-
Tak Bitchera a Boring Souls sérii to strká do kapsy už teď, to je jasné. *5*
-
Mě stačí, když dodrží to, co píšou na stránkách. "Realistic open world First Person Medieval RPG" + dobrá optimalizace a co nejméně bugů při launchi a budu spokojen.
-
Taky aby to očekávání nebylo příliš velký, jak to u podobných her bývá.
-
To si piš české hry jsou nejlepší. To strčí do kapsy všechny akční RPG.
-
Nene pro ty je tu Dark Souls *3*
-
Hráči z celého světa podpořili Warhorse v jejich snaze o vytvoření RPG Kingdom Come Deliverance už dvěma miliony dolarů.
Aby za to ta hra taky pak stála *12* -
Zdá se mi a stále více připadá k uvahu ta neunávně známá věta - Že trol se trolem nestává, nýbrž se jím sám rodí. *3*
-
Určitě? Já bych totiž přísahal, že ty nahaté obrázky a nadávky v každé druhé větě tam beztak jsou jen pro dvanáctileté blbečky, kteří si chtějí připadat dospělí.
-
Nevím a měl bych?
-
Elite: Dangerous - beta 2
Jiz zitra! -
myslíš toho co sedí naproti? ty v*le víš vůbec kdo to je?
-
taky to není pro děti
-
Zaprděný jsme hlavně díky protektorátu a komunismu. Ateismus možná má s husitama něco společnýho (ač pokud se nemýlím husité byli silně věřící a taky proto šli tvrdě proti církvi), ale to je jedině dobře, když rozum a poznání nahradí mýty a pohádky.
-
Klidně už může přijít, nezlobil bych se :)
-
Hmmm, pokud to mlíko bude čokoládový, tak si plácnem.
-
Jednu chvíli tu byl uživatel bez nicku, ale měl ikonku hlavního protagonisty z GTA III. S jeho názory jsem souhlasil, ztotožňoval se s nimi, dobře se četly. Navíc založil Nedělní otázky, které se chytly. Už tady ale dlouho nebyl.
-
Nepřijde mi to jako protimluv. Když ti víru někdo nutí, tak to tvůj pohled na ni dost zásadně ovlivní.
-
Ty jo dobře tam Dan dává tomu tlouštíkovi *1*
-
nice ass *3*
-
Líbí se mi tvé komenty Ježíši. Myslím, že mají opravdu hloubku a nevím čím to je ale jsou takové.... no božské *3*