-
Pokud to máš s kým hrát nebo seš ochotnej přidat se k nějaké skupině lidí (česká komunita je kupodivu velice příjemná) tak to určitě ber. Pokud seš asociál, co by to chtěl hrát po nocích sám, tak se na to vybodni. Byl bys akorát frustrovanej a nasranej. Je to sice zabugovaný jak prase, ale se správnýma lidma je to mega zábava.
-
Já ho mám a ještě jsem nehrál. *15* I když je pravda že jsem ho kupoval trochu dráže 730,. asi z e-shopu alwe radši koupit ted než pak za plnou cenu. I když odladěnou hru ale updaty taky nic nestojí.
-
No super, 5M kopií za trochu té (zastaralé) technologie a mrzký peníz námezdníkům z Obsidianu, aby ti pak chudáci museli na Kickstarteru žebrat o peníze na svoje vlastní kvalitní RPG.
A to taky nemám proti Bethesdě v zásadě nic a její hry mám rád. -
Pod tohle bych se klidně i podepsal:) Jenže zlatý voči, Bethesda sotva pustí značku, která jim vynesla takové peníze. A Fallout 3, jakkoliv byl nedokonalý, jim vydělal slušné peníze (mimochodem, obě hry byly zhruba podobně úspěšné, s prodeji kolem pěti milionů kusů). Ale tak nechci na Bethesdu házet špínu, už jen to, že dali New Vegas do rukou Obsidianu, byl od nich skvělý tah vůči fanouškům. Doufejme, že třeba po vlastní čtyřce, udělají to samé:)
-
Ne.
-
Bethesda by měla Obsidianu značku věnovat a dát od ní ruce pryč. :-) F3 byla zábavná střílečka, nic víc.
-
Jo, už jsem si koupil HD kolekci digitalne, je ve sleve... Jsem totiz z MGS4 naprosto nadšenej... Nemůzu prestat hrat... Ted jsem mel behem 2 hodin tak hodinu a ctvrt cutsceny a pomalu me bavilo vice na to koukat nez to hrat... Pribeh naprosto super, vzdy hltam kazdou cast cutsceny (kor Raidena souboj s Vampem, to me v pulce doslo ze jsem uplne napnutej na hrane gauče *1* ) A napriklad stopovani skupiny vojaku s ehm... VIP osobou me bavilo jako zadna hra za posledni dobu... Zkoumat jednotlivy stopy v bahne, davat pozor na snipery co stopovali me... No, nemam slov... Na jednu stranu nechapu ze jsem to jeste nehral a na druhou jsem stastnej, protoze to mam jeste vse pred sebou... Jestli budou ty HD remaky z poloviny tak dobry, tak to mam co delat cely prazdniny
-
Koupit DayZ?
Celkem rád bych si to koupil, ale nevím jestli to za těch 24 euro a ještě s nálepkou alpha stojí. -
Obávám se, že před vydáním regulérního čtvrtého dílu tuto práci externistům nesvěří.
-
ja si radsej pockam na novy novy vegas *4* , prvy vegas ma po x rokoch fakt chytil za srdce, narozdiel od tej f3 patlaniny
-
Sice se za to přiznání trochu stydím, ale klidně bych si dal líbit i nějakou nedokonalost ve stylu třetího dílu. New Vegas jsem už projel tolikrát, že znám každičký kout pustiny.
-
Á Sherlock Holmes je má slabost. Který díl se vám líbil nejvíce, pane Ucho?
-
Rozhodně doporučuji začít od Metal Gear Solid (samozřejmě můžeš zkusit i díly, které vycházely ještě před PSX, ale není to tak nutné). I na dnešní poměry jsou všechny předchozí epizody docela slušně hratelné a nabízí ten úžasně Kojimovský filmový feeling.
-
Vzhledem ke stahovanosti prdicích aplikací, ano jsou
-
Je nesmírně komické, jak si každá církev dělá patent na univerzální pravdu. Já vám to povím na rovinu. Ani jedna nemá pravdu a mě snad věřit můžete.
-
Morraw
Hra byla v Early Access až do svého vydání tzn. ani novináři neměli full verzi k recenzím. Proto ani nikde nebyly day one recenze. A jak tu někdo psal, je naplánovaný lets play. Tak nevím co tu třepeš. -
Pomůcka na poslední 25 level http://dagles.klenot.cz/rihova/pravnuhel.pdf
-
Mega Man je pojem, v určitých částech světa
-
Fallout 4 se na QuakeCon 2014 neobjeví.
ak F4 robia ti isti ludia co F3, je mi to u prdeli
*7* -
Pro Mighty No. 9 bylo oznámeno druhé kolektivní financování, za které bude vytvořen bonusový obsah. Prvním cílem je 100 tisíc dolarů, jenž přinese kompletní anglický dabing.
jak se na tohle mužou vybrat skoro 4 000 000 dolaru, a přitom fantasticky vypadající tituly vyberou sotva pres milion... to mi hlava asi nikdy nepochopí...