Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miserius
    Hlavní rozdíl bude v FPS, misto 30 bude 60 a FullHD rozliseni... Pry bude gameplay na urovni cutscen na PS3... Moc velkej rozdil to nebude, ale koupim si to znova *1* Hlavně spousta lidí si to diky PS4 zahraje poprvé a za to jsem taky rád, další fandové...
  • To jo, a hlavně je taky rozdíl mezi cinematic a in-game záběry.
  • ucho
    podle toho prvního traileru těžko soudit. je to na youtube a v 720p kvalitě. ve výsledku ten vizuální rozdíl bude znatelnější mnohem víc.
  • ucho
    ano, spoilery mě nepotěšili. chystám se to pořídit, až to teď na PS4 vyjde.
  • Nic proti ale to jsi asi jediný na světě kterému vadil v HL2 gravity gun
  • Bez špeka už se dnes ty hry nedají vydržet *1*
  • Má nějaké divné čelo... a taky bradu kterou doopravdy nemá
  • Obrazem: Tváří obalu FIFA 15 je (opět) Lionel Messi.

Díky bohu že tam nedali nějakého skopčáka
  • Miserius
    Pche, takovej spoiler hned na začátku traileru... jasně stane se to brzo, ale stejně to nemusí dávat do traileru...
    A zase... A vůbec, kdo to ještě nehrál a chce zapařit na PS4, raději na to nekoukejte
  • Hm ok, vypadá to na ostřejší textury, ale jinak mi připadá, jak kdyby v PS4 verzi ubrali jen trochu jasu haha.
  • ucho
    porovnání trailerů: https://www.youtube.com/watch?v=hPF9rU343aU
  • Vývoj The Last of Us Remastered je oficiálně dokončen.

V dohledné době by měl vyjít i trailer (asi ke konci července tuším), takže jsem zvědavej, jak to graficky polepšili, jelikož jde o Naugty Dog. Sice si TLoU na PS4 (až ji budu mít) kupovat nebudu, protože už ji mám na PS3 a magor opravdu nejsem, ale zajímá mě, jak to poběží, jak moc budou upravený ksichty a jestli bude lehce poupravenej třeba i level design.
  • ringmancz
    ne, značku vlastní Activision
  • tonnymontana
    drogy jsou spatne ááááááno
  • Activision nepovolilo v soutěži pořádané Naughty Dog umístit do fanouškovských artworků nic, co se týká Crash Bandicoot.

Že by byl novej Crash na cestě?
  • Ne, jako tvoje příspěvky! *10*
  • Obrazem: Tváří obalu FIFA 15 je (opět) Lionel Messi.

Co to sakra je, vzdyt to vubec nevypada jak Messi . *15*
  • funguje *4* děkuji
  • No přiznám se že nevím jistě zda tento klíč do bety Might and Magic Heroes online funguje ,ale já nebudu ten kdo to zjistí *3* 577-344D-B8A4

PS:Přeju příjemnou zábavu-
  • Pilgrim66
    Z ceho jinyho delas jointy? Z bobkovyho listu?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit