Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • spíš jsem to myslel jako chlastací party hru, než na depresi
  • Vrook
    Souhlasim. *3*
  • Inquisitor
    He brkafe pěkný slovo:), tak to si dávám taky. Mě se na tom líbí, že se do toho světa člověk pak, tak nějak víc ponoří.
  • Inquisitor
    To fakt ne. Bohužel většina lidí co znám hry moc nezajímají a naposledy hráli Maria :)
  • Vrook
    Já už v podstatě poslední dobou hraju výhradně až po tom co si dám brkafe. Čimž se u mě hraní definitvně posunulo na úroveň relaxační aktivity (pasivity? *15* )..
    A je celkem jedno jestli si pustim CS, DayZ nebo nějakou klasiku - teď oprašuju Planescape třeba a super.. k tomu se to btw vyloženě hodí. *15*
  • Ted zacinam mit podezreni ze jsi se opravdu narodil v roce 1947...
  • Vrook
    Džoint z marjánky. *15*
  • Zdá se, že kooperativní hry moc nehraješ. *5* Já bez pivka pomalu Left 4 Dead nespustím.
  • Jde o to, jeslti ti jde o nějakou soutěž, nebo chceš jen důvod pít na deprese.
    Pokud jde o soutěž, zkoušel jsem u Dark Souls (co jsem si kdysi někde našel) si dávat absinth (La Grenouille) po každé smrti, 2 když nedokážu získat zpět duši, 2 když umřu vlivem prostředí, 1 po zabití bosse a 1 po použití ohniště. Doporučuju. Namrdáš se vcelku rychle a Dark souls je dobrá hra.
    A pokud jde jen o pokračování splínu jiným směrem, doporučuju hrát třeba "to the moon". A pít kdykoliv to uznáš za vhodný. Ale chce to pořádnou průpravu, abys přešel ten nudnej začátek. A nebo třeba The sims, udělej si bezvadnou rodinu, ženu, děti, psa, dům, práci...ach jo, jdu se taky napít. *15* Do háje, kod z obrazku je "sux", i games.cz mi říká, že jsem sra*ka
  • Inquisitor
    Jsem nikdy nepochopil jak někdo může chlastat a do toho hrát. To prostě nejde dohromady. Buď jde člověk chlastat a nebo hrát. To už je lepší se zhulit :)
  • Jazz
    https://www.youtube.com/watch?v=xSvXoQR2FNE

Tenhle týpek by se moc neožral. *15*
  • Pan_Klobouk
    Vsak nerikal, ze chce neco pro zacatecniky. Zdalo se, ze chce chlastat. :)
  • By zdechnul na otravu.
  • Pan_Klobouk
    Watch Dogs! Jakmile uvidite bug, nebo vec co ma GTA, Saints Row... nebo kterakoliv mestska akce lepe vyresenou a udelanou, pijete.
  • A este taka serviska, Darksiders 2 mi lagovalo jak krava, ale tento Skyrim fix to poriesil.
    http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/2581
  • Mne sa graficke spracovanie paci velmi a pre mna je to jasny priklad ked dam prednost peknemu vytvarnemu stylu pred realistickou bazilion polygonovou patlaninou s uber bump mega parallax shader mapovanim, so sedlackym bloomom navrchu. Technicke spracovanie a hlavne textury samozrejme nic moc, ale vzdy ked vidim nejake obrovske sochy tak mam chut sa len kochat a screenshotovat o zivot. Celkovo su tieto hry pre ma prijemnym prekvapenim, napriek tomu ze som k nim s pociatku pristupoval ako k blbym mlatickam.
  • Beta Defense Grid 2 (steam klíč)

Něco pro příznivce tower defensů:
    https://eu.alienwarearena.com/giveaways/defense-grid-2-closed-beta-key-giveaway
  • SUPER MEAT BOY

Viděl jsem jedno video kdy si někdo takhle zpestřil Super Meat Boye. Byl hodně dobrej, ale po dvou náhodných umrtích a dvou panácích to s ním šlo z kopce a za půl hoďky byl úplně na káry. :D
  • Tak to má být skupinoví opijení, solo nejezdím
  • Super Meat Boy. Při každé smrti panáka B52.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit