Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kennyB
    Možná, že ty petice zakládají ti, co si hru chtějí opravdu zahrát a ne gumáci, kteří své pcčka mají jako životní partnery/ky *1*
  • V jakém Bundle byl Last Remnant ? *4*
  • ako, mal som tu "cest" vyskusat Halo(2?) na pc,to bol ten port, ktory siel len na Viste
    ..a verdikt? nech si to Xboxaci nechaju *1*
  • 1% podpisov v porovnani s portom gta je fakt zle cislo. MS ma urcite vlastne a spolahlivejsie prieskumy trhu, ale pri pohlade na toto musia mat pocit, ze port su vyhodene peniaze.
  • ringmancz
    lidi v diskuzích nejsou zrovna kvalitní vzorek. řekl bych, že většina lidí, co má PC a ne Xbox, by si Halo ráda zahrála, včetně mě

na amazonu se objevila PC verze a v databázi steamu jsou první tři díly, takže třeba k tomu fakt dojde
    http://www.dsogaming.com/wp-content/uploads/2014/08/halo-compilation-pc-amazon.jpg
  • nejlepší mmo dneška je secret world... protože je to skvělá hra, i když člověk nechce nic mít s ostatníma lidma :D
  • Hoď si mašli prosím, ty jsi větší dmnt než GGG
  • Sony se podařilo snížit náklady na produkci PS4 konzole.

vacsinou ide o cistu zavist :) ja osobne hravam na PC a PS3/PS4..ten hate na konzoly som nechapal ani predtym nez som si kupil konzolu a ani teraz. Je to uplne iny zazitok a tazko budes nieco vysvetlovat PC puritanovi, ktory konzolu ani len nevyskusal - nemyslim, ale v obchode, ze chytil controller a skusil sa hrat :)

kazdy nech si hra kde chce a co chce. Poskladat dobre herne PC znamena v mojich ociach pouzit kvalitne komponenty a to nie je lacna zalezitost. Konzola je teda alternativa. Hry su sice drahsie, ale stale je tu bazarovy predaj hier. V zapadnych statoch aj pozicovne su..resp boli. Ak je niekto casual gamer tak mu dokonca staci PS+ 50e na rok a kazdy mesiac dostane nejaku hru. Taku sluzbu PC neponuka.
  • Stupidný? On ten flame pomalu ale jistě vyvolal. Nebo si snad na něj nereagoval? ´=)
  • davidBray
    davidBray
  • C-BEAM
    ďalší (anonym) a ďalší stupídny pokus o flame
  • 7000 lidí podepsalo petici a ty z toho děláš závěry, že PC hráči chtějí něco na pc ... Trapný pokus o to vyvolat další flame. Vážně vás pořád baví hádat se jak když se hádají dvě děti čí autíčko je lepší?
  • Draken69CZ
    Těžko říct, výjimka potvrzující pravidlo? Občas přefikneš i ošklivku? Zapomněli jaký ty hry na konzole jsou?
  • to zakladaj usmudlany konzolisti, aby meli aspon nakej argument, ze o ty jejich beckovy hry stoji i nekdo jinej *5*
  • Petice za port Halo Collection na PC. Jakto?

http://www.change.org/petitions/microsoft-release-halo-the-master-chief-collection-on-pc

Může mi někdo tohle vysvětlit? Já myslel, že správný/pravý PC hráč se konzolových her nesmí dotknout ani klackem, protože z jejich logiky jsou všechny konzolové hry děsný s*it, neboť prý konzole zničily celý herní průmysl a hraní na PC je to jediné správné. Tak jakto, že je tu petice za "podřadnou" konzolovou hru, která přece nemůže být hodná té vší úžasnosti, kterou je PC platforma a nemůže se zdálky ani rovnat těm všem úžasným velkým hrám pouze pro PC?

Prosím vás, tohle není pokus o flame, jen by mě to zajímalo, když tu jsou takové nadávky na konzolové hry/konzole.
  • Draken69CZ
    Tak to čumim :D Tak hlavně že si to rozchodil.
  • Tak nakonec to vyresila nejbanalnejsi vec (ktera za celou historii mych digitalnich trablu nikdy neuspela) a to — wait for it — rezim kompatibility WIN XP SERVIS PACK 3! Aaaaaaaaachjo co? ☺
  • Draken69CZ
    Takže před SSD ti to fungovalo s DSfix, po reinstalaci ti to fungovalo taky s DSfix ale jen chvilku a teď to funguje jen bez DSfix. Tak se tam mezi tím muselo něco stát teď jen zjistit co, nějaká aktualizace Win, DX, něco s knihovnama? To je oříšek, nepoužíváš něco co by upravovalo obraz jako Flawless Widescreen, že by se to mezi sebou nějak pralo?
  • PS — Nezminil jsem, ze stejnej problem nekdo (ChristmasLights on 2013-12-06 at 14:37) postoval i na Duranteho webu — http://blog.metaclassofnil.com/?p=350#comments — a stale bez odpovedi.
  • Kdyby standardni rady (vypnute AA ve hre, aktualizovany GFWL, aktualni verze DSFix modu, atd.) pomohly—neptal bych se tady. Jde o to, ze cerstva instalace hry i modu fungovala, ale ne dlouho. Ze bych si byl vedomej nejaky zmeny (v mezicase mezi normalne fungujicim DS s DSFixem a nasledny nemoznosti s nim hru zapnout) v systemu, v ovladacich (novejsi nejsou k sehnani, ale je fakt ze profilu myho notebooku s ovladaci se uz na ofic. strankach zkratka nedoklikas), tak to nejsem. I DSFix jsem zacal prenastavovat a testovat dalsi verze az pote, co s nim hra prestala fungovat.

Mam Win7 64bit, ovladace vzhledem k reinstalaci systemu nejaktualnejsi sehnatelny. Mozna jde o prepinani mezi procesorovou a standardni vykonou grafickou kartou. Ale nevim proc by zrovna tohle melo prestat fungovat jen tak samo od sebe, kdyz s tim veskere jine aplikace nemaji problem...

Fakt nevim, ale docela me to sere, pac jsem na svoje textury zvyklej a grafika hry bez modu taky neni to pravy orechovy. Doufal jsem, ze s SSDckem hra pobezi lip, ale nakonec to vypada, ze prijdu jen o veskery mody...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit