Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Poraď nějaký dobrý plošinovky *4* Rád bych si nějakou zahrál, ale znám jenom starší. (SuperMario, Jackrabbit , Sonic atd. )
  • sewer level dementní, zaseknul jsem se tam na tý pasáži, jak sjíždíš dolů, jsou tam bodce a hned za nima ty kleště, to prostě nejde nijak...
  • Veskoslav
    Nezná někdo prosím Vás nějaký testovací program na funkčnost kláves u Xbox ovladače.
  • a +- idealní počet lidí? Upřednostním víc než míň ale jako nováček nevím, kolik lidí se hodí na rozlohu mapy =D
  • Zrovna včera odehráno a az na problémy s ovládáním na plotech a ne zrovna kdovijakym příběhem, jsem byl spokojen.
    Tedka hrají Batmaní skakcku, tak jsem zvedav, jak dopadne toto.
  • V Ostravských nemocnicích bych se bál spát i při plném provozu.
  • Vrook
    Ježiš buzz killington strikes again.. nejde o to, co by jak by kdyby. Jde o to, že je to prostě wasteland z Falloutu a tam žádná alpská flóra nepatří i kdybys použil tisíckrát G.E.C.K..
  • No ja jsem to hral kratce po vydani a je mozny ze to uz opravili ale zdaleka jsem nebyl jediny kdo si na to stezoval. Dodelat ten level s vrtulnikem bylo o rozflakani ovladace o zed.

A sewer level me proste nebavil.

Byla to jedna z tech her co jsem dohral a po delsi dobe ve mne zbyla jen pachut na jazyku, vzpominka na nudnej sewer level a hloupy ovladani. Nic vic. Takovej limbo nebo braid ve mne ve velmi dobrem zustali doted.

BTW. jdi do haje naklikavaci lajkysku...
  • Veskoslav
    Jak nefunkční? Normálně jsem přišel, páčka nahoru+A a přelezl mi hned. Nejhorší jsou překážky ve vodě, ale to stačí opět zmáčknout A těsně před překážkou a zdrhneš jim.
  • Lukyz
    Tak to bude asi rukama, protože já jsem žádný problém s ovládáním neměl a co máš proti tomu sewer levelu jsem z příspěvku nepochopil. Náhodou má hra fajn hudbu, atmosféru i hratelnost.
  • Veskoslav
    No ono je dokázáno, že tráva, kytky a stromy rostou ve větší míře na zamořené půdě. Stačí se podívat například na dokumenty o Pripjati, kde zamořená půda má v sobě více radioaktivity než půda po shození atomovky (viz rudý les), ale přesto se tam rostlinám a stromům daří mnohem lépe než o 30 km dál. Takže to, že jsou loky či květiny ve F3 není zase takový nesmysl. Nejrychleji se adaptují na nově vzniklé prostředí.
  • Az na to frustrujici (nefunkcni) ovladani pri prelezani plotu - zvlast u casti kde musi clovek neco rychle probehnout, uplne dementni sewer level a to ze to neni jedna z nejlepsich a nehezcich polosinovek mas uplnou pravdu.
  • Veskoslav

Deadlight

Asi jedna z nejhezčích a nejlepších plošinovek, co jsem kdy hrál. Škoda, že není delší.
  • Vrook
    Jo, to je dobře na palici. *15*
  • Obrazem: Mrkněte, jak vypadá Fallout 3 s padesáti grafickými módy.

Falloutskej Wasteland s kytičkama a loukou *11* trapny
  • Prozradím ti malé tajemství. Z Qwerovo strany to byla ironie, takže JE to "takový příspěvek" *5*
  • Dekuju... Diky tomu seznamu alespon vim jakeho kuratora si nepridavat...
  • ringmancz

o čem mělá být pokračování Deus Ex

http://www.ign.com/articles/2014/09/26/abandoned-deus-ex-sequel-documents-discovered-in-archive?watch
  • WhySoSad
    Myslel jsem to tak, že vězení je od 48 zavřený. Pročítal jsem si podrobněji historii, sídlilo tam gestapo, potom byl v části věznice archiv, každopádně v noci by mě tam nikdo nedostal ani za svlíkací párek...
  • Johnny

YouTuber TotalBiscuit prozradil, že mu byl nabídnut kód pro předčasný přístup do Middle-earth: Shadow of Mordor pouze za předpokladu umístění placené reklamy na jeho kanále.

Já to mam kupodivu naopak. Jednička pro mě super, dvojka taky šla, ostatní.. EE

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit