Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Stejné jako v originále, nejsou tam ty krvavější scény (které později určitě přidá nějaký ten update).

Respkt... ustřelené hlavy a jiné nechutnosti. (njn němci ).
  • Dotaz

Mam dotaz, chci si koupit Ps4 a jako první si na ni chci poridit The Last of Us, akorat nevim jak je to s tim osekanim EU verze predem dik za osvětlení *4*
  • ringmancz
    Destiny mi z videí taky přišlo nic moc a v betě mě bavilo
  • ringmancz
    "Jako nic sem nečekal ale tohle?"
    "tak to sem taky čekal že... "
    tak se ale rozhodni
  • kennyB

Evolve gameplay

https://www.youtube.com/watch?v=6IQNBaS0HK0&list=PL3iKUoRBs59TeleBX16C6GPU4S5cB6W0y
    Nevím jak vám, ale mě to zatím přijde dost slabé.
  • Se mi libi jak tady funguje selektivni cenzura a flame od konzolefagu tu zustal. *5*
  • Johnny
    Ale aby se uplně vykašlali na RPG system jako inventář atd?? to se mi nelíbí... ještěže tu je Divinity... aspon nejaky poradny RPG. Docela sem zvědavej na Dragon age 3, to vypada dobře
  • Dyť se inspirovalí Diablem 3, čili se můžeme bavit o PC bezhlavé řežbě.. Sacred je taková typická PC-exluzivita omylem vydaná na konzole...
  • Johnny

Sacred 3?

Ježiši kriste!!! Co to z toho Sacred udělali za extremně šílenou sr@čku??? :( Jako nic moc sem nečekal ale tohle? bezhlavá konzoloidní řežba od studia o kterym sem v životě neslyšel... tak co sem taky čekal že...
  • Wallet Warrior: Kdybys to směřoval na ty konkrétní dva, tak nic neřeknu. Ale ty jsi začal proti konzolím a navázal na jejich flame.
  • Miserius: Mas pocit ze te nejak nasilim nutim sem psat? *15*
    Jinak me rozesmiva, jak nekdo kdo breci na netu kvuli tomu ze druhy konstatuje fakta o jeho oblibene hracce nekoho nazyva chlapcem. Vtipne.

Veka: Jak se do lesa vola, naprosto jednoduche.
    kenny: Nevim kdo zacal u clanku s Romerem, opet se snazis pouzit radobyargument co omlouva tenhle konzolisticky flame? Rikam ze jsi pokrytec. *3*
  • kennyB
    Tak já se za to nestydím, že jsem "konzolebojs". Styděl bych se, kdybych patřil mezi pc elitu, která krom svého uber pcčka haní vše, co se týká konzolí. Apropos, kdopak začal u článku s Romerem??? *1*
  • Wallet Wariore, ty předvádíš to samý co HAHA s FFF viz "lowzole". To by ubylo diskusního hnoje, kdybyste se vyprdli na shazování ostatních platforem.
  • Miserius
    Mě do vasich pubertalnich hadek netahej chlapče
  • Ano, radobyargumenty. Nemuzes prekousnout ze flame zase zacali konzolisti, proto vymyslis duvody proc je to vlastne v poradku.
    A ze ty, Miserius, plesoun, GGGaylord, jejdablb a spol jste pokrytecti konzolebojs jde videt na prvni pohled, takze to neni zadna urazka, to je holy fakt. *3*
    btw... Veskoslavove jsou tu vsichni. *5*
  • kennyB
    Tak rádobyargumenty. Možná, ale začít urážet někoho, kdo sem ani nepsal, to jsi prostě machr. Nebo jsi jeden z těch, kdo v každém komentu od anonyma zase vidí GGGho, Veskoslava a já nevím, koho ještě *1* Super práce *3*
  • Muzes si usetrit zbytecny pokrytecky radobyargumenty, nemaji zadny smysl. V tomhle vlakne jde jasne videt kdo s kecama zacina a v tvojich postech jde krasne videt prekrucovani reality abys mohl svou zaujatost svadet na druhe. Takze gtfo.
  • kennyB
    Ale jen pcčkář zase začal nadávat do gayů *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit