Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dyt jen keca
  • Veskoslav
    No měli jsme Opel Ampera od kamarádovy ekologické matky a tam fakt není nikterak závratná spotřeba (jeli jsme něco okolo 2,5-3/100 a cenově mi přišel benál levnější u Němců, tam to jelo za nějakých 32 Kč/litr, což mě fakt překvapilo)+na Kolínské univerzitě byla možnost dobití zdarma v rámci nějakého projektu, který funguje i na VŠB TUO, ale netuším přesně o co se jedná. A no, špatně jsem to formuloval, V tom máš 100% pravdu, že za 3000 čistého je to sci-fi. Celkové náklady byly okolo těch 4000+-200.
  • Veskoslav
    To by nebylo špatné:)
  • MickeyMutant
    Měl jsi napsat "...vyšlo na 3000 Kč pro každého", a ne "...vyšlo na 3000 Kč". Bylo by jasno bez diskuze. Ale stejně bych rád vlastnil vaše auto. Obratem bych ho prodal nějaké automobilce na výzkum; by ze mne boháč. 2000 km s dálničními poplatky za 2000 korun totiž dává spotřebu do 2,5 litrů na 100 km.
  • Keyz
    *15*
  • Miserius
    Tak já zjistim jestli to pořád platí a časem se vám ozvu kdyby to platilo :)
  • Veskoslav
    No E3 vycházela na vstupném nějakých 4500 v roce 2009, teď netuším.
  • Ja mel dojem (nevim teda na zaklade ceho), ze tolik stoji samotnej vstup. Ale tim padem tenhle napad nehazim uplne za hlavu.
  • Veskoslav
    Tak vstupné stálo 21 euro na dva dny, formule stála 8 euro/noc včetně snídaně (což je káva a croisant) to ti dělá 32 euro+21 euro, jízdné vyšlo na 500 každý, celkově 2000 stál benál+poplatky za dálnici. Což euro v té době jsme kupovali za 26, což dává nějakých 1400 za vstupné a ubytování, 500 jízdné a 1100 ti zbyde na jídlo. Navíc počítej s tím, že dva dny toho moc nenajíš a první den cesty máš jídlo z domu. A ano, není v tom započítáný chlast a normální pití. Ale pořád se naprosto v pohodě vejdeš do 4000 maximálně a to máš na 6 dní.
  • Veskoslav
    Já bohužel Ostrava. Ale tak není problém přijet do Prahy, že.
  • MickeyMutant
    Píše včetně jídla, tak na luxusní paštiku z domova zapomeň. Ta by jim děsivě nabourala rozpočet. Možná suchary ze slevy a na příděl.
  • ucho
    vezmeš řízky z domova a paštiku
  • Kozy
    Praha *3*
  • MickeyMutant
    Kolín na čtyři dny ve čtyřech za 3000? Jak chutná tráva pod mostem?
  • Miserius
    Odkad jste panove? Taky bych jel jeste s kamosem, ale ve 4 v aute by to bylo lepší a levnější :) Okolí Prahy?
  • Kozy
    Vstupný jde, horší je ta cesta. Letos bych se tam rád vypravil jenom s tou dopravou bude problém.
  • Veskoslav
    On vstup není moc drahý a cesta taky nevyjde draze. Loni nás to z Ovy ve 4 na 2 dny Gamescom+4 dny ubytování vyšlo na 3000 Kč. Včetně jídla.
  • Ježiš já jsem lama :) Je to tam samozřejmě, poslední položka, jsem tak horlivě mapoval, až jsem to přemapoval :D Mimochodem fakt bezva hra, od loňského Tomb Raidera první hra, kterou jsem měl chuť začít znovu.
  • WhySoSad

Slevy

Tak slevy od Microsoftu na X360 mi dělají radost :)

The Witcher 2: Assassins of Kings
    Dishonored
    Gears of War 3
    Fallout: New Vegas
    Skate 2
    FIGHT NIGHT CHAMPION

V celkové ceně 700,- Kč *1* Na takovýto do víkendový pohrávání o je perfektní *4*
  • http://www.squakenet.com/download/wolf/1570/

o jakym vyklaneni to mluvis ? ale bylo to super, vydrzel jsem u toho hodiny... diky za pripomenuti

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit