek za nějaky jejich předplatný (pravděpodobně jsem to jako pako nějakym omylem aktivoval) a všimnul jsem se taky až když děkovali ža dlouhodobý členství *1* CO jsem se ale divil, tak když jsem zažádal o zrušení tak mi vrátili uplně všechny peníze, protože jsem to prý ani jednou nevyužil... Nechce se mi věřit že by tohle nějaký česka firma udělala...