-
Nezdá.
-
Just Add Water (Oddworld New ‘n’ Tasty) chystá na GamesCom nějaké oznámení.
Že by se jim opravdu podařilo přes twitter domluvit remake prvního Metal Gear Solid? -
Zajímavé, kdokoliv tu rozjede flame tak má okamžitě ban. Ale ty píšeš jenom ty největší h*vna a věčně rozjíždíš flame a ban nedostaneš. Cítím korupci
-
Taylor Kurosaki a Jacob Minkoff odchází z Naughty Dog do Infinity Ward.
Nezdá se Vám, že poslední dobou z ND odchází nějak hodně zaměstnanců ? Může to mít celkem drtivý dopad na jejich hry... Všichni odchází ke studiím, které ND nesahají v oblasti her ani po kotníky. Např. ten co odešel z ND (jméno neznám) se přidal ke studiu co dělá League of Legends. Tihle dva zase do studia, kde se dělá COD. Možná taktický tah na peníze nebo něco za tím stojí... -
Taylor Kurosaki (hlavní designer příběhu) a Jacob Minkoff (hlavní herní designer) odchází z Naughty Dog do Infinity Ward.
Ich vyhodili už dávno... -
24. srpna bude odhalen nový díl herní série Yakuza pro PS3 a PS4.
Výborně (Y taky no) Y3 byla parádní hra ( další jsem nehrál a 5tka je jen v japonštině) mimochodem neměla už být tu dávno odbočka Ishin? Takže jsem rád že i na PS4 bude nadále pokračovat. -
Jsem PC hrac a petici sem podepsal protoze se mi Halo hry na X360 libej a rad si dobrou strilecku zahraju i bez porizovani XONE -> TECKA .
-
Moonrise
nova hra od undead labs
http://undeadlabs.com/2014/08/news/moonrise/ -
Nemělo to znít spíš takhle? Neoficiálně: V Mortal Kombat X se neobjeví Kano.
-
přesně, mě by spíš překvapilo kdy by se tam neukázal
-
Video: 6 minut v PS4 verzi RPG titulu Lords of the Fallen.
Zatím to vypadá na důstojnou alternativu k Dark Souls s výrazně lepším vyzuálem.(jak grafika tak animace postav) -
*1* Možná se to tak může zdát, ale jen se občas nechám strhnout do hádek pc vs konzole a pak si říkám, jestli jsem ten čas nemohl využít nějak efektivněji, než se tu stejně zbytečně hádat *3*
-
Opravdu? Po většinu času mi připadáš jako stejný fanatik akorát na opačné straně barikády...
-
Co je to "správný/pravý PC hráč"? Na to je někde nějaka definice? *1*
-
Neoficiálně: V Mortal Kombat X se objeví Kano.
Tak to by snad měla být samozřejmost ne? -
Nemám X-box, ale PS3 a PS4 a mám je jen kvůli dobrým hrám, u kterých se zabavím *3*
-
To říká ten, co má za životní partnerku jeho shitbox 360. *1*
-
Pochopitelně, dá se předpokládat, že ti zakládající a takto hráčsky uvažující jsou potom ti nejmozkovější a nejstřízlivější. Takzvaní gumáci jsou v té hierarchii totiž něco jako trubci - svým způsobem jednorázoví a repetetivně jednající radikální jedinci s nízkou a jen instinktivní inteligencí, kteří jsou pro jistý počet ponecháni staráním se jen o jednu věc, a to na oko důležitým bráněním PC fréz. Nelze u nich předpokládat, že zrovna oni by byli schopni řešit petice.
-
Rozený politik. Ta iniciativa #JackNaHrad zřejmě měla něco do sebe.
-
Square Enix, ještě běží