Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Citace ke 4k Ryse of Sone

"Pokud se preklada zprava, je casto za hodno pouzit hlavu.
    4K rozliseni neni na PC vubec nic prevratneho a podporuji ho i velmi stare hry.
    Nebylo ciste nahodou mysleno, ze textury ve hre budou az ve 4K rozliseni. Coz samo o sobe taky neni pro pc hrace novinka, ale furt to zni lepe nez puvodni formulace, ktera naznacuje, ze si snad na pc budeme moct zmenit rozliseni ..."

Souhlas :)
  • tonnymontana
    Wildstar :)
  • tonnymontana
    Presne jak pisete, ty mnohamilionove propagacni akce nebo bonus nekolik tisic kdyz si zakladate ucet je tam jen proto aby clovek prisel o investici at uz se tomu rika spekulace na burze at uz hraje forex nebo komodity at uz roztoci ruletu, zapne hraci automat nebo zacne sazet jako pominutej. Jsem rad ze se naslo alespon par rozumnych lidi tady a souhlasi semnou mozna ze to potom odradi alespon par lidi. Ty jejich dema zdarma s live grafy jsou jedna velka medova past bohuzel.
  • Zkusím. *4*
  • Jack1947
    Četl jsem Levelovou recenzi a tam se nad tím autor upě rpzlýval ale gameplay (v Ripleji) byl takovej sekanej... safra mám to na disku ale odrazuje mně to dlouhé intro - jenže zase není co hrát no.

Na co máš chut, ?
  • penize mam ale nechci je vyhazovat z okna. treba neco koupim a pak toho lituju protože mne to nebavi. krast nechci z principu a pak mam taky pomalej net a starší hry maji malo seedru. jinak divinity jsem nezavrhl ale 40€ je fakt moc a zrovna na tahove kecaci rpg nemam chut
  • Jack1947
    Na gogu byla jednička hmmm... hele můžeš to přece vždycky kusit z w@rezu ne? Každý rozumný člověk to tak udělá, nebno tě jen trápí peníze pak tedy nevím. Ty neumíš napsat co by sis zahrál, je toho málo no počítám že Divinity si zavrhl nebo jak...
  • premyslim že bych treba poridil torchlight 2 ale nechce se mi dat za to 18€ nebo kolik
  • Jack1947
    Ty nemáš stále co hrát, co si s tebou počnem co s tebou uděláme milý maxi povědz nám. *7*
  • Ronox
    U MovieZonu to je jednodušší, že na ten film jde většina redakce, ale tady na games tu hru k recenzi dostane většinou jen jeden autor max 2 pokud například Lukáš/Pavel dělají navíc videorecenzi, ale ve většině případů to je jeden autor.
  • co hrat

poradte co hrat :(
  • WhySoSad

Crytek

Když už se tu tak řeší Crytek, tak jsem si dneska naistaloval Crysis 1 a nahrál mod "Crysis Expanded MOD" a jsem z toho celkem paf *1* Takhle krásná grafika se jen tak nevidí, takže kdo má ještě doma Crysis, tak to rozhodně zkuste, je to kompletní předělávka, trochu pozměněný mapy a hraje se to fantasticky, přidávám pár ingame screenů:

http://i4.minus.com/idF0m8dBnDIvU.jpg
    http://www.abload.de/img/1lsxgd.jpg
    http://media.moddb.com/images/mods/1/23/22309/Level02-02.3.jpg
    http://rgot.free.fr/CrysisExpanded/V0.92/Level01-01.jpg
  • Kdyby nebyl Crytek na pokraji bankrotu a Ryse byla mega pecka s milionovými prodeji, tak proč by to dávali na PC? Všichni víme, že v současnosti Crytek nepohrdne i těmi drobnými ze Steamu...
  • Tak nějak :) Crytek holt udělal velkou chybu.
  • Jack1947
    Zalez zpátky do díry a radši ji zasypej zasebou... áááAAáááno? *4*

CRYtek si to hlavně podělal když vlezl na scénu FRííítupléééj. Pak další disestry na sebe nenechali dlouho čekat.
  • Jack1947
    Na té přehradě a v tom čínském vězení to taky bylo celkem brý. (pak ta ulice s tanky) *3*
  • shefield2
    Vsadil bych svoje právě vypitý kafe, že kdyby ta hra měla na Xbone úspěch, tak by se na PC ani nepodívala. *5*
  • Ta první mi zrovna přišla slabší, víc mě bavila ta druhá v mrakodrapu, taky byla dobrá ta na "Titánu" a pak jak říkáš, ty proti rusům byly slušný.
  • Jaký dolízání, proboha? Crytek měl dohodnutou časovou exkluzivitu pro Xbox One, která teďka jednoduše vypršela a oni mohou hru portnout i na jiný platformy.
  • kennyB
    Nejlepší mise byla hned ta první a ty konečný, když jsi šel proti rusákům byli taky slušný, jinak celkem bída.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit