Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hanzales
    No jo no, když spousta z vás prudičů si plete "opačný názor" s "formu sdělení" toho opačného názoru. Zkus na tom zapracovat a ručím za to, že tě už žádný ban nepotká ;o)
  • Sice prosíte, abychom vám tu neblokovali reklamu, ale já musím. Několikrát jste mi dali neprávem ban a to se nedá jen tak odpustit. Jak vy na mě, tak já na vás. *5*
  • Jack1947
    Jo neškodná reklama *15* , vletěla pod myš a to co následovalo bylo doslova peklo. *3* Njn no, dost to naštvalo, to celé zlikvidovat. Tzv. zkouška jak kdo má silné nervy, to jsem jeden čas dobrovolně klikal na reklamy - ikdyž no klikalo se samo pak mně to začalo sraaaát. ( výdělek taky nestál za moc).
  • Jack1947
    No to fakt ne, mám se moc rád na to abych byl sužován reklamami stačí ty vylhané reklamy co nám chodí do poštovní stránky.

Prosíme, neblokujte reklamu na Games.cz, jde o jediný zdroj našich příjmů. Nechcete-li reklamu zobrazovat, zjistěte si více o našem předplatitelském programu. Tak snad nevadí, že já vás i nadále budu "blokovat".
  • Pilgrim66
    tak on i ten banner se da trema klikama odebrat adblockem *1*
  • vonTossis
    No já mám předplatné a stejně používám adblock, protože jsem líný jim napsat email, ať mi vypnou reklamy *1*
  • Tilwaen
    S Tvým příspěvkem plně souhlasím.

Zajímalo by mě, o kolik se teď skokově zvedly zisky z reklamy, zda vůbec :-)
  • Stačí spustit otravnej banner a Poláček už po pár hodinách kupuje letenky do Mexika.
  • Khanemis
    Ačkoliv se nikdo neozval, tak klíče jsou už rozebrány:)

Ovšem díky za podělení se:)
  • Draken69CZ
    youtu.be/nn2FB1P_Mn8?t=10s
  • Na to potřebuji tamplate. Mohl bych ho vytvořit, ale Zmodeler mi zase nechce vzít modifikované soubory z GTA IV. Jinak moc pěkných starých Škodovek do GTA IV není. Našel jsem kdysi dávno jen jednu Škodu Rapid a to ještě nedodělanou. Vůbec celkově mi chybí v GTA IV spoustu aut. Například Trabant, jedno z nejslavnějších aut na světě, nemůžu nikde najít do GTA IV jako model. :/
  • Draken69CZ
    K*rva, ale že tady ty reklamy je *8*
  • Vrook
    Reklama na konzole na herním webu? *8*
    Goddamned sonsabitches! *16*
  • A pritom VB Crown Victoriu ma v New Yorku policia bezne, ne? :D Ale vsak dobre, niekde zacat treba. Len nech ta toto sturanie a kybicovanie od modovania neodradi, je to bezne a je len na tebe ako k tomu pristupis :) Modovaniu zdar
  • Keyz
    Pro mě je lepší platit za obsah a ne, za stejný obsah bez reklam.
    Mám to zapnuté, protože na mnoha webech jsou zcela šílené reklamy, které různě vyskakují, točí se a já nevím co.

Tak jsem to vypnul a zrovna tam je reklama na konzole. *11*
  • ucho
    co jsem to zatím chvíli hrál, tak tam byl spedifický znak jen pomlčka. jinak mezery se nemusí psát (ani ta pomlčka ne), ani to nerozlišuje malý a velký písmena mám dojem. s y/z jsem problém neměl, je to zrovna tak, jak jsem zvyklej (ale z hlavy ti neřeknu, kde to je, v nastavení nic takovýho měnit nejde). ty DLC obsahují další slovníky, takže člověk píše různý tématický věci. v tom prvním levelu mi přišly ty slova rozumný, nečekám, že budou obtížnost zvedat speciálními znaky.
    však mrkni na nějaký gameplaye: http://youtu.be/jslf5hJMtvs
    v gameplayi jsem zahlídl apostrof. toho bych se celkem bál :)
  • ja ho vypnul a zadna reklama se stejne neobjevila...
  • Tak si najdi model Volgy, alebo Skodovky a pretexturuj tie.
  • u tý snad úplně první verze hry z 99. bylo idiotský, že nešlo předefinovat klávesnici... prohozený "z" a "y" se ještě šlo přeučit, ale když tam pak dál ve hře byly vykřičníky, otazníky, zobáčky a podobně, tak než to člověk na tý anglický našel, byl mrtvej... tušíš, jestli to v novějších verzích jde?
  • ucho
    šlo o vcelku neškodnou reklamu, taková 3D kostka, se kterou se dalo otáčet. její hlavní problém byl, že překážela a snadno se na ni neopatrným zacházením kliklo. dala se ale jedním kliknutím zavřít. jen člověk musel vědět, kde je ten malej křížek...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit