Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Neskutečný co za kraviny se tady řeší... *7* Ride to hell:retribution a chlastací hra? no tak, zas tak hrozný to nebylo, slyšel jsem že některým hračům CSS a COD pomáhá na lepší soustředení joint z marjánky. Takto zkus. *3*
  • proč hledas zaminku na pití, proste si kup alkohol zavri se do pokoje a chlastej
  • Pilgrim66
    Ride to Hell Retribution.

Kdo se u toho vydrzi dyl neozrat do nemoty, vyhrava...
  • chlast a hry

Neporadil by mi někdo nějakou hru u který by se dalo dobře chlastat (přiklad NHL když dá někdo gol tak ten druhej pije, fifa to samý + třeba fauli)
  • Pre mna tiez momentalna hra roku, nic tak dobre som uz davno nehral.
  • wtf aoe online melo roztomilou grafiku a aoe 3 melo super grafiku ktera vypada špičkove ješte dnes! *8*
  • Veskoslav
    Poslední Fable, AoE online a AoE III.
  • WhySoSad

Multiplayer Xbox One a PS4 verze hry Minecraft bude podporovat až 8 hráčů. Podpora více hráčů možná dorazí až s budoucím updatem.

Neuvěřitelný, 8 hráčů, to jsem snad ještě v žádné hře nikdy neviděl ! *14*
  • WhySoSad
    Ono je to dost věc osobních preferencí, hodně lidí mi na druhou stranu píše, že se jim můj přednes líbí a že kvůli tomu mě sledují. Někomu se to holt líbí, někomu ne, člověk se nikdy nezavděčí všem, jen se může snažit zavděčit většině
  • WhySoSad
    Jojo, Avermedia Livegamer HD
  • Keyz
    Hlavně souboje jsou férová výzva. Nepřátelé nemají prostě nějakou super výhodu. Používají dovednosti které má hráč a díky možnostem využití prostředí to je pak zajímavé a obtížné.
    Super, že to udělali jinak a je potřeba myslet + dávat si poznámky do mapy. Konečně více hraješ než se koukáš...

Kdyby dali více do reklamy nejspíše by to mělo absolutní hodnocení jako velké hry s velkou reklamou a někdo by se nechal strhnou "wow momentem".Když vidíš, co se odpouští u her, které nic nového nepřinesou ale mají velkou reklamu...
  • Dollaruss

Pro mě zatím hra roku a vypadá to, že to tak i skončí. Koupil jsem již v Eearly Access. Zatím mám odehráno cca 30 hodin a nedostal jsem se skoro nikam jelikož prolízám úplně všechno. Souboje jsou výzva jak prase a to nehraji na nejtěžší. Hra mě neskutečně baví. Jen ten inventář je pro mě osobně hodně otravný.
  • Jack1947
    Myslím že asi jinak než bez karty to nejde... bohužel.
  • Nemyslím si, že jsem ho odepsal.

Chtěl zpětnou vazbu, tak jsem mu ji dal. I s návrhem řešení toho, co se podle mě řešit dá.
  • ja muzu rict jak si vybiram na co koukam ja - podle hry kterou chci koukat, podle obsahu a pak samozrejme je v tom jista "alchymie" že ti to proste musí sednout. ja jeho videa nekoukam ani nerikam že se mi ten hlas líbí, jen rikam že takhle nekoho natvrdo odepsat je netaktní. když ani nevíme jestli chce být nejakou star na yt, nejspíš ani ne

navíc znám spoustu letsplayeru ktery maji debilní hlas a pres to maji spoustu odberu (príklad marbozir), jak jsem rekl imo je to víc o jakési alchymii kterou ma dana osoba (osobní kouzlo nebo co) a taky o zacílení na specificke publikum (teenageri, nebo hráči specifickeho žanru - simulace, startegie a pod.)
  • Samozřejmě, že jde.

Můžeš mít sebelepší obsah, ale když tvůj hlas nezní příjemně, díru do světa neuděláš. Pro vlastní zábavu - proč ne.
  • komu to cpeš?
  • Miserius
    Pomocí čeho nahráváš gameplay z Xboxu? Nikdy jsem to nezkoušel, ale pořád je jediná pořádná možnost nějaká karta za dvojku?
  • V tom případě platí varianta b) a nevěnuješ záznamu dostatečnou péči.

Trust je super mikrofon v téhle cenové třídě. Opět platí - musíš vědět, co děláš. Když to nevíš, tak je ti Samson C01U úplně na pytel a výsledkem je nekvalitní zvuková stopa.
  • P.S.
    planetary annihilation, europa universalis a jeste by mne snad neco napadlo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit