Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • WhySoSad
    Podle mě nepřehledný jak prase, hlavně že to vypadá cool...
  • ucho
    žádný antivir
  • Bloodborne - Neoficiální Blog

Je pod ním podepsaná česká hráčka, známá z evropských turnajů v Demon's Souls. Rozhodně stojí za shlédnutí, blog je v angličtině.

http://bloodbornenews.blogspot.cz/
  • MidnighT91
    Mám takovej malej dotaz, máte někdo zkušenost s virustotal dá se na to spolehnout popř. máte lepší alternativu???
  • Ace Combat je taky jenom na víkend + ještě Ace of Spades a Carnage Racing
  • Info

Kdo má zájem tak tento víkend na Steamu Dead Island: Epidemic free weekend a Ace Combat Assault Horizon zdarma.
  • Neboj,ucho tě v tom nenechá *1*
  • Draken69CZ
    Já nechci bejt dneska jedinej kdo je za idiota :D
  • Průzkum: Čínští hráči preferují PS4 před Xbox One.

To snad každý člověk,který smýšlí normálně
  • ucho
    tak ignoruj ty mě, když tě neberou mé reakce...
  • Draken69CZ
    Mám ještě jeden, ale nevím jestli ho mám ještě dneska tejrat, evidentně je slušně napruzenej.
  • Pilgrim66
    Tak ho ignoruj? Když tě jeho vtipy neberou.
  • ucho
    já jsem klidnej, jen jsem reagoval na člověka, co si tu dnes už podruhé hraje na idiota. tak ho klidně poplácej po rameni, ale mě si neber do úst...

edit: pro jednodušší lidi vysvětlení. pokud vím, v číně se ještě xbox one ani ps4 neprodává a tato minianketka, která má poměrně velmi málo respondentů, spočívala v dotazu, co lidi plánují pořídit. celkem zajímavé číslo je mimochodem u odpovědi, kde lidé volili obě konzole... poznámka o hacknutí je naprosto mimo. dotyčný se zřejmě pokoušel jen o nejapný vtip, takže ano, hraje si na idiota, opět...
  • Pilgrim66
    Zklidni hormon Ucho.
  • Cliff Bleszinski: Wolfenstein: The New Order je jednou z nejlepších FPS od vydání Half-Life 2.

To tady budete retweetovat všechno co vypadne z toho slizkýho metrosexuálka?
  • ucho
    a nedáš si pokoj s těmi rejpavými poznámkami... nebo zase ze sebe děláš idiota, že neumíš ani ten google použít, že se tak hloupě ptáš?
  • Draken69CZ

Průzkum: Čínští hráči preferují PS4 před Xbox One.

To už to hackli?
  • Veskoslav
    Jinak tržní hodnota Google je 398 miliard dollarů (k 1.6.2014) a má disponovat 128 miliardami na nákup a investice. Hodnota Facebooku 139 miliard dollarů (opět k 1.6.2014) a má disponovat 38 miliardama na nákup a invesice. To druhé číslo je pouhý odhad (samozřejmě že ne můj) a je tak odchylka +-4 miliard dollarů. Takže ano, kdyby Google chtěl, tak dokáže odkoupit majoritní podíl ve Facebooku, ale opačně to půjde hodně ztuha.
  • Veskoslav
    Párek v rohlíku nemusím od 2. třídy na ZŠ, kdy jsme chodili dvakrát týdně na plavání a já se toho přejedl:) Takže 3*Humble (ten je teď drahý ale!) a sklenku oliv:)
  • shefield2
    Víš jakou hodnotou disponuje v současné chvíli Veskoslavův účet? Ten by si mohl 3x koupit Humble Bundle a ještě by mu zbylo na párek v rohlíku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit