Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • WhySoSad
    Základem je patch 1.2 na Crysis, potom ve složce se hrou vytvořís složku Mods, do toho lupneš vnitřek raru, zapneš hru, v modech aktivuješ mod a tadá
  • WhySoSad
    Krásně vpluješ přímo do té beznaděje :D
  • Veskoslav
    Jsem se ptal:-P Protože třeba minulý týden jsem nahrával do Stalkera CoP módy a některé prostě přes pokus omyl bez návodu:)
  • Hanzales
    Návod.
    1. Otevři .rar s modem
    2. Otevři "Install.txt
    3. Konej dle instrukcí :D
  • Tilwaen
    Přesně tak. Třeba E. T. - the Extra Terrestrial je to pěkným příkladem.
  • Jack1947
    Sniper elite 3 vás vrhne prakticky do akce... jinak u dnešních her jsou spíše cutscény až to není hezký.
  • Tilwaen
    Europa Universalis IV :-)
  • Cokoliv? Opravdu?
  • Cokoliv vydaneho pred rokem 2000, to jeste byly kvalitni hry. ;)

BTW kolik se ti chce dat za Torchlight 2? Mam Steam gift a vim skoro urcite, ze to nevyuziju.
  • Khanemis
    Ono takhle...ve Skyrimu je na začátku nehratelná scéna, kterou ale vidíš jen z pohledu první osoby a můžeš se volně rozhlížet...ovšem nic jiného. Myslím, že se to nedá nazývat cutscénou...na druhou stranu je to dlouhé, nemůžeš nic dělat a když to hraješ poněkolikáté, tak je to slušně otravné:) Ještě, že existují mody.
  • Pilgrim66
    Transistor, pokud si dobre pamatuju
  • Jazz
    Aha, proto je to přímo i ve zdrojové zprávě, že?
    Než začnu psát k0k0tiny, zkontroluju zdroj.
  • Veskoslav
    Jak jsi to instaloval? Normálně hodil do složky se hrou?
  • Veskoslav
    Rayman Legends
  • kennyB
    Snad jenom závodní, ale ani tam si nejsem jistej *1*
  • Na začátku je to ok, nějaké intro, uvedení do děje nebo situace. Horší je, když třeba Max Payne 3 :)
  • Miserius
    Skyrim *1* Minuska mam protoze tam cutscena byla? si vubec nepamatuju :/
  • ringmancz
    vybavíte si nějakou hru z poslední doby, která nezačíná cutscénou? pokud teda vynecháme indie hry. já jsem včera rozehrál DMC a tam jsem se snad prvních deset minut jenom díval
  • vonTossis
    Torchlight 2 - http://www.gamemafia.pro/category/257/torchlight-ii-steam-gift/

Nový Wolfenstein je parádní, Van Helsing II je parádní. Ale za mě aktuálně 100% Divinity. (za 16 Europěněz - http://www.gamekeys4all.com/290-divinity-original-sin-cd-key-steam.html)
  • Heroes of Steel: Tactics RPG
    RPG s náročnými tahovými souboji a celkem slušným příběhem.

nebo
    Noitu Love 2 - Devolution¨
    oddechová pixelartová řež

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit