-
Minev: "je to hra a ta nerozliší jestli je to náhoda nebo ne"
a ty si uvědom, že by to rozlišit mohla. jak? třeba by po tobě lidi nevystartovali po jedný ráně do zvířete, kde tě ani nikdo nemusí vidět. myslíš, že hra nemůže vědět, že jsi za nějaký časový úsek praštil do zvířete víckrát a že nějaké zvíře takto otravuješ? jako dobře, neřeknu bodnout mečem, ale pěstí? opravdu by to nešlo naprogramovat? to víš že šlo. a to víš, že by to víc odpovídalo realitě. a takový detail, tohle ti na výkonu nesebere navíc vůbec nic. jakože vůbec nic. a paměť? neboj, tu by to taky neovlivnilo. -
Uvědom si, že je to hra a ta nerozliší jestli je to náhoda nebo ne. Takže ano, je to zjednodušené, ale pokud bys chtěl simulaci práva a pořádku tak ti na to výkon PS4 nebude stačit a možná ani pamět aby to obsáhlo různé reakce. V té tvé situaci spíš vidím problém v tom, že ses nemohl vzdát, ale to je bug, ne chyba pravidel.
Možná spíš uveď, kde je to lépe řešeno. Většina her ti dovolí hrát za psychopata a neřeší to. -
Nemyslim si...stale by ta roztrohol na dva kusy a spravil z teba papuce ako nic.
-
stráž mě neviděla. a nebylo to opakované mlácení. ruka jen tak náhodou vystřelila za chůze do vzduchu a dotkla se koně, se kterým to ani nehnulo. přijde ti reálné, aby tě za tohle někdo začal mlátit a ty se nesměl bránit? tak to raději nechoď ven mezi lidi ;)
-
NVIDIA 397.31 WHQL způsobují zacyklený reboot
Pozor pokud si připlácíte za "kvalitu" a máte GTX 1060 opět si můžete zadělat na problém. -
A tobě připadá normální mlátit do zvířat? Normální to není, takže tě zato stráže penalizují. Mlátit mi do koně, tak taky na tebe pošlu stráže. Mě to realné připadá.
-
Ještě bych k tomu zmínil Humble kde jsou PS hry od Capcomu
-
Přesně tak. Mně připadá, že lidi, kteří si na Kingdom Come jen stěžují, se do té hry neumí vžít. A ještě mají rozbitý ovladač. Mám ze včerejšího hraní dva hezké zážitky.
Jdu si takhle po Úžicích a najednou běží nějakej vesničan a druhej ho pronásleduje. Tak tomu druhému vlezu do cesty a on začal křičet Zloděj, Zloděj! Tak jsem se rozběhl za tím prvním, byl to lapka. Dohnal jsem ho, zmlátil jsem ho a ty tři kradené obvazy jsem vrátil vesničanovi. Zkrátka naprosto nepředvídatelná a neplánovaná situace. To mě hodně baví.
No a pak jsem chtěl ukecatkacířku Bauerovou, aby utekli, než si pro ně přijde vikář. To se mi ale nepovedlo, utéct nechtěla. Tak jsem ji šel naopak naprášit tomu vikářovi a dostal jsem krásnou odměnu *1* -
hele toho kone jsem bouchnul jednou, ani se nehnul a neudelal zadny zvuk. a hned na me nabehli, jako bych pozabijel vsechna zvirata ve vesnici. hned platit pokutu a nebo soupnout do vezeni... klidne to obhajuj, ale tohle realne neni ani omylem. hru jako takovou nehanim, ale tohle je spatne designerske rozhodnuti. meli to udelat trochu inteligentnejsi a ne delat za jednu ranu na tebe hon, kdy te vlastne napadli.
kdyz jsem pak s nima bojoval, je rovnez nesmysl te pak hodit do vezeni se slovy o kradezi. kvuli tomu me tam totiz zavrit nechteli, chapes? proto nedava smysl, ze plesknu kone a pak se porvu se dvema lidmi, protoze se nechci nechat odvest do vezeni, ze me pak hodi do toho vezeni se slovy, ze si priste to kradeni rozmyslim... takze jestli hra detekovala tuhle hlasku na zaklade meho inventare, je to bug.
a jeste detail, ten fight probihal hned vedle meho otce, ktery si tam v poklidu pracoval na meci. tedy se nednalo o nerealnou situaci jako takovou. tim nerikam, ze se mel otec zrovna zapojit do boje.
jinak jako nejzavaznejsi problem vidim, ze mi vubec nefungovala moznost se vzdat. -
No když už kritizuješ takové podrobnosti... proč by to nemohlo proběhnout tak (což by se asi v reálu klidně stalo), že si někdo po dědině (a strážným) stěžoval, že mu zmizly tři slepice, a pak když chytnou blázna, který boxuje do koní a mlatí se s kdekým, a u kterého najdou tři slepice, tak mu přišijou krádež? Mně to docela smysl dává *1*
Upřímně mi tahle situace přijde naprosto ok v porovnání např. s Oblivionem, kde jsem ukradl koně - majitel stál "za rohem" takže mě neviděl na toho koně nasedat. A žádný problém, když jsem zpoza rohu na jeho koni vyjel, vůbec mu to nepřišlo divné. Pak jsem s koněm přejel (doslova) půl světa, tam jsem před očima strážného z koně slezl a začal se strážným přátelsky vykecávat. Jakmile jsem následně na toho samého koně nasedl, tak začal strážný řvát, že jsem zloděj a pustil se do mě.
Možná je nefér srovnávat hry, které jsou od sebe víc než deset let, ale ať jde KC vytýkat kde co, tohle to zrovna není. -
Kingdom Come PS4
tak patch vcera vysel, prubnul jsem to. v uvodu uz neni ta podivna animace po vylezeni z baraku. ale nechapu, jak se v boji vzdat. pise to L1 + X, ale to nic nedelalo.
byl jsem jen na zacatku, boxnul jsem do kone (kopat asi jeste neumim, protoze fungovalo jen jedno eRkovy tlacitko), a vybehl po mne nejakej typek, vzdat se mi nepovedlo, tak jsem utekl o kus dal, typek to najednou vzdal, neco pronesl a sel pryc. v tom prilitl straznej a zacal do me mlatit. nevykecal jsem se z toho, dal jsem utect, pripadne vzdat se nic moc nedelalo. tak jsem do nej parkrat bouchnul, az me teda vic lidi dorazilo. soupli me do vezeni, ze nemam krast. to nevim, kde na tom byli. no mel jsem v kapse tri slepice, ale jak u slepic poznaji, ze nejsou moje? tyhle herni mechanizmy teda moc nefungujou... ale vypadalo to fajn. jen to asi clovek musi hrat presne tak, jak zamysleli tvurci. cokoli jineho vyusti v podivnost. -
když zbytečný hra tak proč to zmiňuješ?
-
s dokončením žádného ukolu sem problem neměl, ani níže uvedené od Tilwaen...
Asi by se dalo říct že sem hru procházel přesně jak měli vývojáři zamýšleno :D pokud to člověk hraje uplně jinak nebo v jiném pořadí questy, atd tak to třeba rozbijou :D
Například se slavíkama měl problem snad každý.... já ne.
Jediné bugy co se mi děli a které mě ted napadají:
Dvě postavy stály na jednom místě a překrývaly se.
Jeden quest mi nešel, a to ten kdy s bernardem jedene na místo kde jste lovili s Ptáčkem a máte najít tábor nějakych padouchu (jmeno si nevzpomenu) Když sem řekl že jsem ho našel a že vyrazíme, tak byl asi nekonečný loading... Tak sem to vyvraždil sám a vše v pořádku.
Některé schody šli špatně vyjít...
Při konečné bitvě při osvobozování Talmbergu byli všichni mrtví, ale pořád tam byli zvuky boje ale všichni stáli a nic nedělali, trvalo to asi 5 minut, stihl sem prolíst celý hrad. A když sem tam pačil jednu truhlu ta najednou cutscena při ktere sem měl celou dobu tu Lockpick minihru na obrazovce. -
Spíš všechny hry.
-
mně přijde, že se v těch slevách točí stále stejné hry...
-
Nemyslím si, že je to nějaký zvyk nebo pravidlo. Spíš v těch slevách už bylo tolik her, že se prostě některé z nich musí objevit i v PS Plus.
-
ono má Sony ve zvyku tam dávat občas hry, které už těmi slevami šly několikrát. proto čekám, že tam letos bude ještě The Order a Killzone. jen pořád ne a ne :)
-
Bohužel Beyond a Raymana už mám díky parádním slevičkám taky.
-
Já teď stejně jedu Joel a Ellie *1* Legends dohráno na pc a bohužel interaktivní hry mě nezajímají. Duben byl lepší, sice Mad Max mám dohrané, ale Trackmania bodla:)
-
hm, tak to je pech. obě věci na PS4 už mám, i dohrané. obě jsou fajn, ne že ne, nadprůměrné záležitosti.