-
No jo no, když spousta z vás prudičů si plete "opačný názor" s "formu sdělení" toho opačného názoru. Zkus na tom zapracovat a ručím za to, že tě už žádný ban nepotká ;o) -
Sice prosíte, abychom vám tu neblokovali reklamu, ale já musím. Několikrát jste mi dali neprávem ban a to se nedá jen tak odpustit. Jak vy na mě, tak já na vás. *5*
-
Jo neškodná reklama *15* , vletěla pod myš a to co následovalo bylo doslova peklo. *3* Njn no, dost to naštvalo, to celé zlikvidovat. Tzv. zkouška jak kdo má silné nervy, to jsem jeden čas dobrovolně klikal na reklamy - ikdyž no klikalo se samo pak mně to začalo sraaaát. ( výdělek taky nestál za moc).
-
No to fakt ne, mám se moc rád na to abych byl sužován reklamami stačí ty vylhané reklamy co nám chodí do poštovní stránky.
Prosíme, neblokujte reklamu na Games.cz, jde o jediný zdroj našich příjmů. Nechcete-li reklamu zobrazovat, zjistěte si více o našem předplatitelském programu. Tak snad nevadí, že já vás i nadále budu "blokovat". -
tak on i ten banner se da trema klikama odebrat adblockem *1*
-
No já mám předplatné a stejně používám adblock, protože jsem líný jim napsat email, ať mi vypnou reklamy *1*
-
S Tvým příspěvkem plně souhlasím.
Zajímalo by mě, o kolik se teď skokově zvedly zisky z reklamy, zda vůbec :-) -
Stačí spustit otravnej banner a Poláček už po pár hodinách kupuje letenky do Mexika.
-
Ačkoliv se nikdo neozval, tak klíče jsou už rozebrány:)
Ovšem díky za podělení se:) -
youtu.be/nn2FB1P_Mn8?t=10s
-
Na to potřebuji tamplate. Mohl bych ho vytvořit, ale Zmodeler mi zase nechce vzít modifikované soubory z GTA IV. Jinak moc pěkných starých Škodovek do GTA IV není. Našel jsem kdysi dávno jen jednu Škodu Rapid a to ještě nedodělanou. Vůbec celkově mi chybí v GTA IV spoustu aut. Například Trabant, jedno z nejslavnějších aut na světě, nemůžu nikde najít do GTA IV jako model. :/
-
K*rva, ale že tady ty reklamy je *8*
-
Reklama na konzole na herním webu? *8*
Goddamned sonsabitches! *16* -
A pritom VB Crown Victoriu ma v New Yorku policia bezne, ne? :D Ale vsak dobre, niekde zacat treba. Len nech ta toto sturanie a kybicovanie od modovania neodradi, je to bezne a je len na tebe ako k tomu pristupis :) Modovaniu zdar
-
Pro mě je lepší platit za obsah a ne, za stejný obsah bez reklam.
Mám to zapnuté, protože na mnoha webech jsou zcela šílené reklamy, které různě vyskakují, točí se a já nevím co.
Tak jsem to vypnul a zrovna tam je reklama na konzole. *11* -
co jsem to zatím chvíli hrál, tak tam byl spedifický znak jen pomlčka. jinak mezery se nemusí psát (ani ta pomlčka ne), ani to nerozlišuje malý a velký písmena mám dojem. s y/z jsem problém neměl, je to zrovna tak, jak jsem zvyklej (ale z hlavy ti neřeknu, kde to je, v nastavení nic takovýho měnit nejde). ty DLC obsahují další slovníky, takže člověk píše různý tématický věci. v tom prvním levelu mi přišly ty slova rozumný, nečekám, že budou obtížnost zvedat speciálními znaky.
však mrkni na nějaký gameplaye: http://youtu.be/jslf5hJMtvs
v gameplayi jsem zahlídl apostrof. toho bych se celkem bál :) -
ja ho vypnul a zadna reklama se stejne neobjevila...
-
Tak si najdi model Volgy, alebo Skodovky a pretexturuj tie.
-
u tý snad úplně první verze hry z 99. bylo idiotský, že nešlo předefinovat klávesnici... prohozený "z" a "y" se ještě šlo přeučit, ale když tam pak dál ve hře byly vykřičníky, otazníky, zobáčky a podobně, tak než to člověk na tý anglický našel, byl mrtvej... tušíš, jestli to v novějších verzích jde?
-
šlo o vcelku neškodnou reklamu, taková 3D kostka, se kterou se dalo otáčet. její hlavní problém byl, že překážela a snadno se na ni neopatrným zacházením kliklo. dala se ale jedním kliknutím zavřít. jen člověk musel vědět, kde je ten malej křížek...