Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    1) asi nic :)
    2) RDR Undead Nightmare, The Testament of Sherlock Holmes
    3) Infamous Second Son, Tomb Raider
  • Miserius
    1) Nezaujalo ale rozhodne me dost zabavilo Dragons Dogma, připomíná mi to hry ala Gothic
    2) Walking Dead sezonu 2, koupil jsem až teď + konečně jsem se odhodlal k Metal Gear Solid 4
    3)Mam v plánu znovu projít Dark Souls 2 a TLoU :)
  • Sobotní otázka

1) Co vás z poslední doby nejvíce zaujalo / zabavilo (nehledí se na datum vydání hry)? Wolfenstein, Grid Autosport, Gods Will Be Watching (zatím jen ta první epizoda)

2) Co zrovna hrajete? Já přes den Watch Dogs a Rogue Trooper a večer Murdered a Thiefa.

3) Chystáte se / máte v plánu? Alpha Protocol, Xenonauts
  • Ronox
    Pár giftů takhle jsem tam bral a všechno bylo v pohodě. Většinou to nakoupí ve slevě a pak s malinkou marží takhle přeprodávaj dál. Vyhnul bych se jen těm RU apod klíčům.
  • ucho
    jestli na to chvátáš, tak bych to riskl zde: http://www.kinguin.cz/category/2418/the-witcher-enhanced-edition-director-s-cut-steam-gift/
    je to neautorizovaný přeprodej, ale je pravděpodobné, že bude vše v pořádku.

tedy klidně konkrétně to první: http://www.best-games.uk.com/category/2418/the-witcher-enhanced-edition-director-s-cut-steam-gift/
    za £1.87

Platform: Steam
    Languages: EN/DE/FR/IT/ES/PL/CZ/RU/HU
  • kennyB
    Jestli to může být krabicovka, tak tady je za 199,- http://www.gamestation.cz/pc-hry-rpg/zaklinac-rozsirena-edice.htm
  • slavek.skara

Dotaz

Děcka kde teĎ nejlépe sehnat ze slevama Zaklínače 1 ?
  • ringmancz
    http://games.tiscali.cz/divinity-original-sin-14959/clanky
  • Miserius
    Jo tak herni mechaniky jsou samozrejme stejny... Bral jsem to co se tyce kvality
  • Miserius
    Tojo, Walking Dead se meni alespon v prubehu hry... Heavy Rain se menil prubeh a i konce (asi 20 koncu, z toho 6 naprosto odlisnych, ne jen barva paprsku :D ) ale Beyond se nemenilo nic *8*
  • GOG - Omerta

Docela sranda tahle situace, pro zajímavost ji sem napíšu.

Nejspíš dost z vás obdrželo zdarma hru Omerta: City of Gangsters když byla na GOGu zadarmo. Hra v sobě měla i 4 DLC, což se zdálo bejt super. Ovšem neobsahuje nejnovější patche, který se ani nedaj nikde na GOGu stáhnout, ani je z licenčních důvodů GOG nesmí distribuovat, takže hra v podstatě nejde kvůli dvěma měsíce známým bugům (v Georgia Ave a Pier) dohrát. Čili Kalypso nedá patch GOGu a GOG prodává hru, kterou nelze kvůli game breaking bugům dohrát.

To jen, kam až může sahat tzv. ochrana autorských práv.

Jak to vyřešit? Buď si Omertu koupit na Steamu, nebo stáhnout patch od Skidrow.. To je fakt kuriózní.
  • Keyz
    Protože to tak udělali.
    Taky mám raději real time a třeba s pauzováním. U tahů vznikají naprosto komické situace. Ale je to skvělá hra. Hlavně nutnost myslet a řešit dialogy je skvělé a na dnešní poměry nevídané.
  • P.S.
    zjisti si kolik jednotek mel v T1 nebo T2 supcom FA, proste tohle je osekana verze
  • proč je to na tahy když hráč se skillem by to v pohode zvladal real time *7*
  • jak muže neco vychílit planetu z orbitu, to nemohli vymyslet neco lepšího? *7* ja chci experimentalni jednotky a vice tieru ne trapne piditanky 6 druhu *11*
  • Keyz
    Jen se bojuje na tahy a mnoho věcí zjistíš právě z rozhovorů, kde je potřeba být pozorný.

Tedy opravdu jako Diablo *3*
  • Divinity Original Sin minirecenze

v podstate kopírka diabla 3 jen pri tom musíte číst dialogy. diablo 3 je mnohem lepší doporučuju nekupovat!
  • Pidi mapa? Lhář. Nízká variabilit jednotek? 6 druhů tanků, 6 druhů robotů, 6 druhů stíhačů ti přijde málo? Klikfest? Je to RTS a ty většinou bývají. Grafika je individuální. Co je to za kravinu? Ty jsi sám kravina. Prostě nemáš superzbraň, co vyhladí planetu, ale vychýlí jí z orbity. Co na tom nechápeš?

No prostě jsi ulhaný debílek, nic víc.
  • Keyz
    Divím se, že nebyly recenze první den. Jak to tak bývá.
    Hru patchují hodně a dost to pomohlo. Borci se o to starají i když je vtipné, kolik těch oprav je.

Pořád lepší jako Ubisoft, kde na to kašlou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit