Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dvě slova:

DRM free.
  • WhySoSad
    Myslím že BeamNG není natolik v podvědomí a myslím si, že kdyby mi někdo nakukal že to je mod, tak to nepoznám... A to jsem v tom už pár hodin odehrál *1*
  • Někdo ma jiny názor. Upalte ho!!!
  • Jazz
    Na Steamu už jsou všechny tři díly.
  • První Posel Smti na GoGu.

http://www.gog.com/game/the_black_mirror

Škoda jen, že není v češtině.
  • BeamNG Drive + GTA SA MAP

BeamNG Drive hraji a je k tomu spousta módů. Je k tomu spoustu aut, map i dokonce letadel. Vím, že to tu nikoho příliš nezajímá, ale celkem mě pobavilo toto video: https://www.youtube.com/watch?v=9WEL87zz2tE

Je to gameplay z BeamNG Drive s mapou GTA SA.
    Download: http://www.worldofmods.com/beamng/maps/362-grove-street-v11-karta.html

BeamNG Drive má samozřejmě lepší grafiku než GTA SA z roku 2005, tak toho autor videa využil a nahrál gameplay, který udává jako gameplay ze hry GTA SA s grafikou, kterou údajně sám s kamarádem vytvořil. To je samozřejmě blbost, jelikož hraje celou dobu BeamNG Drive s pouhým ústřižkem mapy ze San Andreas.

K mému údivu mu to lidi věří, že jde o modifikaci do GTA SA, jenž s kamarádem vytvořil. Lidem kteří se zajímají o tuto modifikaci, vzkazuje ať dají odběr, aby byli později informováni. Když se ho třeba někdo zeptá, proč je jízdní model úplně jiný než v GTA SA, tak odpoví, že ho prostě vytvořil sám do GTA SA.

Je zajímavé sledovat ty komentářem lidi, kteří věří, že jde o grafickou modifikaci do GTA SA. A autor videa si jen na těchto lidech zvyšuje dál číslo odběrů. Já teda myslel, že BeamNG Drive je docela známé, aby ho lidi dokázali rozeznat od GTA San Andreas, ale asi ještě nedokáží...
  • Jako by EA vydalo něco pro 3DS co za to stálo :) no loss there..
  • frag.ment
    Obě dvě konzole mají grafiku od AMD (ATI), která v základu podporuje DirectX 11, tak nevím, proč by to nemělo jít. Předpokládám, že dokonce je DirectX v obou systémech (nebo nějaká jeho podoba) už implementovaný od počátku.
  • tomocz
    Těmhle kritikům věřím asi jako věřím kritikům na Oscarech... ti se taky letos předvedli xD
  • Keyz
    Také to nejsou kritici co by řešili věci do hloubky. To slovo klidně mohou vypustit.
  • Herní kritici zvolili nejlepší hry E3 2014.

DA 3 je 15 rokov prevarovana kasa, sa cudujem novinarom, ze nemaju gule to tym vajcakom co prezentuju hry povedat
  • Herní kritici zvolili nejlepší hry E3 2014.

Best Role Playing Game
    Dragon Age: Inquisition

Asi bych nemohl být kritikem *1* . DA sice vypadalo... fajn... ale to je tak vše.
  • MickeyMutant
    Blíži se 599. výročí dne, kdy zrada podlého Zmikunda vedla k upálení našeho mistra Jana. V souvislosti s tímto jubileem bych rád upozornil na bohulibou akci, která si bere za cíl posílit ducha národa a srdce kališníka v každém z nás.
  • Jack1947
    V podstatě ano, Pc si to asi nezaslouží. (aspon ne valná warezící většina. Vydat by to jistě mohli jern nevchtějí. V tom je rozdíl. *4*
  • Protoze ten vtipny zvyk PCckaru warezit...
  • Fremencz
    Lidi ve Square Enix minulej rok prohlásily že chtěj všechny své tituly dostat i na další zařízení včetně PC a bily velmi nakloněni k tomu, aby FF15 a KH3 na PC vyšlo jenže Tetsuya Nomura tedy producent obou her z jehož hlavy právě pochází KH se v jednom rozhovoru zmínil o tom že chce zachovat sérii KH na konzolích takže tu jistá pravděpodobnost toho že FF15 vyjde na PC tu stále je ,ale u KH 3 to růžově moc nevidim.

P.S. To že jsou obě hry jsou vyvíjeny pro DirectX 11 se přece ví už od E3 v roce 2013.
  • Hanzales
    Snaž se jak chceš, míru ptákovitosti na "konzolisty" a "pcčkáře" nerozdělíš. A formu taky ne. Jak to chceš určovat? Máš na to výzkum, ve které "sekci" (pc/konzole) herního osazenstva je kolik a jakých ptáků? Nebo soudíš ze zdejší diskuze? (malinký svět oproti tomu tam venku). Nebo ze svého okolí? Vím že nejsi haha, ten je více anonymů, ale ty to nejsi (doufám) ale pořád nechápu, co tady nějakému maníkovi tak rozhodilo auru, že to tady už několik týdnů zaplavuje takovýma schýzama šílenýma :) A jede a jede. Až jsem si vzpomněl na jednoho šílence, co do chatu psal šílené odstavce něco o bohu, člověk ho 12h banoval, a další šichta na noční dalších 12h... šílená energie :D PS: Začátek příspěvku ti nějak koliduje s jeho obsahem. Nebo že bych tě podcenil a byl jsi schopen i takové sebereflexe? ;o)
  • Keyz

Kirill Pokrovsky vytvořil opět skvělou hudbu pro Divinity: Original Sin

http://www.youtube.com/watch?v=38Ep1yRhq4U&list=PLW8D8Ik0gTfYkUXPFMk1-ff0RmgEafiT-

http://www.kirillpokrovsky.com/
  • To já vlastním jen to PC. Ale tak nějak mi přijde, že tahle naše přeslavná vyspělá komunita uhnívá a smrdí. Nejen, že to krade, ale egoistická vírá v platformní nadřazenost gumovost u téhle barikády zcela jasně překypuje. Ani nejzarytější konzolista není takovej pták, jak PC hráč s patentem na všechno. Nad tím se nedá smát, to je k pláči...
  • Draken69CZ
    Trochu jsem se divil že jsi nezmínil Grygara pak jsme si vzpomněl že je zrzatej a nejspíš, i když to ještě oficiálně neřekl, nastoupil na hormonální terapii a v blízké době půjde na operaci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit