-
Základem je patch 1.2 na Crysis, potom ve složce se hrou vytvořís složku Mods, do toho lupneš vnitřek raru, zapneš hru, v modech aktivuješ mod a tadá -
Krásně vpluješ přímo do té beznaděje :D
-
Jsem se ptal:-P Protože třeba minulý týden jsem nahrával do Stalkera CoP módy a některé prostě přes pokus omyl bez návodu:)
-
Návod.
1. Otevři .rar s modem
2. Otevři "Install.txt
3. Konej dle instrukcí :D -
Přesně tak. Třeba E. T. - the Extra Terrestrial je to pěkným příkladem.
-
Sniper elite 3 vás vrhne prakticky do akce... jinak u dnešních her jsou spíše cutscény až to není hezký.
-
Europa Universalis IV :-)
-
Cokoliv? Opravdu?
-
Cokoliv vydaneho pred rokem 2000, to jeste byly kvalitni hry. ;)
BTW kolik se ti chce dat za Torchlight 2? Mam Steam gift a vim skoro urcite, ze to nevyuziju. -
Ono takhle...ve Skyrimu je na začátku nehratelná scéna, kterou ale vidíš jen z pohledu první osoby a můžeš se volně rozhlížet...ovšem nic jiného. Myslím, že se to nedá nazývat cutscénou...na druhou stranu je to dlouhé, nemůžeš nic dělat a když to hraješ poněkolikáté, tak je to slušně otravné:) Ještě, že existují mody.
-
Transistor, pokud si dobre pamatuju
-
Aha, proto je to přímo i ve zdrojové zprávě, že?
Než začnu psát k0k0tiny, zkontroluju zdroj. -
Jak jsi to instaloval? Normálně hodil do složky se hrou?
-
Rayman Legends
-
Snad jenom závodní, ale ani tam si nejsem jistej *1*
-
Na začátku je to ok, nějaké intro, uvedení do děje nebo situace. Horší je, když třeba Max Payne 3 :)
-
Skyrim *1* Minuska mam protoze tam cutscena byla? si vubec nepamatuju :/
-
vybavíte si nějakou hru z poslední doby, která nezačíná cutscénou? pokud teda vynecháme indie hry. já jsem včera rozehrál DMC a tam jsem se snad prvních deset minut jenom díval
-
Torchlight 2 - http://www.gamemafia.pro/category/257/torchlight-ii-steam-gift/
Nový Wolfenstein je parádní, Van Helsing II je parádní. Ale za mě aktuálně 100% Divinity. (za 16 Europěněz - http://www.gamekeys4all.com/290-divinity-original-sin-cd-key-steam.html) -
Heroes of Steel: Tactics RPG
RPG s náročnými tahovými souboji a celkem slušným příběhem.
nebo
Noitu Love 2 - Devolution¨
oddechová pixelartová řež