Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Draken69CZ
    Já hraju na gamepadu, ale když si můžu vybrat nebo je to pro tu hru vhodnější (stále mluvím o mém subjektivním pohledu) tak je pro mě lepší kombinace M+K, a nevidím žádnou úchylku v tom že když už tak si koupím tu verzi která vypadá líp když už si můžu vybrat, a neříkám že je to pravidlo ale častěji je to ta PC verze. Já se nezastávám žádné platformy, pořád říkám že je nejlepší mít všechno a fanboys se jen smát.
  • Správnej hráč by měl zvládat ovládat všechno a bez keců. Tohle není hráčství , to je jen pseudopreference pro omluvu vlastních omezených klávesnicových a grafických úchylek.
  • Draken69CZ
    Považuju se za hráče, ne za PC nebo konzole fanboy, prostě hraju to na tom co mi vyhovuje nejvíc, problém?
  • Takže takovej typickej PC uživatelek.
  • Draken69CZ
    Vypadat líp a hrát se líp než na konzolích? (pro mě, nemám gamepad rád v FPS)
  • Prej mám PC. Co by na takovým nesmyslu asi tak mělo dělat?
  • faitheater
    Dik. Tak to pre mna nema cenu ani stahovat :(
  • Ronox
    28.7.
  • faitheater
    Vie niekto dokedy bude otvorena?
  • Draken69CZ
    Ok, mám PC kde si to mám pohlídat?
  • re:

wow, tak to je paradicka, uz se nemuzu dockat vydani hry :-)
  • Demoverze hry Doom, která byla k vidění za zavřenými dveřmi na Qakecon, se prý graficky velice blížila předrenderovanému E3 teaser traileru.

Watch Dogs hype!!
  • Miserius

Destiny

Destiny beta bude behem par hodin otevrena pro všechny, tak zapařte
  • Pilgrim66

Demoverze hry Doom, která byla k vidění za zavřenými dveřmi na Qakecon, se prý graficky velice blížila předrenderovanému E3 teaser traileru.

QuakeCon*
  • gg
  • Už jede, ale stahování všech mých her se zastavilo na 100%. Ach ten prokletý STEAM!!!
  • fizola
    JJ videl som, útok na peňaženky :D
  • Draken69CZ

Steam

Steam je ňákej mrtvoučkej nevíte co se děje?
  • Naopak bych raději smazal to nevychované individuum jménem Veskoslav. Jack aspoň nikoho nenapadá od zmíněného Veskoslava, který za A) neumí diskutovat za B) je ho agresivní výpady jsou daleko za hranicí slušnosti.
  • Pillars of eternity

a mame tu prvy gameplay :)

http://www.giantbomb.com/videos/quick-look-ex-pillars-of-eternity/2300-9224/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit