-
třeba o tom, že by tohle určitě zajímalo tvého zaměstnavatele? :D -
Atari 800XE, tam som prechadzal vsetkymi zanrami, potom Amiga(dungeony skakacky, xcom..), v tom case som zavidel pcckarom dooma a dukeho. presiel som na pc v case K6 III a cca do roka som sa dostal k 1. Baldurs gate(neprekonatelny system hrania, 6 postav a RPG sucasne), total war(odvtedy ked pozeram nejaky historicky film a vidim bitku stylom ze 2 masy vojakov sa proti sebe rozbehnu tak chytam striasku *1* ).
tj som zazil krasne ako sa zacalo zjednodusovat v poli rpg - zo 6tich postav sa stali 4(neverwinter, starwars KOTBS) zakcnelo to, zacal sa klast doraz na medzipenisove vztahy(zdravim mass effect), nadej svitla s dragon age(duchovny nastupca BG ..krasny kec) este ze prisiel drakensang a aj jeho dvojka.
Takisto som to videl s total war.. posledny rome siel z disku do dvoch hodin.
Detto elders scrolls..Arena mala wow efekt, dagerfall som preskocil.. prisiel Morrowind - lahodka v tom case... postupne Oblivionom a Skyrimom som si uvedomil ze kym Morrowind bolo rpg s prvkami arkady,Oblivion sa stal rpg-arkada a Skyrim arkada s prvkami rpg *9*
fps poslednych kolko..od Borderlands 1 nehram, priliz shitozne sa mi to zda, som presyteny :) -
No, myslím, že první hra, kterou jsem hrál byla asi tahle https://www.youtube.com/watch?v=fysoXmhtWy0. Hrál jsem jí ještě na základce a od té doby to začalo *1* Jinak jak se líší hry od filmů a knih??? Těžko říct, asi tím, že ve hrách hlavního hrdinu ovládá hráč a určuje, co zrovna udělá. Jinak v tomhle herním suchu hraju Battlefield 4 *3*
-
Na druhou stranu je tam vse mnohem drazsi. Jidlo, bydleni, doprava. Takhle se to porovnavat neda.
-
Tu Arena TW? To by měli prý prezentovat spolu s tím, alespoň to tvrdí na Eurogameru.
-
Na anglickém trhu se prodal již milion PS4 konzolí.
Nedivim se tomu, tam je jiná úroveň bytí...např min mzda 34 549 Kč (a to i za uklízení a třeba jen 3x týdně po 12h ! ! ) oproti našim 8 500 Kč za 12h šichty 5 dní v týdnu -
Na EGX (25. - 28. září) bude odhalen nový díl herní série Total War.
Neříkali taky kdysi, že dělají nějakej F2P Total War? -
Hm, tak co to bude tentokrát - Shogun 3, Rome 3 nebo Medieval 3? *6* -
A co se týče předraženosti, tak si myslím, že Alieny na Goldmax nemají, to už je jiná liga.
-
To je skoro jak nějaký dotazník. *15*
-
To vím už dávno, ale čas od času by nějaká normální diskuze neuškodila. Samej trolling, flaming, attention-whoring a přitom nic ke hrám.
-
A nejde náhodou jen o tu Warhammer strategii, co na ni už nějaký pátek dělají? Jinak, kdyby mělo jít o úplně nový díl, tak bych konečně bral tu třicetiletou válku, bitte. Nebo Medieval 3. -
Napis neco o tom, jak je nektera z platforem lepsi nez ty ostatni a kdo to nevidi, tak je ovce a mas o diskusi postarano.
Zde na games je plno lidi, kteri na to skoci zarucene pokazde. *3* -
Já bych taky neobědval v Alze, ale objednávám tam docela často, protože záleží na výrobku. A také občas je dobré počítat i poštovné, pokud není zdarma.
-
Ach jo, pojďte o něčem diskutovat. V práci je šílená nuda, články na games nejsou, a když už jsou, tak o věcech, který mě nezajímají. Nějakou dobrou diskuzi by to chtělo rozjet.
Proč vás hry vůbec baví? V čem se zábavností liší třeba od filmů, seriálů či knih? Je to tou interakcí s virtuálním fiktivním světem? Možnost hrát podle sebe? Kdy jste se o hry vůbec začali zajímat, jak, kde a na čem? Máte na ně stále čas, kolik hodin denně tomu věnujete, jaký preferujete žánr, jaké herní mechanismy vás posadili na prdel apod.?
Rozpovídejte se o sobě trochu + co třeba momentálně hrajete. -
jo i tak jde shrnout co jsem napsal:)
-
Tak tomu vůbec nevěř. Konzolová verze určitě nebude vypadat tak jako teď na screenech.
-
Pokud máš slušné PC tak bych bral PC verzi. Nepochybně bude grafika lepší než "next gen" konzole. Vzhledem k jednoduchosti AC bych ovládání vůbec neřešil. Navíc gamepad můžeš kdykoliv zapíchnout do PC.
-
Používám Panda Cloud Security. Je zdarma a běží na cloudovém serveru tudíž nespomaluje PC. Nebo možná jen úplně minimálně.
-
Nedoporučím ti notebook ale doporučím neobědnávat na Alze, jelikož mají všechny ceny přemrštěné. Dá se v pohodě obědnat z jiného důvěryhodného obchodu za míň peněz. Ikdyž je ten rozdíl třeba pár stovek tak u takového botebooku to může být i 1000. V žádném případě bych nedělal kšeft alze