-
ono totiž jak se nevynakladaji obrovsky prostredky na pr, tak se tady k redaktorum skratka informace nedostanou a nedostanou se tim padem ani k nam, neco jako selektivni vyber informaci, investigativní novinarina, dohledavani informaci nebo nejaka vlastní činnost (mimo slepeho prebirani pr) tady neexistuje.
-
pa minirecenze
no abych to rozvedl:
-pidi mapy a na tech pidi mapach obrovsky jednotky a budovy lol
- jen dva tech tiery a nizka variabilita jednotek lol
- zato mužete kolonizovat jine planety (=hráte na víc pidi mapách najednou
*3* )
- ultimatní abilita je že vychílite planetu z orbitu a narazíte s ni do jiny planety - co to je za kravinu
- trapna grafika
- klikfest
vratte se radši k supreme commanderu, i dvojka je lepší než tohle (škoda jen že supcom už znam naspamet) -
lol to už vyšlo? no jo to je tak když neco neni od ea nebo ubi tak se tu o tom moc nedozvíme. zato se dozvíme uplne vše o dragon age nebo ac, nebo když si ukilečka v ubisoftu uprdne *7*
-
Tři dny nejprodávanější hra na Steamu, náklady zaplaceny první den
Moc hezky se na Games ignoruje Divinity Original Sin. -
Bože retarďák Max verze 2.0.
-
já teda odehrál asi tři epizody Walking Dead a tam byl výsledek vždycky stejnej, ať jsem vybral cokoliv
-
A to je snad od TellTale ??!
-
planetary annihilation - massive fail and downgraded version of supreme commander 2 in stupid graphic
-
Jsem se sekl. Sorry. *1*
-
Greasemonkey (nebo alternativu pro tvůj prohlížeč)
http://openuserjs.org/scripts/id_doom/Games.cz_Antitroll
A potom si zobrazit kód skriptu a přepsat hodnotu pro skrývání anonymů na true. ;) -
Herní mechaniky tam jsou uplně stejný a neříkej že ne...rádoby adventura s více koncama ke kterým se dostaneš jedním dialogem na konci
To že Cage podělal scénář k Beyondu a hrál si na Tarantina s přeskakováním v příběhua moc mu to nevyšlo nikomu neberu. -
Walking Dead je stejny jako Beyond? Rozhodne ne, Beyond je fail kde je uplne jedno co udelas, v WD se aspon neco meni... Na Heavy Rain to samzrejme nema, ale je to HR>WD>>>Koukání z okna>Beyond
-
A co The Walking Dead: Survival Instinct, taky byl úspěch zaručen díky tématu? Vrať se raději na YouTube, tam ti to možná někdo bude věřit.
-
a nic
-
Téma, příběh, víc asi není třeba dodávat, TellTale se krásně chytli humbuku kolem Walking Dead a to byl úspěch zaručen *4*
-
Přitom je zajímavý jak se z posledních her od Tell Tale můžou všichni posr*t a přitom je to uplně stejný *1*
-
Žaloba za 3...2...1
-
Příští hra studia Quantic Dreams se bude snažit udělat velký krok v oblasti umělé inteligence.
Takže bude ještě víc quicktime eventů, než v jejich předešlých hrách *4* -
za kaz na mody do beam, můj 4letý syn bude mít velkou radost
-
ked to kompletne dotiahnu do konca, tak to bude cista nirvana :)