-
PC je osobní počítač (personal computer). Gumy jsou na obou stranách "barikád" ...bohužel. Fatální je to co se tady vyrojilo po vydání nových konzol. Zatím (zatím) to není nic zrovna převratného a některým slabším jedincům se z toho asi zbortil jejich malinký svět a pak to tady takto ventilují. Inu jim to tady prochází a vždy se najde někdo, kdo zareaguje. Naštěstí poměr reakcí a ne-reakcí je propastný, tedy lze usuzovat, že zdejší "Tiscali komunita" (nikoli nutně master PC race) nad těmito prskajícími, provokujícími jedinci vyhrává na plné čáře :) A teď koukám, že si někdo dovolil udeřit opačným směrem a ejhle :D Osobně si myslím, že člověk co to má v hlavě "v pořádku" se nad těmi linky zasměje, ať už vlastní jen pc, nebo jen konzolu a ti co mají obojí se smějí nejvíc :) Tím nemyslím sebe, mám k PC už jen PS3, ale tak do roka PS4 určitě neminu. -
V principu je to na stejné brdo ne? není rovnocenost a tak. To je jedno jak bys srovnal ty... to je trochu přehnané ale v tom zmíněném principu je to celkem shodné. Většinou se jedná o majetkové či jiné možnosti. (omezené). Jinak na mně to působí tyhle console wars/pc majst schreize k smíchu. Pro někoho je to zase naopak ůčel života, neřeším. *4*
-
Srovnávat žabomyší války nevyzrálých individuí (z obou táborů) se šikanou na školách je tedy dost velký úlet :-D
-
aby ne když jsem dal za hw 5x vic nez konzole
-
Já se třeba projedu rád s někým na krev v toyotě aygo, tam člověk nesmí udělat chybu, protože by toho druhýho už nikdy nechytil *1* Popravdě mě ty supersporty od Peugeotu atp. totálně nebaví a neříkejte že jsem jedinej *1*
-
To nejde a řešit se to prostě musí, máš jako se vším např. nevím šikanování slabších jedinců na školách ? proč je to baví nebudou si stěžovat pravda no tady z toho budou jen a jen dohady nebo nevím česká závist, na silnicích mám rychlejší a dražší auto budu buzeerovat chudšího člověka a naopak... atp. Rozumný člověk si řekne kkti ale jiný d-bil to bude řešit no.
Ohraná písnička a přeskakující deska ZZzz... máš to i v online hrách když nejsi tak dobrý tak si slovně napadán a když si... prostě nějaký podivní koloběh života stále se opakující blbosti. Tím chci říct že patrně krom CZ to asi dost řeší i mimo EU možná ještě více.
Jde o to jak to řeší někdo slušně někdo sprostě a někomu z toho teče pot po čele, někoho vůbec nezajímá. Jednou co já se těším že je třeba aby byl cross-platforem a dostal nějaký profík s klávesnicí pořádně naprdel od páčkovače třeba v CS to už je jedno. Byl by nahrán stream na YT a machr by ho prostě totálně zdeptal a znemožnil. Věřím že jednou se tak stane, splní se sen o rovnoprávnosti a že páčkovači dokážou taky páčkovat a natrhávat sedinky (svým teplejšším bratřím sry nemyšleno na všechny ale když už sme u toho *15* ). Takže tak... -
Podle mýho jde o to, jestli to má někdo v hlavě pořádku. A to už jedno není. Jestli je PC banda plná psychopatů, tak se s tím musí něco dělat nebo nám tu krásnou herní společnost utopí ve své nabubřelé gumovosti. A to, milý kolego, by mohlo být opravdu fatální.
-
Hlavně proč to lidí řeší? Někdo hodí přehnaný obrázek podle kterého to vypadá, že každý má PC za 20.000 Kč +. A pak se najdou lidí kteří asi závidí a komentují to kecama..
Mají být spokojení s tím co mají a budou mít veselejší život *3* . Jestli jsem chudej a mám levný HW anebo drahý je jedno. Netřeba závidět ani machrovat. -
Já nechápu jak to ještě může lidi bavit, ale jo baví se zasměju co si osobě ty nabubřelý pccčkáři nemyslí. Ted už jen aby to hlásali i do éteru... pořádně někde na ulici. Nejeden kokos by nezůstal celej. *2* *3*
-
*15*
Ty vlasy. To je určitě věrohodný obrázek.
Jen bych ten Steam vyhodil. To mají i konzole digitální nakupování s DMR a dal bych tam GOG. To konzole nemají. Když to má být opravu PC Maste Race -
A vysvětlíš mi, proč by to nemohli (ne proč nechtějí) vydat na PC.
-
http://i.imgur.com/8BHSrwl.png
-
Když jsou exkluzivní, proč nevydat hru na OpenGL, které jede na obou konzolích hm?
Když použijou DX11, použijou ho jen na XBONE a na PS4 stejně musí použít OpenGL.
To, že použili DX11 je známka, že jdou na PC, nebo že o tom minimálně uvažujou. -
A za to tvoje znásilňování českého jazyka už se střílí, kamaráde?
-
Nezasloužily, zase to byla jedna nepovedená hra no ... z toho se přeci nestřílý. Nebo ano? *4*
-
Kruci, Murdered mám teprve rozehraný, tak uvidím až dohraju, jestli si to zasloužili nebo ne.
-
AirTight (Murdered: Soul Suspect) zavřeli krám
http://www.geekwire.com/2014/airtight-games-taken-last-breath/
taky jim Petr mohl dát víc než 4 -
Njn demence toho nejčistšího mástrovství. *7*
-
jj, a ten obrazok bol robeny kde, na xbone alebo ps4?