-
6,6 k ne, Mostecko a okolí..Vršanská uhelná... 12 hodin sraček,5x týdně... za 10,5 k ?!! To se tu chvástají, jak lidem dávají práci....
-
v jakém rozsahu 10k až 17k? drtivá většina shopů (i těch velkých), má konzoli za 10k, takže cena je u nás prostě 10k. napsal jsi skoro dva měsíční platy, což chápu víc než 1,5 platu. to je 6,6k jeden plat. tedy můj údiv trvá. chceš tvrdit, že má někdo takový měsíční plat?
-
Ku poměru "cena-výkon" to tam je v pohodě ( zkušenost z ročního pobytu v L'poolu)
-
Stěžuji si snad? Jen se opírám o fakta.
-
Vlastním ASUS G750JH s GTX 780M. V té cenové hladině bych bral třeba G750JS s 870M. Nemůžu si to vynachválit. Jak konstrukce, chlazení, tak výkon prvotřídní.
-
Kéžby Medieval 3. Ale spíše mě zajímá ta strategie z Warhammer světa, na kterou mají licenci.
-
A brání ti něco jet vydělávat třeba do UK, když se tam mají tak dobře?
-
hmm, takze treba lidi, co chtej web, ale zadarmo... a bez reklam. jste hrozny hysterky *7* ta kostka byla TOTALNE na pikachu, ale byla jednou a myslim ze i panove z redakce vi, jaky to byl omyl. (i kdyz myslim, ze do toho asi nemaji moc co mluvit... reklamu na takhle velkych webech zarizuji marketaci a to vim z vlastni zkusenosti, jaka je domluva). jo a taky me hrube s.rou reklamy pres celou obrazovku nebo ty autoplay, nejhorsi. zabit je malo. ale adblock kua proc? delam na netu roky a reklamy uz nevnimam. valnou vetsinu casu tu zadny velky mr.ky nejsou. a z neceho web zit musi, pral bych vam ty rozpocty videt. nebo nevim jak tiscali, ale zazraky to nebudou (a z toho taky vznikaj ty vetsi silenosti, protoze nekde ty penize proste ziskat musi). uvazujte obcas hlavou a ne jako petilety rozmazleny deti, ktery chteji vsechno pod nos a za nic *16* *16*
-
Ani ne, ten má spoustu jiných věcí na práci *1*
-
kam ides?
do kina
a co tam davaju?
quo vadis
a co to znamena?
kam ides
do kina
a co tam davaju?
... -
„Co tady děláš?“ řekl hráči, který seděl mlčky před řadou monitorů.
„Hraju,“ odpověděl pochmurně hráč.
„A proč hraješ?“ zeptal se malý princ.
„Abych zapomněl,“ řekl hráč.
„Nač abys zapomněl?“ vyzvídal malý princ a užuž ho začínal litovat.
„Abych zapomněl, že se stydím,“ přiznal se hráč a sklonil hlavu.
„A zač se stydíš?“ vyptával se dále malý princ, protože by mu rád pomohl.
„Stydím se, že hraju!“ dodal hráč a až na občasné zanadávaní do headsetu se odmlčel.
A malý princ zmaten odešel. -
Dnešek je v práci mimořádně taky na usnutí, takže se přidám...
Baví mě asi proto, že je to zábava do který mi nikdo nekecá.
První hra byly nějaký stíhačky na Commodore 64, jméno si nevybavím, byl jsem škvrně.
Liší se možností (nebo alespoň iluzí možnosti) ovlivňovat děj, proto je mám radši než filmy.
Času není tolik, co bývalo... přes pracovní týden tak hodinu až dvě denně. Když je volnej víkend tak se poštěstí víc.
Žánr nepreferuju žádný, v každým se najde nějaký dobrý kousek.
Momentálně hraju The Raven: Legacy of a master thief, který můžu doporučit. Pak Skyrim a s přítelkyní dáme sem tam Worms: Mayhem. Chystám se na Metro: Last Light a Consortium. -
Nemohla by to být ta Arena?
-
To jsou tvé obvyklé hrátky se slovy. Napsal jsem SKORO DVA MĚSÍČNÍ PLATY a záměrně jsem nehledal nejnižší nabídku. U nás se PS4 prodává v rozsahu 10k do 17k. Když bych vzal opravdu nejnižší ceny PS4 v UK, tak se dostanu pod £350, což je 12 000 Kč.
-
moje zkušenosti s MSI. mám tenhle http://www.czc.cz/msi-gx720-cz/58396/produkt - do teď! no v nabídce není od 2011, ale nějakých 2009, nebudu se bavit o tom co je uvnitř a že díky konzolím na tom pořád slušně pařím :)) ale co se týče dílenského zpracování je to super, samej hliník. Mám ho 4 a půl roku a jediný co se mi pokazilo byla ramka - vyřešil to bazar za 400,-Kč a nejede mi mechanika (neřeším) externí pořídím za 500. Před rokem mi praskl kloub na monitor (plast takže jde blbě otvírat a zavírat), ale protože ho mám jen na stole jako stolní pc tak mi to ani moc nevadí. Dva roky jsem ho nosil na zádech a choval se k němu fakt nepěkně a jednou mi komplet zmokl, že z něj tekla voda. Dva dny sem ho sušil než jsem měl odvahu ho zapnout a běží do teď. Takže jako značku můžu MSI doporučit. Brácha má HP, rok ho má jen na stole, prasklo mu šasi, ovladače od HP stojí za exkrement a pořád se mu přehřívá.
A šel bych do toho cos linkoval :) -
u nás stojí PS4 10k, to chceš říct, že má někdo u nás měsíční plat 5k?
-
napsal jsi to celkem pěkně. Já jsem reklamy ignoroval do té doby, než mi z repráků šel řev a chtěla na mě skočit "ona" kostka. To byl konec a šel sem do adBloku - jen kvůli games.
-
V UK seženeš PS4 za cca. 14 tisíc a minimální mzdu mají opravdu okolo 35 tiscí. Řekni mi je lepší dát za konzoly necelou polovinu měsíčního platu a nebo skoro dva měsíční platy?
-
Aha, pak můžu jedině doufat v Medieval 3 a nebo něco kolem té Bílé Hory :)