-
Řekl bych, že to byla cílená parodie na toho divného člověka.
-
Už to raději nepijte, když z vás pak padají takový žvásty *4* (u Jacka je to normální, ten ani asi nepotřebuje být trochu mimo, aby psal hovadiny).
-
Fifa má více změn ročně než AC série nebo COD. Takže tak!!!
-
DMC bylo plné dlouhých cutscén už předtím, než do hlavní role obsadili Beibera. A definuj "poslední dobu", protože tenhle trend je už dost starý.
-
Je to jednoduché. Jsou dvě možnosti. Zrovna Torchlight funguje jako gift. Takže zaplatíš paypalem a do mailu ti přijde zpráva s odkazem. Na ten klikneš a přesměruje tě to na Steam, že si máš vyzvednout dárek. Druhá možnost je, že do mailu dostaneš klíč a ten potom vložíš na steamu a hra se ti přidá do knihovny.
EDIT: Pokud nemáš PayPal, tak dej vědět. -
NHL jsou ragby? hmm
-
Sry těsně vedle :D Hokej... xD
-
On se ale ptal na rugby.
-
Jseš si jistej, že je to fotbal? *1*
-
a na co ta steam padala oh wait nonooooooooo, tak proto je to však lepší no ne *3* (respektive dnes jestli zaprší to bude mazec) ňo.
-
Ono je to tak že jsou rádi že to na konzole jede 720p při 30fps, a jsou tim už tak degenerovaní, že 4K na PC je pro ně asi něco úžasného čím se musí pochlubit...
-
Je to fotbal. tzn. že už je to léta pořád to stejný.
EDIT: Jo myslel sem hokej, jako by to u těhle blbostí nebylo fuk *15* -
Tak ono celkově je to (respkt bylo dneska horký - poletující ulomky meteorů, měsíc který to přesvítil... )
Aha, já myslel že Steam spadl jen u mně. Hmm... zajímavé. *7* *4* -
diky za ponuky, budu to resit pristi tyden. jinak ten torchlight asi vemu bud ze steamu nebo z te ponuky co tad ybyl odkaz, ale jeste jsem to takhle nedelal tak nevim jak to funguje
-
Přej si něco spadnu Steam
-
souhlas
-
Protože tohle je jen reskin BF3, v betě se měly jen testovat nový módy.
Fakt, DICE jdou strašně do prdele, ať už LA, nebo Sweden. -
NHL 15
Zdravíčko všem, neví někdo s jistotou zda vyjde demo NHL 15 (ps4), popřípadě kdy by mohlo vyjít, jestli před vydáním hry? Stále váhám s předobjednávkou a přeci bych si hru rád prva okusil i v demu.. Díky za odpověd *4* -
To teda nevím, jestli v betě. Proč by jinak ta beta asi byla *2*
-
Příští update pro Battlefield 4 vyjde v září a slibuje mnohá vylepšení.
To brzy teda, tyhle věci měly být v betě.