-
Tak ono těžko ti poradit když jak píše všechno si vyzkoušel a víš že to děláš správně, prostě jsem ti napsal to co mě napadlo jako nejběžnější chyba. Jinak aktualizace hry tu dlouho nebyla a když přestal fungovat DSfix hned vydal další verzi, takže DSfixem to opravdu nebude. Já mám poslední verzi hry a poslední DSfix a jede to když to přeinstaluju, natáhnu poslední update hry a dám tam DSfix s mým funkčním nastavením tak to pojede kvůli tomu to opravdu přeinstalovávat nemusím. Nahoď někam ini soubor zkusím ho porovnat s mým zda se to v něčem neliší. Co máš za Win a ovladače nejnovější? -
Ze mas potrebu neco napsat, evidentne jeste neznamena, ze mas chut mi i uzitecne poradit. Urazit se, ale klidne muzes ;) Me zkratka zajima jestli je to nejakou novou obecnou aktualizaci, nebo necim jinym. S funkci verzi hry i modu a lenosti ji preinstalovavat jen kvuli me mi nepomuzes a rozhodne to chapu. Ale ma pak cenu se k tematu vubec vyjadrovat? ...
-
zkoušel jsi jen dsfix mod, bez ostatnich modu?
-
Hmm tak to pak máš smůlu, prostě tobě DSfix nefunguje. Jinak nevidím důvod proč by v tom mělo co dělat že to máš jinde než Steam, dsfix se dává do adresáře se hrou, ale to ty jistě víš a tak asi nezbývá než si pomoct sám.
-
Cemupak na vete "...nezalezi na jeho nastaveni nebo verzi, to uz jsem zkousel." nebylo porozumneno? Zkousel jsem nekolik verzi vcetne aktualni 2.2, ale problem zustava. Jinak "mody" nebyla uplne presna formulace, za coz se omlouvam. Pouzivam jen DSFix a skrze nej aplikovane replacementy textur (a ano, i ty jsem zkousel vypnout☺). A proto si myslim, ze problem tkvi v DSFixu jako takovem.
Paklize by neci cista instalace nevykazovala stejny problem, zkusil bych na to jit skrze fakt, ze Dark Souls je jedina hra Steamu, nainstalovana na jinem disku nez je Steam samotny. Taky se nabizi moznost instalace z fyzickeho disku. Ale jednou jsem DS uz preinstaloval (a znovu stahnul a rozhodne to neni na dlouho) jenze beze zmeny.
PS—Preinstalovani PC je zkratka Z L O. -
No kvůli tobě to přeinstalovávat nebudu, ale určitě tam budeš mít něco špatně nainstalovaný/nastavenýho, zkus ty mody přidávat postupně. Jakou verzi fixu máš? Poslední je 2.2
-
divinity OS už hraju po třetí a pořád mě to baví!!
-
Problem s Dark Souls
S preinstalovanym PC (kvuli novemu SSD) jsem opet nainstalovat Dark Souls a nahodil svou obvyklou sadu modu, fungujicich skrze paterni DSFix mod. Jenze to vypada, ze s nejakou novou aktualizaci se hra s DSFixem zkratka nespusti (bez nej naprosto OK a nezalezi na jeho nastaveni nebo verzi, to uz jsem zkousel) — teda spusti, ale zasekne se a prestane odpovidat.
Nemohl by mi to prosim vas nekdo potvrdit nebo vyvratit? Idealne cerstvym nainstaovanim Dark Souls vcetne aktualni verze GfWL? -
dos = must have (pro kazdyho, kdo to mysli s rpg vazne)
sice mi chvilku trvalo, nez jsem se do toho dostal, ale bavi me cim dal vic -
Tak jsem se podíval na gameplay videa Divine Divinity, což jsem nehrál, ale měl by to být tušim sequel k Original Sin, potažmo D:OS je prequel k Divine Divinity, a musim říct, že to na mě stejně působí mnohem temněji než Original Sin. Samozřejmě mluvim o grafický stylizaci, což je jediný co z videí vstřebám. Ale tak dík za tip, asi zkusím právě raději to Divine Divinity než Original Sin. *3*
-
Sony: EA Access nemá dobrou hodnotu pro PlayStation hráče.
no to teda stoji, nevim kde herni novinari prisli na tohle srovnani, amaterismus největšího kalibru. Divinity serie obecne nemá s temahle hrama skoro nic spolecnyho, Divinity ma vlastní koreny a pomerne originalni.zrejme novinari předchozí dily nehrali, jinak by tohle nemohli nikdy tvrdit. -
Díky
-
The Last Remnant
https://www.humblebundle.com/gift?key=pxCS3Umc2AfT7SEV -
Dekuju moc
-
FF14 ... 14-day free trial
http://www.ffxiv-freetrial.com/en/
Pre mňa najlepšie mmo teraz ... tak ak chcete vyskúšať konečne je možnosť bez zakúpenia ...
potom sa hra na servery Ragnarok ...
pre viac info ...
https://plus.google.com/u/0/communities/108289025208530390551
alebo
http://dtn.guildwork.com/
ps. ak bude niekto mat vážny záujem ozvite sa je tam nejaký špeciálny obsah pre pozvaných priateľov ... ale nieže by som to tu postovlal len kvôli tomu :D -
Násilné scény, a rozsekání je to samé... fakt ti to leze na maják. (to teplo).
-
Jacku radši se nevyjadruj kdyz sam poradne nevis
-
Zadny osekani, jen je mensi brutalita v multiplayeru, nemuzes vybusninou rozctvrtit ostatni hrace, v singlu to porad jde
-
Na Divinity jsem hodně pokukoval, když všichni řikaj, jak to jde ve šlépějích Baldurs Gate, Planescape a podobně a teda hratelností a jakousi propracovaností do detailů to asi tak bude, ale ta stylizace a atmosféra mi přijde taková hrozně sluníčkově duhová. *15*
Nevim jak to říct jinak.. prostě mi přijde, že to stojí úplně na druhý straně spektra od těch výše zmíněnejch temnejch RPGček. Viděl jsem teda jen začátek, ale působí to na mě tak. Hodně taky dělá nasládlá hudba, která mi moc nesedla. Ale to už neni o objektivním posouzení hratelnosti, ale o vkusu. Navíc jak řikám - viděl jsem pouze pár videí ze začátků hry. Asi si to časem pořídim, podle ohlasů všude možně to nemůže bejt špatný.