Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tyhle hry jsou snad po 100 Kč na aukru...
  • Cosi
    Ne šlo mi o to, že si přes složenku může poslat peníze na paypal účet a tohle vymlouvání na rodiče aby získal hru zdarma je ubohé. Kdyby se chtělo, tak je to ve výsledku stejně složité, jako kdyby mě poslal na účet peníze. Takhle si může kdokoliv založit paypal účet a mít tam pár kaček pro tekovéhle výprodeje.
  • faitheater
    A poslane.
  • faitheater
    Poslane.
  • Měl bych zájem o Bioshock.
    gamen158@seznam.cz
    Díky.
  • shefield2
    Prosil bych Darkness 2 - email: shefield2@seznam.cz
    Děkuji.
  • faitheater

Humblebundle

Zostali mi kluce na Darkness 2 a prvy Bioshock... Ma niekto zaujem?
  • x_ander
    To bys vážně chtěl složenkou poslat těch 20 korun?
  • Jelikož už mi jeden dobrý člověk tu hru poslal, tak bohužel. Třeba jindy.
  • Jeden dobrodinec už mi to poslal. Děkuji.
  • Cosi
    Tak já ti napíšu číslo účtu a ty mi peníze můžeš poslat složenkou, co ty na to?
  • Kozy
    Děkuju
  • Pokud máš někoho kdo bude hrát s tebou určitě ber. Ale pro single hraní to silně nedoporučuju, stejně jako WarZ i DayZ je totiž totálně zamořený trollama a lidma co po tobě na potkání střílí bez ohledu na to jestli jsi ozbrojenej nebo ne.
  • SpecOps ?

https://www.humblebundle.com/gift?key=D2uBKb24Amn6TpyZ
  • FPS Shadow Warrior vyjde ke konci září.

Na Xbox One a PS4. Takhle to vypadá jako kdyby se to ještě nedočkalo svého vydání.
  • FPS Shadow Warrior vyjde ke konci září.

A nevyšel už náhodou před nějakou dobou? Ale bleskař asi zapomněl dodat, že se jedná o konzolové verze.
  • Hanzales
    Ani otázku si to neumí přečíst, lol
  • Johnny

V The Witcher 3 půjde kdykoliv zaútočit ze sedla koně.

Wáááu! tomu říkám pokrok! *15*
  • Dobrý den, našla by se zde hodná duše, které přebývá The Bureau: XCOM Declassified z právě probíhajícího bundlu? Velice se omlouvám, že obtěžuji právě zde, ale v okolí nemám přátelé, kteří by mi ho zakoupili a rodiče jsou staromilští (nepodporují internetové bankovnictví).
    Pokud se zde najde ochotný člověk, prosím, zašlete hru na následující e-mail: mp3king@seznam.cz

Mockrát děkuji.
  • ležím na pohovce pred svoji konzolou, na zdi velka TV, nekdy si TV pootočím na zavesnem stojanu a hraju ze sve terasy, kolem tráva, palmy bazén a kopa krásnych holek co se koupou.
    to vy pc-ckari nemate, jen se hrbíte nad stolem a čumíte do 17 palcoveho monitoru CRT lol

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit