Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • WhySoSad
    Zdravím, začal jsem na youtube natáčet Silent Hill 2, kdo by měl zájem, tak může na tuhle klasiku kouknout *3*

http://youtu.be/iHCH2vqxj6o
  • Keyz
    Mohli by jsi pak dotyčnému poslat odkaz na cracknutou verzi. To by jsi tomu dal korunu *15*
  • ringmancz
    ať se tu furt neřeší blbosti. mám navíc BioShock, The Darkness II a Antichamber. napište na ringmancz@aol.com co z toho byste chtěli ;)
  • Jsou to normální lidi. Pro mě stejně pokrokoví a možná í více než zakladeté Facebooku, twiterů apod.
  • Aha, takze ja jsem troll a nekdo kdo si o sobe evidentne nemysli ze je blb mi tu bude bez dukazu tvrdit ze ja kradu. Chapu.

Na "trolla" reagujes protoze ti tvoje ego nuti cpat ostatnim svuj nazor a neumis se nad tim zamyslet, uz to jak mi cpes ze jsem zlodej to dokazuje. *5*
  • Miserius
    Kenny radeji konec s reagováním, jen ať si krade a zastává se toho a ma radoby chytry reci jak tomu rozumi, pricemz ocividne romu rozumi jako koza petrželi, stacilo by pouzit google... Šlus, ze vubec na trolla reagujeme... a tolikrat *8* *12*
    Tady má, může lustit s slovnickem a premyslet proc to neni pravda http://en.wikipedia.org/wiki/Copyright_infringement
  • Precti si definici kradeze. Slova totiz neznamenaji to cemu ty veris a co se tobe hodi.
  • kennyB
    Co to sakra... Tohle že je argument??? *8* Mimochodem, indiáni věřili, že fotky kradou duši, tak i tam by se mohlo jednat o krádež, i když jen u fotky auta, protože někdo se o auto stará jako o dítě *1*
  • Samozrejme ze neni, ty mas pocit ze kdyz neco stahnu z netu tak jsem to ukradl? Kdyz si vyfotim (cili udelam kopii) tvoje auto tak jsem ti ho taky ukradl? Budes bez nej? Vznikne ti skoda?
  • kennyB
    Newell: já tě porád nechápu. Nesouhlasíš s tím, že stáhnout si hru = krádež??? To nemyslíš vážně *8*
  • Moralius: Ty nekde vidis neco co dokazuje, ze jsem neco ukradl a vidis, ze nadavam nekomu co si neco kupuje? Muzes prosim neco takovyho co jsem psal citovat a nebo si opet vymyslis, abys svoje fagotsky blaboly necim podeprel?
    kennyB: Debilita je neco tvrdit, nekomu kdo nesouhlasi nadavat do debility a nechtit svoje tvrzeni necim podeprit. A vymyslet si. A mit jediny argument typu "chlapce, az si zacnes vazit prace". *4*
  • kennyB
    Newell: Zlejma pirátama??? Spíše blbejma, protože obhajovat herní pirátství a chtít důkaz, že se vlastně jedná o krádež je s prominutím debilita.
  • Miserius
    Chlapče, az si zacnes vazit prace ostatnich a zacne ti fungovat alespon druha mozkova bunka a dojde ti co to tu placas a za jaky zasady se stavis tak to se vsem uleví... Jsi normální zloděj co se to snazi ospravedlnit a jest enadava lidem co nekradou a plati za zbozi (ano, i to je dnes pro nekoho nepochopitelny... za něco zaplatit)
  • Jack1947
    Jéje, zase se tu řeší nekonečné téma stejně jako jsou nikdy nekončíčí Console a pc fag wars. Pirátské kopie vs. legální. Já to řeknu takhle, u filmů jasná věc kdyby nebyli zpirátěný a tady v téhle posrané zemi se nedostali na placku ani do kina. Mrzelo by mně to hodně, páč já bych rád viděl hodně filmů ale naše zkurvená česká distribuce pouští do kina jen mega srágory a na ty "menší" ale mnohdy lepší sere úplně. Bohužel a to že to nějakýho debílka vytrhne ze židle, těch pár melounů co jinak stejně ziská mně taky nechává v klidu. To jsou filmy jasně na festivalu s omezenou učastí to je fakt něco, néé jiná než americká a evropská kinematografie nezajímavá ale kdeže. Potom proč bych chodil na kdejakou sraččku do kina když lístek stojí 150,. násoberno filmami co jsem měl možnost vidět ne to se nevyplatí. 3D je mi u zádele a když už jít na D tak na stejnej nebo podobnej film jako AVATAR jinak ani omylem.

Hudba? vzhledem k tomu že doma neposlouchám žádnou hudbu, tak pro mně nemá význam něco třeba vypálím tátovy do auta ale to je tak všechno. Takže jsem v klidu.

Nakonec tu máme hry - takto je bezesporu jasné nikdy bych nekoupil hru o které moc nevím aniž bych jí nezkusil, logické proč bych to dělal ne? demoverze není a internetovým strohým informacím taky nelze moc věřit kor když si dost protiřečí a mění tak celkovou podstatu. Jasně u tutovek bez debat ale u her co bych si nebyl jistý ale kdeže to nejde. Nikdo nechce být testovacím králíkem (i když dneska *15* ). Nikdo rozumný takhle jsem to myslel. To samé platí i o programech a ty jsou moc drahé stejnak. Pokud je využívá jen pro vlastní potřebu neměl by být sebemenší problém. *5*

4bod. Nechápu proč se to řeší tady... nemá to hlavu ani patu a nedává to smysl. Pirátění je bylo a vždycky bude a dle mého názoru ano je to dobře. I když je ho moc málo na to aby bylo na světě lépe. Viz. (EA/Activ a jiní).

Potom je fakt legrační vůbec se pozastavovat nad nějakým Piratebay těch vyhledávačů je taková spousta že pokud jeden zkoná ještě jich tisíc minimálně zůstane. Nepočítám li ty privátní kde zase rozhoduje poměr ratio a nějaký leecher co kurví komunita má smůlu. Takže vážně k popukání zavřít nemůžou všechny. At se FBI, a RIIA a jiné snaží seč jim síly stačí. *3* *5* *12*
  • Rekl pokrytecky moralfag. Strasne jsi mi to nandal. Doufam ze ti z toho vzteku nad zlyma piratama co okradaji tvoje oblibeny korporace praskne cevka, bude o blbecka min. *3*
  • Miserius
    Asi jsi hloupej nebo neumis cist
  • Miserius: Ty jsi tak zaslepena korporatni ovce ze ti nedochazi ze "kdyby to neslo tak to prezijem" uplne vsichni?
    Nebo proc je tvoje pirateni ok a ostatnich ne? Pseudomoralfag? *11*
  • Sakra, snad si toho nevšimne Lukáš, to pak máme do dalšího podcastu téma jasný. A pozor, pro Francouze to byli "homme d'armes", došlápnem si i na to!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit