Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • oktavius66

Rebellion by se rádo pustilo do vývoje nového Aliens vs Predator.

No hlavně to zase můžete pos*at jako poslední Alien hry a zničíte mi úplně herní život... Na každou hru s Alieny se těším pokaždé jako malý kluk a pokaždé to dopadne "špatně". Neříkám, že mě Colonial Marines nebavilo. Bavilo, ale bylo to zklamání jako pra*e. Ne ne, teď už jim na to neskočím. Pokud se jim konečně povede udělat dobrou strašidelnou střílečku na motivy s vetřelci i predátory, tak smeknu a asi bouchnu šampus.
  • Tak od Larianu si už žádnou hru nekoupím. Zas*aný mysogyni a sexisti. *16* *16* *16*
  • Jack1947
    *6* *7* *5* *12*
  • Keyz

Man - at - Arms skills gendered and sexist.

http://www.larian.com/forums/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=516294#Post516294

*15*
  • Ninja Theory (Heavenly Sword) poodhalí v průběhu několika následujících měsíců nový titul.

Facehugger na něho *5*
  • vlastik.plaminek
    Jacku, ale pořád platí, že konzole je unifikovaný HW. Tvoří se pro jednu konfiguraci, takže to co jim jede na firemní konzoli pojede i na konzoli zákazníka. U PC je to přesně naopak. Ale to už se začínáme dostávat trošku hlouběji do problematiky optimalizace, tvorby her na různé platformy a tvorby her vůbec a já vyčerpal všechny svoje povrchní znalosti. Takže bych to asi ukončil tím, že je lepší nebýt zatvrzelé pako a pořídit si aspoň jednu konzoli, pokud si ty hry chceš fakt moc zahrát.
  • V Albanii budu hrat jenom Spintires a offline :D
  • MickeyMutant
    A zjišťoval jsi už, jak to bude v Albánii s připojením? Abys tam nepřijel a neměl na měsíc po Battlefieldu.
  • Jack1947
    Aspon že tak, trocha zdravého rozumu ti přeci jenom zbyla, dobré vědět. Tak si to tam užíj. Ve zdravý. *4*
  • Jack1947
    Díky.
  • MickeyMutant
    Bravo Jacku, dostal jsi mě. Máš ode mne plus.
  • Jack1947
    To víš blbci to mají v životě těžké, nikdo je zcela nechápe. *4*
  • Ne Jacku nebudu hrat BF Hardline... to tema me proste nezajima a navic ted planuju mesicni cestu do Albanie s offroadama takze nad tim zatim ani nepremyslim.
  • MickeyMutant
    Jack: "To mi nikterak nepomůže s odpovědí na mou otázku i když tady jsem se na nic neptal."

Někteří lidé nadávají, ještě než se stačíš zeptat. Jsou prostě takoví.
  • Jack1947
    To platila že byl třeba emulátor na minulé a předminulé generaci (tedy předminulé) dneska s podobnou architekturou co stolní pc by neměl být problém, možná s vývojem třeba ani žádný emulátor nebude potřeba kdoví beztak já jsem zastánce že nej to bude na konzoli a néé na nějakém podomácku splácaném balastu.
  • MickeyMutant
    Drasťa: Jak to tedy je? Budeš hrát, nebo nehraješ? Nebo čekáš na DLC? A kolik měříš?
  • Jack1947
    Co BF:Hardline? uvažuješ že je podpoříš přeci jenom máš rád BF a rád nad ním uchcáváš. Já snad začnu brečet kolik lidí mi napíše ještě že jsem blbec. To mi nikterak nepomůže s odpovědí na mou otázku i když tady jsem se na nic neptal. Je mi to fuk, klidně si třeba jezdi na ocasu s bf. *4*

Jo a to že jsem tě pobavil nemáš zač, jsem rád když pobavím. *4*
  • Jacku ty jsi takovej prvotridni blbec az se musim smat :D
  • Jack1947
    Psalsi cituji: Treba az vyjde nejaky dalsi DLC tak ho na chvili zase zkusim... takže nevyrostl ani omylem. *3*
  • Dik ti prave pisu ze jsem z toho vyrostl a BF uz nehraju...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit