-
hodnocení
tak jsem přemýšlel, že když se tu často nadává na autory recenzí a jejich hodnocení a kroutí se hlavou nad jejich zaslepeností a nechápou, proč tuhle hru recenzuje zrovna tento člověk (naposled diskuze pod LoU:R)...nebylo by dobré ke každé recenzi zavést "jak to vidí zbytek redakce" podobně jako to má moviezone...takže pod každou recenzí by mohli další členové redakce připsat své číslo a případně i pár vět? -
improvizace s Witcherem
https://www.youtube.com/watch?v=rEKGC6vqzvQ -
Crytek si optimalizaci vcelku hlídá, hlavně od Crysis 2
-
Papír už mám, mohl bych zajít pro nějaký ale co z toho ne nikdo ti nedá ulevi na celý život.
-
Deep Silver PS4 verzi Ryse: Son of Rome neplánuje. Minimálních a doporučených požadavků PC verze bychom se měli dočkat v brzké době.
To zas bude, uplakánků jak to nejede na 4titanech gtx...
*4* *5* Jinak určitě to bude neoptimilizované jak bývá u portů zvykem ale jsem na ně zvědavý no. Horší než 1 Crysis to snad nebude ( poslední Wolf). -
Vysoudil no, tak ono stačí když udělá dětí a správnej rom (čest vyjímkám) - Přeci nedělá. *4*
-
Dá i nedá, ale hlavní je že se bez toho dá žít. *4*
-
Přesně tak, až přidaj možnost ty hry rovnou mazat, to budu teprve jásat.
-
A kdyby je nedostal, tak stačí zažalovat vládu a policii, třeba by je vysoudil :-)
-
Ach boze dalsi trotl, tak len pre informaciu forex nie je ziadna firma ale burza s penaznymi menami a co to ma spolocne s akciami to uz vobec netusim tym padom o zbytku informacii si myslim svoje. A ked si sa pri obchodovani aj zadlzil tak potom musis byt ein ubertrotl pretoze kazdy seriozny obchodnik na burze ti povie ze obchodovat sa ma len za peniaze ktore mozes postradat a uz vobec nie za pozicane.
-
Nejtupější kampaň? Tak to se jim na to ani nevykašlu.
-
Tak... kampaň je do příběhu naprosto tupá (horší než BF 3), gameplay průměrná. V zásadě je to opravdu CoD v lepší grafice.
-
Nebo jsem četl o případu, kdy ženská žalovala sousedovic černou kočku za to, že jí nosí smůlu.
-
BTW mám HTC ONE (M7) a ME Infiltrator není mezi kompatibilními zařízeními *9*
-
Je jedno co to bylo za zvíře a do čeho ho dali. Jedná se o to, čeho všeho jsou lidi schopný, aby vytřískali prachy *12*
-
Jo, jak píše Miserius. Sice se dá hrát, ale Battlefield je spíše o tom multiplayeru. Já singl jen rychle projel kvůli pár achievementům.
-
BF4 kampan je asi nejtupější kampaň jako jsem kdy hrál a hrál jsem všechny velký střílečky za poslední roky s vyjímkou Warfightera...
-
Battlefield 4 SP kampaň - dá se to?
EA přidal na Originu do Game Time Battlefield 4 (a Kingdoms of Amalur: Reckoning). MP mě neláká, ale možná bych prubnul single kampaň. Stojí to za to stahování? Je to stejně tupé jako COD, jenom v lepší grafice, nebo je tam i něco navíc?
Prosím o odpovědi někoho normálního (bráno na Games.cz poměry). Jacku, ty se s odpovědí vůbec nemusíš namáhat *1*.
EDIT: díky za odpovědi Miserius, kenny a Pilgrim. -
Ne to byla pračka, když chtěla bába kočku trochu vyprat.:)
-
Včera se to tu vyjasnilo. Byl to medvídek koala v topinkovači