-
Poraď nějaký dobrý plošinovky *4* Rád bych si nějakou zahrál, ale znám jenom starší. (SuperMario, Jackrabbit , Sonic atd. )
-
sewer level dementní, zaseknul jsem se tam na tý pasáži, jak sjíždíš dolů, jsou tam bodce a hned za nima ty kleště, to prostě nejde nijak...
-
Nezná někdo prosím Vás nějaký testovací program na funkčnost kláves u Xbox ovladače.
-
a +- idealní počet lidí? Upřednostním víc než míň ale jako nováček nevím, kolik lidí se hodí na rozlohu mapy =D
-
Zrovna včera odehráno a az na problémy s ovládáním na plotech a ne zrovna kdovijakym příběhem, jsem byl spokojen.
Tedka hrají Batmaní skakcku, tak jsem zvedav, jak dopadne toto. -
V Ostravských nemocnicích bych se bál spát i při plném provozu.
-
Ježiš buzz killington strikes again.. nejde o to, co by jak by kdyby. Jde o to, že je to prostě wasteland z Falloutu a tam žádná alpská flóra nepatří i kdybys použil tisíckrát G.E.C.K..
-
No ja jsem to hral kratce po vydani a je mozny ze to uz opravili ale zdaleka jsem nebyl jediny kdo si na to stezoval. Dodelat ten level s vrtulnikem bylo o rozflakani ovladace o zed.
A sewer level me proste nebavil.
Byla to jedna z tech her co jsem dohral a po delsi dobe ve mne zbyla jen pachut na jazyku, vzpominka na nudnej sewer level a hloupy ovladani. Nic vic. Takovej limbo nebo braid ve mne ve velmi dobrem zustali doted.
BTW. jdi do haje naklikavaci lajkysku... -
Jak nefunkční? Normálně jsem přišel, páčka nahoru+A a přelezl mi hned. Nejhorší jsou překážky ve vodě, ale to stačí opět zmáčknout A těsně před překážkou a zdrhneš jim.
-
Tak to bude asi rukama, protože já jsem žádný problém s ovládáním neměl a co máš proti tomu sewer levelu jsem z příspěvku nepochopil. Náhodou má hra fajn hudbu, atmosféru i hratelnost.
-
No ono je dokázáno, že tráva, kytky a stromy rostou ve větší míře na zamořené půdě. Stačí se podívat například na dokumenty o Pripjati, kde zamořená půda má v sobě více radioaktivity než půda po shození atomovky (viz rudý les), ale přesto se tam rostlinám a stromům daří mnohem lépe než o 30 km dál. Takže to, že jsou loky či květiny ve F3 není zase takový nesmysl. Nejrychleji se adaptují na nově vzniklé prostředí.
-
Az na to frustrujici (nefunkcni) ovladani pri prelezani plotu - zvlast u casti kde musi clovek neco rychle probehnout, uplne dementni sewer level a to ze to neni jedna z nejlepsich a nehezcich polosinovek mas uplnou pravdu.
-
Deadlight
Asi jedna z nejhezčích a nejlepších plošinovek, co jsem kdy hrál. Škoda, že není delší. -
Jo, to je dobře na palici. *15*
-
Obrazem: Mrkněte, jak vypadá Fallout 3 s padesáti grafickými módy.
Falloutskej Wasteland s kytičkama a loukou *11* trapny -
Prozradím ti malé tajemství.
Z Qwerovo strany to byla ironie, takže JE to "takový příspěvek" *5* -
Dekuju... Diky tomu seznamu alespon vim jakeho kuratora si nepridavat...
-
o čem mělá být pokračování Deus Ex
http://www.ign.com/articles/2014/09/26/abandoned-deus-ex-sequel-documents-discovered-in-archive?watch -
Myslel jsem to tak, že vězení je od 48 zavřený. Pročítal jsem si podrobněji historii, sídlilo tam gestapo, potom byl v části věznice archiv, každopádně v noci by mě tam nikdo nedostal ani za svlíkací párek...
-
YouTuber TotalBiscuit prozradil, že mu byl nabídnut kód pro předčasný přístup do Middle-earth: Shadow of Mordor pouze za předpokladu umístění placené reklamy na jeho kanále.
Já to mam kupodivu naopak. Jednička pro mě super, dvojka taky šla, ostatní.. EE