Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Obrazem: Grafické porovnání PC a XBox One verze hry Ryse: Son of Rome.

Crytek si to podělal, když lezl na Xbox a teď ve snaze zachránit co může tu blbinu portuje a dolízá zpět na PC? Srandovní :)
  • Já to vyzkoušel a nebylo to špatný. Vizuál špičkovej, až na místy přehnaný lensflares. Příběh je blockbusterová/válečná klasika, takže nic hlubokýho, ale to snad nikdo neočekával. Gameplay vcelku zábavnej, zbraní je na výběr hodně a prostředí je hezky proměnlivý. Rozhodně mi to přišlo lepší než poslední Call of Duty, co jsem hrál (Což bylo tuším Modern Warfare 2). Je to sice krátká jednohubka (5 hodin na hard, z toho půl hodiny titulky), ale zabaví to a zadarmo to peněžěnku nezabolí.
  • Fremencz
    dík
  • Deep Silver PS4 verzi Ryse: Son of Rome neplánuje. Minimálních a doporučených požadavků PC verze bychom se měli dočkat v brzké době.

díky
  • Děkuji, vzal sem si. :)
  • Joshua

PixelJunk Shooter

https://www.humblebundle.com/gift?key=tFSCCEScbNvenG5s
  • Joshua

One Way Heroics

https://www.humblebundle.com/gift?key=8Vyun7dDhw7sqzzX
  • Joshua

Unholy Heights

https://www.humblebundle.com/gift?key=cF3WcUGFXc5y3ztS
  • Tilwaen
    Souhlasím. Pokud někdo opravdu věří, že se podobným způsobem dá vydělat zaručeně a bez námahy, potom možná dobře pro něj, že se spálí a poučí.
  • cumpi3
    Tak nevím...to opravdu hraje pouze jeden člověk danou hru? A při nejhorším se takové hodnocení dá dát i zpětně
  • Nechápu, že na tohle vůbec někdo naletí. Zásadně nevěřím veškerým bankám, pojišťovnám, reklamním agenturám a už vůbec ne nějakým investičním společnostem. Kdy už lidi pochopí, že jim nejde o blahobyt někoho jiného nýbrž o blahobyt sebe sama.
  • WhySoSad
    Jasný, myslel jsem spíš okýnko vedle hodnocení redaktora přímo v recenzi *3*
  • Na Originu je momentalne Wing Commander zdarma ke stazeni :)
  • Miserius
    Kazdej muzem dat hodnoceni jakykoliv hre chcem... Když si rozklikneš kartu hry mas tam hodnoceni ctenaru
  • tonnymontana
    Na urazky nema cenu reagovat myslim ze kdo ma mozek pochopil pred cim ho varuju je to podobne jako ruleta. Kazdej gembler vam rekne ze ma system bohuzel. jinak ta soutez o ktere mluvis byla soucasti reklamni akce na jedne televizni stanici o nadupane auto. pres 80 procent lidi prohraje jak na forexu, komoditach atd.. to uz si radsi vsadte sportku mate vetsi sanci. na internetu vam kazdy rekne jak je ten a ten system uzasny pritom kdyz se na ty lidi podivate v baliku nejsou a spise delaji reklamu ruznym domum atd..

chtel jsem varovat vsechny lidi kolem 15-20 aby si na to davali pozor je to neco jako zacit hrat ruletu ci pokr s hodne penezma po precteni dvou knizek. Demo je fajn a spolecnosti vyuzivaji toho ze se clovek chova jinak nez v realu a kdyz prohraje vse zalozi si novej ucet. coz ovsem v realu moc mozne neni. to bylo vse co jsem chtel rict. pokud ma nekdo touhu at si hraje klidne bedny pro me za me
  • WhySoSad
    A co třeba dát možnost hodnotit i samotným uživatelům ? Problém je spíš ten, že z redakce to většinou hrál právě ten jeden člověk co to recenzuje, takže ostatní redaktoři by museli hodnotit jen na základě videa ? obrázků ?
  • SSI znovuozivene?

http://www.develop-online.net/press-releases/introducing-tsi-ndash-tactical-simulations-interactive/0196301
    firma stojaca za Eye of the beholder sagou,Entomorph, DarkSun,Al-Quadim etc. ciastocne stala z mrtvych, no nieje to pekna sprava? :)
  • Jack1947
    Ok, jen pro pořádek... Víš no. *4*
  • cumpi3
    ja vim, je tu moznost, ze se pak bude nadavat i na celou redakci...ale me osobne by to prislo zajimave a rad bych to tu videl...
    jo, hodim to i tam, neboj... *4*
  • Jack1947
    Nadávat se bude stejnak, s jednou vyjímkou né na jednoho člověka ale rovnou na celou redakci. *7*

V Připomínkách by si to možná aj někdo z redakce přečetl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit