Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ono totiž jak se nevynakladaji obrovsky prostredky na pr, tak se tady k redaktorum skratka informace nedostanou a nedostanou se tim padem ani k nam, neco jako selektivni vyber informaci, investigativní novinarina, dohledavani informaci nebo nejaka vlastní činnost (mimo slepeho prebirani pr) tady neexistuje.
  • pa minirecenze

no abych to rozvedl:
    -pidi mapy a na tech pidi mapach obrovsky jednotky a budovy lol
    - jen dva tech tiery a nizka variabilita jednotek lol
    - zato mužete kolonizovat jine planety (=hráte na víc pidi mapách najednou
    *3* )
    - ultimatní abilita je že vychílite planetu z orbitu a narazíte s ni do jiny planety - co to je za kravinu
    - trapna grafika
    - klikfest
    vratte se radši k supreme commanderu, i dvojka je lepší než tohle (škoda jen že supcom už znam naspamet)
  • lol to už vyšlo? no jo to je tak když neco neni od ea nebo ubi tak se tu o tom moc nedozvíme. zato se dozvíme uplne vše o dragon age nebo ac, nebo když si ukilečka v ubisoftu uprdne *7*
  • Tři dny nejprodávanější hra na Steamu, náklady zaplaceny první den

Moc hezky se na Games ignoruje Divinity Original Sin.
  • Bože retarďák Max verze 2.0.
  • ringmancz
    já teda odehrál asi tři epizody Walking Dead a tam byl výsledek vždycky stejnej, ať jsem vybral cokoliv
  • A to je snad od TellTale ??!
  • planetary annihilation - massive fail and downgraded version of supreme commander 2 in stupid graphic
  • Jsem se sekl. Sorry. *1*
  • Greasemonkey (nebo alternativu pro tvůj prohlížeč)
    http://openuserjs.org/scripts/id_doom/Games.cz_Antitroll
    A potom si zobrazit kód skriptu a přepsat hodnotu pro skrývání anonymů na true. ;)
  • Gambit92
    Herní mechaniky tam jsou uplně stejný a neříkej že ne...rádoby adventura s více koncama ke kterým se dostaneš jedním dialogem na konci

To že Cage podělal scénář k Beyondu a hrál si na Tarantina s přeskakováním v příběhua moc mu to nevyšlo nikomu neberu.
  • Miserius
    Walking Dead je stejny jako Beyond? Rozhodne ne, Beyond je fail kde je uplne jedno co udelas, v WD se aspon neco meni... Na Heavy Rain to samzrejme nema, ale je to HR>WD>>>Koukání z okna>Beyond
  • A co The Walking Dead: Survival Instinct, taky byl úspěch zaručen díky tématu? Vrať se raději na YouTube, tam ti to možná někdo bude věřit.
  • a nic
  • WhySoSad
    Téma, příběh, víc asi není třeba dodávat, TellTale se krásně chytli humbuku kolem Walking Dead a to byl úspěch zaručen *4*
  • Přitom je zajímavý jak se z posledních her od Tell Tale můžou všichni posr*t a přitom je to uplně stejný *1*
  • Žaloba za 3...2...1
  • frag.ment

Příští hra studia Quantic Dreams se bude snažit udělat velký krok v oblasti umělé inteligence.

Takže bude ještě víc quicktime eventů, než v jejich předešlých hrách *4*
  • za kaz na mody do beam, můj 4letý syn bude mít velkou radost
  • ked to kompletne dotiahnu do konca, tak to bude cista nirvana :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit