Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdo chce víc, nemá nic.
  • tonnymontana

vypnuti reklam

Sry ale ne diky toleroval jsem vam to dlouho a dal vam moznost ubrat na obtezujici reklame ale misto toho aby vam to stacila jste na web dals Neskutecne verze reklam ktere letaji za kurzorem, prehravaji zvuk ci nejaka obri kostka ktera sla uplne mimo me. Povedlo se vam donutit sednout k adbloku a trosku ho poladit, diky tomu je tu cisto, nic nerve do reproduktoru a nic neleta pred textem ktery ctu. Zdrejme budu muset pridat do adbloku jeste popup okna s prosbama o vypnuti adbloku..:D to urcite.. Level mam predplacenej na rok, nikdy jsem nedostal email s moznosti vypnout reklamy na games coz znamena ze z vasi strany snaha vubec neni.. kdyby nebyl adblock je tu snad misto jedne kostky rovnou celej teserakt...a mozna by to chtelo i trosku sebeucty, to co posledni dobou ctu je zarazejici a to jsem si myslel ze vysvetlovani levlu jak budu bohatsi kdyz nebudou plne hry a nekolik cisel rocne je neprekonatelne:)

hold kdyby nebyl nekdo nenarzanej a mel tu slusne reklamy co se tyce vzhledu i zamereni tak by neresil promlemy typu " vsichni najednou maji adblock a ja nemam na chleba protoze jsem vsadil na letajici kosticky) sry kluci ale jestli vas zivej jen reklamy tak to chce si sednout a zamyslet se pokud to jde..nebo to vypnete protoze proslov o tom jak to delate zadarmo a asi po vecerechchodite do prace delat skladniky vam nezeru. mozna ti nactileti jo ale fakt sry.

Kdyz oznamite kolik reklam tu bude ukazete bloky kde budou a zverejnite zamereni kde nebudou casina nebo podobne nemoralni weby tak o tom i budu uvazovat ale nevypnu to jen ze me prosi nejaka listicka ktera opet otravuje...to sepiste do clanku kdyz uz pisete o novince "Youtube" to snad takovej problem neni
  • Microsoft a Mojang

http://kotaku.com/report-microsoft-trying-to-buy-mojang-creators-of-min-1632692098?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Facebook&utm_source=Kotaku_Facebook&utm_medium=Socialflow
  • Veskoslav
    Pravda, sice 14" stojí těch tvých požadovaných, ale pokud chceš 17, tak bych šel do MSI, ale zkusil bych se podívat na:
    1. MSI GX70 3CC-225CZ Destroyer (sice AMD i AMD karta, ale mobilní AMD R9 je výkonější než 850 od G)
    2. MSI GX70 3CC
    3. MSI GS60 2PL-023CZ Ghost

Jinak tady máš pořadí výkonosti graf. karet od nejvýkonější: AMD Radeon R9 M290X, AMD Radeon HD 8970M, NVIDIA GeForce GTX 860M, NVIDIA GeForce GTX 850M, 2x NVIDIA GeForce GTX 755M (spojeno přes SLI), NVIDIA GeForce GTX 765M
    A tady procesory:Intel Core i7-4700HQ (frekvence 2400-3400 MHz), Intel Core i7-4700MQ (frekvence 2400-3400 MHz), Intel Core i7-4702MQ (frekvence 2200-3200 MHz), AMD A10-5750M (frekvence 2500-3500 MHz)
    Jinak kamarád má ten, co si vybral a nemůže si ho vynachválit. Ale můj osobní favorit, který se ještě neprodává je ASUS ROG GL551.
  • ne, tohohle https://www.youtube.com/watch?v=dhRUe-gz690
  • Inquisitor
    Alien mi už přijde zbytečně předraženej. Přeci jenom je to už padesát až šedesát tisíc a nebo rovnou ten za sto dvacet :). Ten Lenovo taky není špatnej, ale displej bych chtěl těch sedmnáct palců.
  • Veskoslav
    Já osobně bych šel spíše pro Aliena od Dellu, ale ty jsou dražší. Nebo mě napadá Lenovo IdeaPad Y50-70. Ale nevypadá tak pěkně jako MSI.
  • Inquisitor
    Já se v tom právě moc nevyznám. Někdo řekne že MSI jsou špatný a lepší je Asus atd. tak nevim no, zase to není zrovna malá investice :)
  • to je stejne zavadejici, reklamy tady budou i tak pravdepodobne, jen zmiznou ty vyskakující agresivní. imo je od nich nefer že sem ty agresivní bubliny vubec davaji a ne že si nemame zapinat adblock. normalni reklamy at tady klidne maji. takže ja rikam nasrte si
  • Jo ten je slušnej,ale nevím jak se bude líbit zdejším "odborníkům".
  • RE: Černý rytíř

Myslíš tohoto? http://goo.gl/tAw7Li
  • Veskoslav
    A co se týče předplatného bez reklam, neplánujete třeba menší slevu pro ty, co mají předplacený Level? Za 50 měsíčně si klidně Adblock vypnu, ale po zkušenostech z reklam jako KB, Vodafone, zobrazovaní reklam v galeriích atd. se mi to nechce dělat zase jen tak. Vím, že je to pitomá dvacka navíc, ale nějaká slevička by se i hodila. Vím, že bych to asi chtěl moc, když už máme papírové+elektronické vydání, ale ten rozdíl podle mě není moc a i z "psychologického" hlediska je dát za něco "pade" lepší jak 70 Kč a myslím si, že bych nebyl sám.
  • Veskoslav

Pro ty, co nemají ještě doma Černého rytíře

http://www.bundlestars.com/store/publisher/warner-brothers/?utm_source=Facebook&utm_medium=social&utm_campaign=deals+batman
  • Inquisitor
    Dotaz pro místní odborníky. Mám v plánu nákup herního notebooku, tak jaký by jste případně doporučily. Cenová hladina zhruba do těch pětatřiceti tisíc. Osobně bych si noťas nekupoval, ale vzhledem k mojí práci, bych si na stolním moc nezahrál.
    Zatím jsem koukal třeba na tenhle http://www.alza.cz/msi-ge70-2pe-416cz-apache-pro-d1533148.htm
  • oktavius66
    Mockrát děkuji za Numena *3* .
  • x_ander

Dárečky na steam

Kdo má zájem, berte:
    Numen: Contest of Heroes: AAXYK-A595V-KGEK2
    Gumboy Tournament: ZHKIQ-A76I0-QGQ89
  • Jack1947
    Nebreč já měl taky banán, to nemám takové schválně flajmující výroky jak ty... *3* ( vynucuji si právo na reakci, radši).
  • Promiň, ale ty býváš často hodně otravný... Nevím za co konkrétně jsi ban dostal, ale úplně mě to nepřekvapuje. *3*
  • Jenže já psal opravdu slušně, nevulgárně, nerasisticky a přesto mi ban na 4 dny přiletěl, takže se ptám: kde to žijeme?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit