-
nevim a odkud máš ty udaje?
-
Víš jakou hodnotou disponuje v současné chvíli Google? Ten by si mohl koupit Facebook 3krát ještě by mu zbylo na zaplacení ročního rozpočtu ČR:)
-
Neoficiálně: Google odkoupil společnost Twitch za jednu miliardu dolarů.
Já jen čekám na den kdy Google odkoupí Facebook, anebo naopak, Facebook odkoupí Google. -
Cigáni kradou? To snad není ani možný *15*
-
tak nic, jen pro Amíky. data ostatních asi nemají žádnou cenu
-
Ještě by mě obvinili z rasismu, že vyvolávám stereotyp o tom, že cigáni kradou *1*
-
Regál vyfotil a honičku zmeškal. Ty seš h*vno zpravodaj.
-
Návštěva Tesco
No má obvyklá návštěva Teska byla zajímavá v tom, že tam honili nějakého cikána, jak se snažil propašovat snad stovku tabulek čokolád a následně v tom, že se prodávají hry na PS2 a PSP v akci. Tady je fotka výběru PS2 her za 249 Kč: http://i.imgur.com/hFbJASP.jpg . PSP her je tam asi 25 druhů a každá je za 199 Kč. Zítra se tam asi budu muset vracet, dneska mi to vyšlo akorát na Colu v akci a rum.Dále je tam akce na Xbox a PS3 hry. U Xboxových mě zaujala Carrier Command či Bulletstorm, ale bylo toho tam hodně. Asi nejvíc bylo FPS a pak sportovní, hodně pak her na Kinect. Výběr na PS3 byl asi nejchudší, ale byly tak Gods of War nějací. Všechno na 249 Kč. A na pc tam furt platí ta akce 2+1 za 199 Kč. Hlavně RTS (Heroes V tam či Red Faction atd.). Nevím jak u ostatních, tohle platí spíše pro to "porubké" Tesco v Ostravě. -
Sony souhlasí s odškodněním ve výši 15 milionů dolarů za únik dat z roku 2011. Kompenzací bude bezplatná nabídka PS3 a PSP her, PS3 témat, předplatných PS Plus a služby Music Unlimited či SOE Station Cash.
neví někdo, jaký jsou podmínky, pro ty věci zadarmo :) myslím, že jsem v té době už PSN účet měl -
Vzal jsem si Inquisitor, děkuji
-
Rozdávám radost a smích
Inquisitor Deluxe Edition (LEVEL 244) – klíč pro Steam: HK23D-PRN5K-7G4J9
Numen: Contest of Heroes (LEVEL 244) – klíč pro Steam: ZK5AP-5ZJEV-PRTCN
Gumboy Tournament (LEVEL 244) – klíč pro Steam: WJE6Q-2D0IT-TW297 -
*1*
-
Jo, je fakt ze clovek pozna kdyz tam prijde nejaky PC hráč ktery umí jen s myší... Vykřikuje nadávky do mikrofonu, než ho máma okřikne
-
fps s packovacem, ale tak paralympiada ma taky asi taky nejakej ucel *5*
-
CRIMES & PUNISHMENTS (SHERLOCK HOLMES)
Nový gameplay z chystané adventury, moc líbí. (Menší spoilery samozřejmě)
https://www.youtube.com/watch?v=fMAMlyzg2KI -
Á, zase tu je komolení cizích nicků. To je vždycky velká zábava *7*
-
Nemám důvod lhát, klidně mi nevěř. Prostě jsem viděl že nějaká beta bude přístupná pro "všechny" tak jsem se zeptal kde to seženu na PC toť vše, teď už vím že si to mám stáhnout na Xko.
-
promiň, ale na tohle ti neskočím. jenom teď ze sebe děláš blbýho.
-
Ok, asi to vypadá jako flame, ale opravdu jsem si neuvědomil že to na PC zatím nemá vyjít, pro tebe a HE/HE stačilo mě o tom upozornit a nenadávat mi, ale vy jste zvyklí na samí trolly tak budiž vám to odpuštěno teď prosím o odpuštění já *13*
-
poplácej se po rameni za to, že ze sebe v diskuzi děláš idiota *3*