Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    to není hra pro přemýšlivé, to jsou základy geometrie...
  • DeDy

Hra pro přemýšlivé

http://euclidthegame.com/Tutorial/
  • Jack1947
    No a pak jim nezbývá nic jiného než uměle navýšit hodnocení... *15* né, to hodnocení je častokrát dost mimo když ta hra je uplná blbost ale má 5vězdiček pomalu se to nedá brát že průměr je zhodnocení od lidí co tam napsali "uživatelskou recenzi".
  • Jo, já to taky neznám, ale pomalu se připravuju na nový MGS na PS4, tak jsem trochu hledal a tohle mi přišlo dostatečně informativní. :-)
  • Není to jiné. "Je to dobrá hra, ale nefunguje mi" a člověk tam prskne jednu, nebo pět hvězdiček. Podle počtu a výše hodnocení většinou poznáš jen to, jak je hra oblíbená, ne jak je dobrá. Většina hráčů na mobilech je velmi nenáročná a dá 5 hvězdiček i tomu, co je pět minut baví, ostatně na tebe ty hry velmi rychle tlačí, ještě v oné "wow" fázi, abys jim to pětihvězdičkové hodnocení dal.
  • Miserius
    Hale jak řikám... Pročetl jsem si ten článek od uživatele Kuba + si pročetl "životopisy" jednotlivých postav na mgs wiki a vrhnul se do toho... A musim říct že jsem hral asi 4 hodiny a vše chápal a dokonce jsem i předem očekával zvrat, kterej určitě očekával každej fanda serie, ale člověk co o ničem neví by neměl šanci to čekat....
    Takže to naprosto bohatě stačí, pul hodky si neco poradne procist...
    Jsem ale naprosto nadšenej... Animace častý mě vůůůůbec nevadí neboť jsou naprosto excelentně provedený a kolikrát jsem se těšil na další...jako koukat na dobrej film
    Jediny co mě vadilo byl uvod, cca 20 minut... Pořád jen vysvětlování všeho možnýho a žádný možnosti, pak se to ale otevřelo a já odcházel od telky jen na záchod *2* Ještě večer určitě zahraju...
    Pokud si předchozí díly fakt chceš zahrat tak si je zahraj, pokud ale jen pro příbeh, ten clanek vysvetluje uplně všechny hry, od prvních přes psp po ps1 a ps2 (nastesti pro nas je MGS4 na casovy ose az hoodne vzadu, takze se dozvis fakt vse)... Co nevysvětlí nebo te bude zajimat si najdes na wiki (ja dohledaval asi tak 10 znamych postav abych dyštak vedel o cem mluvi ve hre kdyby zminovali neco z minulosti...)
    Teď jsem začal druhou z 5-ti misi (prvni mi zabrala 4, hodne jsem vše procházel a pomáhal rebelum proti PMC) a musim teda zatleskat grafice... Na 6 let starou hru to vypada lip nez hry co vychazeji letos...
  • ucho
    a je k tomu potřeba hrát MGS1? MGS2 a MGS3 bych před tím ještě teoreticky testnul, ale u MGS1 si nejsem tak jistý. nebo se může hrát klidně rovnou čtyřka?
  • Miserius
    Ucho.... Naprostá pecka! Akorát jsem si pročetl článek co postoval někdo o trošku níže a začal to hrát a hraju to od oběda celý den... Výborná hra... jedna z těch her kde po vypnutí nejen že máš chuť si to zase zahrát ale vyloženě musís hrát *3* *1*
  • Retardované recenze na google play

Mě by zajímalo, jak může někdo dát Walking Dead S01 i S02 1* za to, že 1. epizoda je zadáče a pak si ty "zm*di" řeknou o peníze. Celkově jsou ty recenze mobilních titulů úplně pitomé.
    Jak je to, doháje, možné? To jsou lidi vážně tak retardovaný? Nebo to je jen doména Play a iTunes jsou na tom lépe?
  • 1) Dost mě překvapilo Game of Thrones RPG, podle recenzí jsem čekal průšvih, ale příběhově mě to dost zaujalo a mile překvapilo.

2) Zrovna hraju právě to Game of Thrones a Expeditions: Conquistador

3) Chystám se na Deus Ex 3: Directors Cut, Shank 2, System Shock 2 a Kotor 1
  • Gambit92
    1) Sniper elite 3 docela překvapil

2) L.A. Noire, GTA V

3) Chystám se na Last of us Remastered a taky už bych chtěl konečně vyplatinovat Infamous Second son
  • Miserius
    Pointu pribehu zvladam, jde mi o jednotlivy postavy atd...

Musim teda rict, ze me to zatim hrozně moc baví :) Pořádná "old-school" stealth hra
    Ale dobrej článek, dík
  • 1) Jade Empire, InFamous Second Son
    2) FIFA 14, 7 Days to die, Jade Empire
    3) Alpha Protocol taktéž, Witcher 2, nový Grid, Alan Wake
  • Celý příběh, v podstatě je to jen o tom, že dva týpci mají trochu rozdílný pohled na to, jak řídit svět. :-)

http://www.gamesradar.com/the-complete-history-of-metal-gear/
  • Tak omyl, jsem viděl Divinity (Beyond jsem nevnímal), tak jsem myslel, že se jedná o to nové Divinity: Original Sin. Pardon.
  • Inquisitor
    Nevyšlo to náhodou v češtině?
  • 1) Datadisky k Dishonored nebo DLC, jak se dnes moderně říka. Já na tyhle přídavky nikdy nebyl (i když mě původní Dishonored bavil), ale tohle sem si hodně užil.

2) Assassins Creed 2, Euro Truck Simulator 2 a Enemy Front.

3) Zkusím přídavky k Bioskock Infinite, když už sem byl mile překvapen u Dishonored a nového Wolfensteina.
  • Keyz
    Asi se snažil vžít do role pro jejich hru *3*
  • Není, leda by udělali fanoušci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit