Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zatímco Žigulíka v New Yorku má opravdu každý. Je to jedno. Tam nebo tam, vždy to nebude úplně reálné. Tato textura na auto je má vůbec první. Příště budu lepší a nebude to snad tak šílené.
  • Miserius
    O jaké kostce každej mluví? Adblock jsem tady vypnul až teď, sralo mě dříve že jsem načetl stránku a okamžitě to vyhrávalo nějakou retardovanou reklamu a ještě nahlas že me to pomalu srazilo ze židle
  • Nikdy jsem adblock tady nepoužil. I když ta kostka byla fakt psycho, ale nic nemá na Evropu 2. *15*
  • Cosi
    Tak to si radši neprohlížej obrázky v galerii. Vyskočí na tebe taťka Šmoula.
  • Inquisitor
    Já bych ho taky rád vypnul, ale když já ty reklamy tak nesnášim a taky nechci dostat epileptickej záchvat, pokaždý když sem vlezu. Ale za dva týdny bych měl nastoupit zase do pracovního procesu, tak si to vypnutí reklam zaplatim. Ale do tý doby sory, ale fakt ne :)
  • ucho
    taky ho klidně vypnu, ale jestli se tu zase objeví nějaká agresivní reklama, co najednou začne přehrávat nějaké zvuky, zase ho zapnu. kostku bych přežil, ale jakékoli automatické přehrávání čehokoli tolerovat nebudu...
  • Ja som ho tiez vypol. Rovnako ako pri Youtuberoch ktorych odoberam.
  • Naprosto stejně ;)
  • kennyB
    Taky jsem si ho vypnul *3*
  • x_ander

Žádost o vypnutí adblocku

Tak jo kluci, chápu, že reklamy vás živí, takže na tu vaši vyskočenou žádost jsem adblock vypnul (a doufám, že se k mě pár dalších lidí přidá). Ale rovnou říkám, že jestli na mě vyskočí nějaká brutálně agresivní reklama přes celou obrazovku (což byl kdysi důvod, proč jsem reklamy u vás začal blokovat - z té rotující kostky mám noční můry ještě teď), tak ho zase zapnu. Jsem na vašem webu denně a tímhle vás chci trochu podpořit a vyjít vám vstříc, ale všecko má své hranice.
  • Takový model ale už někdo vytvořil. https://www.youtube.com/watch?v=bFYBg5dHe_U
  • Jo no, vývojáři. *7*
  • Přesněji vozy VB mají chromovou žluť. Jinak jsem to fotil s ENB, které tu barvu zkresluje.
  • Jazz
    V posledních dnech?
    Už to hrál někdo na začátku července...
  • ucho

Typing of the Dead Complete Collection (Steam)

na GMG za 6 eur (když použijete kupon na 20% slevu). myslím, že zatím nejnižší cena, pokud by si chtěl někdo procvičit psaní.
  • Spades

Brazen Prototype Steam Key

G3HFR-RCCE4-ZJP66
    PCTKF-7CVNV-BC2P3
    9CPCF-F0J4C-CF8PA

Nevím přesně co to je, ale mám to 4x :D
  • Black_Hand

Neoficiálně: V posledních dnech hráli dva testeři přes STEAM GTA V.

a kodove oznaceni GTA V je Shetland Pony :D.
  • Ze jo, pritom modely zigulakov su
    http://www.gta4-mods.com/vehicles/lada-2105--police-f11097
  • Tisíc odstínů žluti...
  • Morraw
    Když pominu velké množství bugů..graficky co se týče prostředí, interface atd mi to připomíná BG a IWD. Samotné postavy, ale docela splývají s prostředím a při soubojích je v tom chaos.
    Co se týče samotných soubojů, tak ty budou ještě potřebovat dost vypilovat. Hraje se to prostě trochu jinak. Osobně doufám, že si dají načas a klidně to odloží i na příští rok. Ale zatím to je na dobré cestě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit