-
Podle mě nepřehledný jak prase, hlavně že to vypadá cool... -
žádný antivir
-
Bloodborne - Neoficiální Blog
Je pod ním podepsaná česká hráčka, známá z evropských turnajů v Demon's Souls. Rozhodně stojí za shlédnutí, blog je v angličtině.
http://bloodbornenews.blogspot.cz/ -
Mám takovej malej dotaz, máte někdo zkušenost s virustotal dá se na to spolehnout popř. máte lepší alternativu???
-
Ace Combat je taky jenom na víkend + ještě Ace of Spades a Carnage Racing
-
Info
Kdo má zájem tak tento víkend na Steamu Dead Island: Epidemic free weekend a Ace Combat Assault Horizon zdarma. -
Neboj,ucho tě v tom nenechá *1*
-
Já nechci bejt dneska jedinej kdo je za idiota :D
-
Průzkum: Čínští hráči preferují PS4 před Xbox One.
To snad každý člověk,který smýšlí normálně -
tak ignoruj ty mě, když tě neberou mé reakce...
-
Mám ještě jeden, ale nevím jestli ho mám ještě dneska tejrat, evidentně je slušně napruzenej.
-
Tak ho ignoruj? Když tě jeho vtipy neberou.
-
já jsem klidnej, jen jsem reagoval na člověka, co si tu dnes už podruhé hraje na idiota. tak ho klidně poplácej po rameni, ale mě si neber do úst...
edit: pro jednodušší lidi vysvětlení. pokud vím, v číně se ještě xbox one ani ps4 neprodává a tato minianketka, která má poměrně velmi málo respondentů, spočívala v dotazu, co lidi plánují pořídit. celkem zajímavé číslo je mimochodem u odpovědi, kde lidé volili obě konzole... poznámka o hacknutí je naprosto mimo. dotyčný se zřejmě pokoušel jen o nejapný vtip, takže ano, hraje si na idiota, opět... -
Zklidni hormon Ucho.
-
Cliff Bleszinski: Wolfenstein: The New Order je jednou z nejlepších FPS od vydání Half-Life 2.
To tady budete retweetovat všechno co vypadne z toho slizkýho metrosexuálka? -
a nedáš si pokoj s těmi rejpavými poznámkami... nebo zase ze sebe děláš idiota, že neumíš ani ten google použít, že se tak hloupě ptáš?
-
Průzkum: Čínští hráči preferují PS4 před Xbox One.
To už to hackli? -
Jinak tržní hodnota Google je 398 miliard dollarů (k 1.6.2014) a má disponovat 128 miliardami na nákup a investice. Hodnota Facebooku 139 miliard dollarů (opět k 1.6.2014) a má disponovat 38 miliardama na nákup a invesice. To druhé číslo je pouhý odhad (samozřejmě že ne můj) a je tak odchylka +-4 miliard dollarů. Takže ano, kdyby Google chtěl, tak dokáže odkoupit majoritní podíl ve Facebooku, ale opačně to půjde hodně ztuha.
-
Párek v rohlíku nemusím od 2. třídy na ZŠ, kdy jsme chodili dvakrát týdně na plavání a já se toho přejedl:) Takže 3*Humble (ten je teď drahý ale!) a sklenku oliv:)
-
Víš jakou hodnotou disponuje v současné chvíli Veskoslavův účet? Ten by si mohl 3x koupit Humble Bundle a ještě by mu zbylo na párek v rohlíku.