-
Promin, ale kdo krome tebe tu rika, ze hrani ÜBER obtiznosti neobsahuje herni prvek vyklaneni se?
Uvod hry je (teda krome uvedeni do deje) zaroven demonstraci toho, co ti hra v ramci svych mechanik umozni. A mechaniku vyklaneni MUSIS pouzit ke zneskodneni nacka skvirou pode dvermi — tim ti hra rekne, ze je tu moznost vyklanet se a ze jsi si ji prave osvojil a muzes ji tudiz v prubehu hani pouzivat. -
7-8let starý "bůvolí kůže" křeslo které se mi pozvolna začíná rozpadat - upadávají kolečka, vyfoukl se vzduch z nastavitelné pozice (už nejezdí nahoru, jen dolu) , je pravda že funkce houpání ještě a to musím zaklepat funguje... jinak si nestěžuji prožil jsem s ním pěkných pár let. Chce to nové no, ale aby bylo levnější. *4*
-
Předtím normal, teď Uber, že by to u Uber nebylo, to je blbost ne? Hned po letadle jakože hned? Já jsem v té úvodní části, kde jsem se po řetězu spustil do těch katakomb, tak 20min po samotném pádu... je to divné.
-
To zalezi na jaky obtiznosti jsi to hral... Ja hraju ÜBER a to si bez vyklaneni moc neumim predstavit. Ale taky hraju na gamepadu, kde je vyklaneni mozna intuitivnejsi k ovladnuti. Kazdopadne hra te tuhle mechaniku nauci uz behem uvodni casti hry – hned po padu letadla.
-
Bloodborne bude v hratelné podobě dostupné na Gamescom.
Ty vole! Ze bych prvne vyrazil na herni vystavu? — BAAAH, to urcite neklapne, protoze prachy... -
Wolf - vyklánění
Nainstaloval jsem si ho znovu, že si to projedu podruhé a nemůžu se zbavit pocitu, že jsem se předtím vykláněl ??? Jsem blbý nebo co, v ovládání jsem nikde vyklánění nenašel. Zdá se mi to nebo to tam fakt není ? -
To je takove Japonske...
-
Já mám PC na zemi a taky na zemi sedím. Opírám se přitom o stěnu. Doporučuji všem.
-
Křeslo Mark II, koženkové, hodně pohodlné, k tomu stůl na zakázku, ruce krásně opřené ve vodorovné poloze. Dobrý posed je základ kvalitního hraní.
-
Dobrý dvojsmysl *15*
-
Jsem to nejdřív přečetl jako "Na sestře." >.<
-
Jelikož jsem chtěl od jednoho nejmenovaného člověka k vánocům pohodlnější křeslo, ale ten se na mě vybodl, tak sedím na tom starém, méně pohodlném. Děkuji tedy za ignorované přání *1*
-
Pohodlne kancelarske kreslo s technologii free float ktera umoznuje nezavisle nastaveni sedaku a podperky zad, nastavitelne podrucky pro lepsi ergonomii pri praci s mysi a samozrejme mu nechybi ani nezbytna nastavitelna opora hlavy pro jeste vetsi pohodli pri delsim hrani.
-
já u PC zásadně stojím.
-
Na vzduchu. Ještě v testování, ale taky vyhovuje.
-
Na zadku. Je to sice starší model, ale mně vyhovuje. *1*
-
Na střeše.
-
Anketa: Na čem sedíte u PC?
Otázka v nadpisu je myslím jasná, tak se pochlubte *4* . -
Čekám co dalšího přibalí
*5* No tak 20 USD (€ ?) za Xcom je trochu moc ...
Ještě že The Bureau: XCOM Declassified a Darkness II jsou v základu , protože "beat the average" nic extra nového nepřináší ..
(A Civilizaci si tu 2K vystřílela nedávno .....) -
Nový blog od WH
http://kingdomcomerpg.com/?p=508