Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

Další díl herní série Outlast nebude Outlast 3.

Opravdu po Outlast by se měli trochu více snažit a přinést něco lepšího... i hororvějšího.
  • MickeyMutant
    Ok, nechci se hádat o něco tak osobního, jako je zážitek z živého koncertu. Pozitivní je, že se to aspoň koná v Rudolfinu, a ne někde na zimním stadionu nebo v karlínské hale. To je minimum, co by pořadatelé za takové vstupné měli nabídnout.
  • Hele byl jsem na nich už několikrát a vždycky ohromná spokojenost. Na tohle bych jel taky, ale výběrem skladeb se mi netrefili do vkusu.
  • MickeyMutant
    Poslechnout si, jak studenti hrají videoherní hudbu? Proč ne. Ale dávat za to dobrovolně tisícovku? To má smysl pro člověka, který třeba nikdy nebyl v Rudolfinu nebo vůbec na koncertě a kterého ohromí akustika koncertní síně a atmosféra živého vystoupení. Pro kvalitní interpretaci radši originální soundtrack a dobrá sluchátka.
  • jindra.veliky
    tohle mi na ps taky chybi
  • Kultura... Hurá!

http://www.filmharmonie.cz/clanek/12-05-2018-games-koncert-herni-hudby-rudolfinum.html
  • MickeyMutant
    To napiš Leo Luzarovi, který tímhle směrem hodlá napřít své detektivní schopnosti a rozmotat konspirační klubko skryté za důvody, proč soudruhům nechodí počta.
  • ucho
    jako ten antispamovej filtr jim moc nefunguje. tiscaláckej email vlastně ani nepoužívám, ale za tu dobu mi tam přistálo kolem 200 reklam. tak jestli on opravdu nelhal :D
  • MickeyMutant

Petr Poláček na ČT24

Protože dnes bleskař absentuje, musíme se obsloužit sami:

Petr Poláček se dnes stal slavným na jednom notoricky známém kremelském webu díky svému vyjádření pro ČT24, kde jednou větou shrnuje postoj Tiscali.cz k problémům s nedošlými e-maily (čas 13:55). Sám šéfredaktor kremelské zpravodajské žumpy, kterou nebudu jmenovat, označil jeho slova za lži a "blábolení na na hraně žalovatelnosti a pomluvy". Ředitel redakcí Tiscali se zde tak alespoň na krátký čas zařadil k arcilotrům formátu generálního tajemníka NATO nebo ministra zahraničí Velké Británie.

Posílám palec nahoru a gratulace.
  • Toz jak uzivas blur motionslave? :D
  • SalemCZ
    taky jsem to pak zjistil, prý za to může Sony
  • MishKonn

Vypadá to, že Radical Heights bude (po LawBreakers) dalším neúspěšným titulem studia Boos Key - ve stejný moment ho včera maximálně hrálo pouze 1819 lidí.

Bohužel, když přijdou vždy s křížkem po funuse.
    Přijít s kopií Overwatche potom, co první jmenovanou hru hraje půl světa?
    Přijít s kopií Fortnite potom, co první jmenovanou hru A PUBG hraje třičtvrtě světa?
    Nechte to studio už umřít.
  • Coffin.Corner
    To je hrozný když lidem chybí sebereflexe, viď Jacku?
  • ked uz FX, tak ti staci FX8300, ten vies dotaktovat az do 8370 :)
    ale ked nevies v tom liste najst procesory, predpokladam ze taktovanie bude pre teba spanielska dedina

btw FX procesory su celkom ok v 2K-4K rozliseni, kde uz aj tak ide hlavne o grafiku
    https://www.youtube.com/watch?v=H7xHZ0_9Ve0
  • Jsi-li z ameriky kupuj . U nás patrně vyhožené peníze za nefunkční kódy ...
  • Ve středověku se za bílého dne jen tak kradly obvazy ????
  • Veskoslav
    LV, raději jdi radit Jackovi, to ti jde "lépe". I když ty takový multimiliardář, co kupuje 20 1080Ti měsíčně a nemáš ani na obyčejnou PS4? Smutné.
  • i5-8400 je za 4400
    deska 2000-2500
    8gig ramka je za 2500

Ale rozjet to je tezsi nez spustit exe na flash biosu, takze smula. *15*
  • Zavist, ze krabicka o vykonu cele nasa v 90tych letech proste nezvladne jednoduchy stopky.
  • Draken69CZ
    #závist

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit