Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • divinity original sin, wildstar, starcraft 2, simcity, diablo 3
  • diky že ses s nama podelil o dojmy, ten obsah ktery za nic nestojí to je neco jako tvoje prispevky? *1*
  • Keyz
    world of warcraft i když jsem měl možnost to zkusit hrát na oficiálním serveru s přáteli. Protože ta hra se hraje dlouho, tak na tohle bych opravdu neměl vkus. Dívat se na to jak to vypadá a všude létají barvy sem tam...
    Menší nezávislé hry? Tam mi to je většinou jedno. Spíše mně to nezajímá z důvodu toho jak a co se tam hraje. Ale i když to vypadá staře apod, tak se přesto klidně přenesu. Gemini rue jsem si skvěle užil. FTL také atd.

I když, kdyby takto vypadalo MMORPG a měl bych to hrát dlouho, tak nevím...
  • lol takhle nekoho odepsat, ja lp na yt koukám, a o hlas nejde
  • Keyz

Recenze (Pc Gamer)

http://www.pcgamer.com/review/divinity-original-sin-review/

Jsou tam dobře popsány základy a nový hráč si z toho udělá slušný obraz. Zejména ty svobodné questy, kdy je možnost to vyřešit spontánní reakcí dost překvapí, protože to není ve hrách dnes běžné. Většinou quest začíná zadáním a radou co a jak. Zde je super ta možnost, že něco vidím, NPC něco křičí a jestli nějak zareaguji, tak splním quest anebo taky ne...

Zde ukazují velice podobnou myšlenku jakou prosazuje WH. Jak se zdá, tak větší volnost bez typických omezení funguje. Tady určitě.

"One of the reasons the game is difficult is that enemies have access to the same abilities and items as you do". Jak je vidět, jde to i když protivníci nejsou omezeni dovednostmi jako v mnoha hrách.
  • WhySoSad
    Nekvalitní mikrofon ? Cha.... *1*

Mám Samson C01U, spíš je moc kvalitní a chytá mi hučení xboxu a upravuje citlivost aby to zabral, takže kvůlu tomu šumí... A ten Trust co si postoval jsem měl a je úplně totálně na pytel...
  • Nemáš na to hlas. S tím nic nenaděláš.

Taky používáš nekvalitní mikfron a/nebo neumíš pracovat s Audacity. Následkem čehož ti to šumí jako prase.

Jestli chceš poměrně dobrý mikrofon za velmi dobré peníze, doporučuju tohle: http://www.alza.cz/trust-starzz-mikrofon-d329295.htm

Co se týče Audacity, návodů na potlačení šumu najdeš přes Google asi tak milion.

V každým případě, pokud tě to baví, tak natáčej dál. *4*
  • Hlavně bych ti doporučil sehnat si původní verzi, protože ta HD verze je zprasená co to jde. Atmosféra je většinou úplně mimo kvůli tý mlze atd. Jedna z mála her, kde HD port udělal obrovskou škodu.
  • Zatím jsem se s ničím takovým nesetkal. Vždycky je u mě prim hratelnost a pokud mě ta baví, tak už vizuál neřeším. Možná je to tím, že jsem vyrůstal na prvním Nintendu a tak zkousnu úplně cokoliv díky tý hromadě odehraných titulů, kterou mám za sebou.
  • Jack1947
    Tak tak, máme to stejně já bych jí asi nezačal ani hrát... kdyby mě mooc odpuzovala. *3*
  • Kvůli zpracování jsem se na hru snad nikdy nevykašlal. Pokud jsem jí přestal hrát nebo jsem se nutil, jednoduše mi nesedla po herní stránce.
  • Takových bylo desítky - Divinity: Origin Sin, Falbe 3, Dishonored, Amalur a mnohé další...
  • Jack1947
    To je škoda, Lost and damned je sice slabší ale za to parádní, je tam taky ten transportér a s ním byla radost rozjíždět policejní zátarasy. *15* ( nebo to bylo v BoGT už nevím).
  • Half Life 2. Jedničku jsem si užil slušně, ale dvojku už tak ne. Ve hře se mi nelíbí prakticky nic. Nelíbí se mi prostředí, baráky, Gravity Gun, počasí, Alex, Strider a ostatní potvory atd... Half Life 2 mi totálně nesedl. Jinak hratelnost byla skvělá, ale nikdy se mi nelíbil jako takový. Pak ještě možná GTA IV. Má hrozně vybledlou grafiku a Admiral je nehorázně hnusné auto, které se jako limuzína musí spawnovat zatraceně často a přídavek TLaD asi nikdy dobrovolně nedohraji.
  • Miserius
    Bohužel taky Darksiders s tim, že mam koupěný obě ale nedohrál jsem ani jeden díl... Dvojka je přitom hodně povedená hra...
  • Kozy

Kozyho nedělní otázka

Když už se tady řeší umění, měl bych otázku. Jsou nějaké hry u kterých jste se nedokázali přenést přes jejich výtvarné zpracování tak, že jste je nemohli dohrát/museli jste se do hraní nutit?

U mě to je Dust: Elysian Tale, slyšel jsem na to samou chválu, gameplay byl docela fajn ale to zpracování, až mě překvapilo jak se mi hnusí. Pak mě napadá Darksiders (u toho mě to fakt mrzí), prakticky jakýkoliv JRPG a pak samozřejmě levnej oldchool retro pixelart.
  • WhySoSad
    Díky, přesně proto to sem dávám, abych věděl co dělat líp a jinak *3* Taky nejsem na youtube žádná "star" a tak nějak paběrkuju, ale baví mě to dělat i pro těch pár lidí a taky pro sebe *4*
  • ucho
    hm, SH2 bych možná zapařil, ale jinak k videu, asi bych se na ten gameplay nevydržel dívat dlouho, máš trochu monotónně zabarvený hlas, který se mi moc dobře neposlouchá a ten obsah toho, co řekneš, taky za nic moc nestojí. (a provolávání slov "fak" mi přijde trapný :) )
  • Jack1947
    Miseriusy, jako fakt? budeš dělat ze sebe blba a radit těm dementním trollům jako je Newell btw pěkná přezdívka pro trolla. Že krást se nemá a z internetu krást je krádež tak velká atp... já souhlasím s tím když na hře dělá jeden člověk nebo malé indie studio a někdo si to stáhne tak jim děla docela škoda a je to určitě hodně mrzí ale to je tak všechno. Tebe to dokáže tak dopálit? fakt tak to máš tedy zlé, nic proti tobě samozřejmně ale chce to klid. Jinak hry se pálej a prodávaj a co o co jde, prodejci nabádají k tomu aby sis koupil už upravenou konzoli že je to lepší.

Budu se pozstavavovat nad tím co se děje a sám se z toho zblázním. Fakt to chce klid, oni to beztak jen píšou kvůli tomu když se najde někdo jako ty (možná potencionální obět) aby tě tím vyprovokovali. K těm zlodějům dříve se sekali ruce... *3* např. Jen tak na okraj. At si kradou no... když je to baví. *5* *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit