-
Zoloslav se ted bude tady ptat na kazdou hovadinu toho kramu, bezva.
-
Dáš tam jakýkoli CPU z toho listu co jsi sem postnul, ale když vidím teda nevidím to chlazení napájecí kaskády tak bych se docela bál tam cpát 8C 125W.
Dával bych do kasičky a koupil komplet novej komp. Teď by tě přechod na R5 2600 přišel na cca 14k, časem až se vydají nižší chipsety 4xx řady a snad zlevní ram bude to klidně o 3-4k míň.
Nebo i5-8600, který díky levnějším deskám a levnějším ram vyjde na 12k -
MSI 970A-G43
Moje deska a jak sem koukal už je docela stará a dokonce se ani neprodává(!!!) co jsem netrušil že sice podporuje AM3+ ale nikde jsem nenašel přesně které procesory protože ani netuším jaký bios tam je...
Ryzen bych rád ale ten nepodporuje takže mi nezbývá než si najít zatím nějaké FX ( jo peníze nerostou na stromech a zachvíly si už nic nezahraju a to by bylo zlé už tet sem trochu pozadu)
Zaujal mě AMD FX8370 ale zdá se že není mojí deskou podporován ? nechci si koupit něco co tam nepojede a preflashovat firmware u BIOSU neumím
Tedy neví někdo co za procesor tam dám, jak se dá zjistit verze biosu a verze která je potřeba k danému cpu ? tady z té staré dokumentace si nejsem jistý a internetové diskuse nejsou nebo se rozcházejí.. https://www.msi.com/file/test_report/TR19_2743.pdf ( možná si budzu muset pospíšit páč ten doprodej asi nebude trvat věčně)... Nejlepší by bylo kdyby tu někdo byl ze zkušeností konkrétní desky. -
Univerzální funkce tam prý není. Zjistit to konkrétně lze jen u některých titulů.
-
https://gamefaqs.gamespot.com/boards/929933-xenosaga-episode-iii-also-sprach-zarathustra/66950403
ale četl jsem si jen první příspěvek, ne ten druhý
edit: jinak i na wiki píšou, že v roce 2003 už měla prodáno přes milión. to je 1-2 roky po vydání. přijde mi celkem pravděpodobný, že by to mohlo mít přes 1,3 miliónů... -
Zdá se, že tahle bleskovka by mohla být v pořádku:
https://gamingbolt.com/xenoblade-2-sales-reach-1-31-million-becomes-monolith-softs-highest-selling-game-ever
https://en.wikipedia.org/wiki/Xenosaga_Episode_I
Kde jsi našel těch 1,74 milionu?
EDIT: Už to vidím, tady. No těžko soudit, co je pravda. Třeba má někdo vysvětlení. -
Ne, sice je to bedna co ma 15TFLOPs, ale proste to tam nikdo nenaprogramoval a sam nemuzes. *5*
-
Lze někde na Ps4 zjistit, jak dlouho člověk v dané hře strávil času?
-
Hry Xenoblade Chronicles 2 se prodalo 1,31 milionu kopií a stala se tak nejprodávanějším titulem Monolith Soft.
hezké číslo těch 1,31 miliónů. a co Xenosaga Episode 1? Prodalo se prý 1,74 milionu. proč má tedy prvenství Xenoblade Chronicles 2? -
Vypadá to, že Radical Heights bude (po LawBreakers) dalším neúspěšným titulem studia Boos Key - ve stejný moment ho včera maximálně hrálo pouze 1819 lidí.
CLiffíku už je čas to zabalit ztrapnil ses dost *7* *4* -
"ruka mi jen tak náhodou vystřelila za chůze do vzduchu". Asi by se divil, kolikrát jsem toto slyšel u soudu *1* A jak myslíš, že to tam dopadlo? Většinou vězením. Takže tolik k realitě :-D
-
https://segmentnext.com/2018/04/26/nvidia-game-ready-driver-reset-loop/ jo to naštve ale naštěstí se to vyřečit dá *3*
-
Veka: se slepicemi je náhodou sranda. https://www.youtube.com/watch?v=DvSuQzNfMCE
dobrý je, když to uděláš na svahu. to pak hezky válí sudy dolů. v tom úvodu bylo několik slepic kousek od sebe. některé šly zabít, u jiných se vůbec nic nestalo. osobně to vnímám jako bug.
já netvrdím, že ta hra není propracovaná. mají tam spoustu zajímavých detailů (někdy by člověk řekl i blbostí), který jsou fajn. ale jsou tam právě i ty méně dotažené věci.
jinak to, že na něco u té hry kritizuji, neznamená, že jsem hater té hry. určitě odvedli pořádný kus práce a je to super hra. nejvíc mě ale mrzí ty bugy. nemyslím nějaké podivnosti, nebo že se někomu nelíbí tráva na PS4. mám na mysli bugy, které mohou hru rozbít a hážou klacky pod nohy samotné hratelnosti. já zatím hru oťukávám, rozjedu to naplno asi až po patchi 1.5. -
Draken69CZ: no takhle. do Prahy mě jen tak někdo nedostane :) to by musel hodně dobře zaplatit. a pokud vím, Warhorse zatím nějaké extra platy nenabízí (co jsem viděl nějaké inzeráty tak rok, dva zpátky). aby drželi náklady při vývoji dole, tak si úplně z kopýtka nevyhazovali, což je pochopitelné. jak je to teď, netuším. dá se předpokládat, že zvyšování mezd probíhá, ale stále pochybuju, že by to pro mě bylo finančně zajímavé.
-
Určitě by spousta věcí šla zlepšit, mě třeba zase rušilo, žě mě jménem zdravila NPCčka, která jsem viděl poprvý, nebo že se strašně rychle špiní oblečení. Ale většinou se jen pousměju a mávnu nad tím rukou. Ač to není dokonalý, tak pořád mi v KCD ten herní svět přijde detailnější a propracovanější než jinde a toho si na hře cením.
Btw, přiznám se, že jsem ve hře nepraštil ani jednu slepici :-D Nebyly ty nepřemožitelný slepice ve více zalidněných místech? Že by jim vypli kolize ať už kvůli výkonu nebo proto, že "rozesíraly" trasy NPCčkům? -
Na nic nečekej jobs-code@warhorsestudios.cz
-
je to hra, která si hraje na realitu. některé věci by šly bez velkého effortu udělat reálněji. je to samozřejmě banalita, kterou hře nijak nevyčítám. jen je to stejně hloupý jako u jiných her. jen třeba v jiném směru. tedy žádná velká revoluce se nekoná a jsou zde věci, které by šlo rozhodně zlepši (ku prospěchu zážitku). stejně tak je úsměvné, co se stane se slepicí, když do ní bouchneš. co mi přijde ale jako problém/bug je, že do každé slepice bouchnout nejde. tedy co jsem zkoušel, praštit se mi podařilo jen některé. nevysledoval jsem důvod. teda jediný rozdíl byl v tom, v jaké části města se ty slepice nacházely. tohle nekonzistentní chování vnímám jako problém, protože nedokážu určit, jestli je to chyba, nebo ne. základem dobré hratelnosti je i to, že má hra reaguje v určitých věcech pořád stejně. tedy nemám problém s tím, že mě vždy bude chtít někdo potrestat, když dám pěstí koni, pokud je takto to pravidlo definované. není to moc reálné, ale je to něco, čím se dá řídit. i když bych byl samozřejmě raději, kdyby ti hra jednu ránu ještě odpustila.
-
Ucho: Uznávám, že o programování toho moc nevím, takže se s tebou nebudu hádat. Jen mi přišlo divný, že by něco takovýho opomenuli, vzhledem k tomu jaký detaily ve hře už jsou.
K tomu mlácení: Z dnešního pohledu je sice nereálný dostat za něco takovýho narubáno do bezvědomí, z historickýho pohledu už se ale zabíjelo pro míň :-D Vtípky stranou... je to asi stejně nereálný, jako že se v reálu "uklikneš" a ruka ti sama od sebe vystřelí pěstí do koně. Je to pořád jen hra. -
Veka: super, když se pouští do debaty někdo, kdo o programování zjevně nic neví. tohle naprogramovat by bylo primitivní. je to naprostý základ, nic složitého.
jasně, mnohem reálnější je nechat se za jedno bouchnutí do koně zmlátit do bezvědomí a zavřít do vězení, proč ne. -
Ucho:
Myslím si, že kdyby to bylo tak jednoduchý naprogramovat, tak by to ve hře bylo. Soudím podle drobností a detailů, který už ve hře jsou.
A když zmiňuješ reálnost, stává se běžně, že někomu jen tak vystřelí ruka sevřená v pěst? :-D